7scents karácsonyi ajándék ötlet

7 karácsonyi ajándék ötlet a 7scents-től

Bár az időjárás még inkább a késő őszi arcát mutatja, és nem sok dérrel, zúzmarával találkozunk reggelente, ne tévesszen meg a november végi nap, a karácsony bizony már a nyakunkon van. Közel az első adventi hétvége, készülnek az adventi koszorúk, kopogtatók, sőt, elérkezett az idő, a karácsonyi ajándék beszerzésére is. Még nincs ötleted? Segítünk! Íme, a 7scents hét szuper karácsonyi ajándék ötlet listája a család minden tagjának!

Szenvedélyes nőknek egy leheletnyi Szicília

Az olasz Ortigia márka gazdagon díszített csomagolásban kínálja lenyűgöző aromákkal teli kozmetikumait és otthoni illatosításra szánt termékeit. Kizárólag prémium minőségű, természetes alapanyagokkal dolgozik, így biztos lehetsz benne, hogy bármelyik különlegességre is essen a választásod, kiváló kézműves terméket kapsz kézhez. Karácsonyra például jó választás lehet az Ortigia Ambra Nera ajándékdoboz, amely tusfürdőt, szappant, kézkrémet és illatgyertyát rejt magában. Szuper karácsonyi ajándék ötlet olyan hölgyeknek, akik kedvelik a mély, fás, egzotikus illatokat, hiszen az Ambra Nera kollekció uralkodó illatjegyei a borostyán és a pézsma. Legyen húg, nővér, feleség vagy barátnő, ha szeretnél csipetnyi luxust csempészni a mindennapjaiba, ezzel nem lőhetsz mellé!

Viaszba öntött dallamok a balett rajongóinak

Van egy márka a 7scents kínálatában, amely már önmagában is lenyűgöző, ám leginkább a klasszikus zenét kedvelők körében népszerű. Ő az Un Soir A L’Opera, és különlegessége, hogy olyan illatgyertya, valamint illat diffúzor variációkat készít, melyeket klasszikus zeneművek – operák és balettek – ihlettek. Karácsonyi ajándék ötlet gyanánt szerintünk stílusos választás a Diótörő inspirálta illatgyertya, amely a fenyőfa, a fahéj, a szerecsendió és a gyömbér meleg aromáival teszi meghittebbé az ünnepet. Ha pedig fokozni szeretnéd az élményt, ajándékozz mellé színházi belépőt a Diótörőre – karácsony előtt több helyen is műsoron van, csak vigyázz, le ne késs róla!

Designer autóillatosító a száguldás szerelmeseinek

Nem minden férfinak könnyű ajándékot venni, ez tény. A kozmetikumok, parfümök és ruhaneműk sorozatát idén törd meg Te is, légy bátor és kreatív! A Max Benjamin Dodici autóillatosító egy apró króm kormánykerék, amely valódi, prémium minőségi parfümöt tartalmaz. Így ha igazán pontosan szeretnénk meghatározni, akkor egy autóparfümmel van dolgunk, amely különleges kiegészítő lehet az autójukat rendkívüli becsben tartó férfiak számára. A fűszeres illatban a rozmaring, a majoránna és a toszkán levendula illatjegyei érvényesülnek, olyan kompozíciót alkotva, amely az olasz mámort idézi meg az autóban. Ha a fenséges illatokat egyéb ínyencséggel is kiegészítenéd, ajándékozz mellé élmény- vagy tesztvezetést és garantáltan felejthetetlen lesz az ünnep!

Illatgyertya ajándékba a meghitt hangulatért

Egy varázslatos illatgyertya mindig jó választás azok számára, akik szeretik a meghitt fényeket, bensőséges hangulatot. Akik szeretnek időnként picit lelassulni, elmélkedni, meditálni, élvezni az élet apró örömeit és jelen lenni a pillanatban. Nem csupán a gyertya meleg fénye járul hozzá ezekhez a finom percekhez, de a tudatosan megválasztott illat aromaterápiás hatása is érvényesül. Karácsonyi ajándék ötlet gyanánt, bújós téli estékre jó szívvel ajánljuk a Pernici Fahéj & Szegfűszeg nagy illatgyertyát, melynek meleg, fűszeres aromái lágysággal töltik meg a teret. A Pernici gyertyák egyébként kizárólag természetes, prémium minőségű viaszból, tiszta, pamut kanóccal készülnek, a bennük lévő illatanyagok szintén magas minőséget képviselnek. Megjelenésük visszafogott, elegáns, így bármilyen belső térben jól mutatnak, Neked csak az ajándékozotthoz illő illatot kell kiválasztanod, minden másról a Pernici már gondoskodott!

Kifinomult elegancia és orientális illatok a Kitchibe-vel

Az egzotikus, titokzatos és misztikus Távol-Kelet sokakat bűvkörében tart. Ha van olyan ismerősöd, családtagod, akinek minden álma a mesés Japán, a felkelő Nap országa, akkor ajánljuk figyelmedbe a japán Kitchibe márkát. A szigetország csodás zöld erdeiből érkező balzsamos illatok uralják ezeket az illatgyertyákat és diffúzorokat, A keleti gyógynövények garantáltan zen hangulatot varázsolnak, finom eleganciájukat a kézműves porcelánnak köszönhetik, melyek mögött több, mint ezer éves tapasztalat rejlik. Ha biztosra szeretnél menni a kiválasztott illattal, próbáld ki a Kitchibe Mica illatdiffúzor-szettet szürke nádpálcákkal, amely hat különböző aromaolajt mutat be a márka kínálatából. Használata rendkívül egyszerű, mégis varázslatos élményt nyújt.

Grasse-i parfüm, ha luxust ajándékoznál

A francia Rose et Marius az „haute couture” parfümök szakértője, a mesés Provence ihlette aromáik egyenesen Grasse-ból érkeznek hozzánk. Ebből adódóan minden egyes parfüm egy exkluzív illat, amelyet a világ legjobb parfümőrei hoznak létre. A parfümgyártás fővárosában kizárólag luxus minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ezért ha valóban minőségi parfümöt szeretnél ajándékozni, akkor kiváló választás lehet a Rose et Marius Ambling Beneath The Oratory Eau De Parfum. Ahogy a nevéből is adódik, a parfümöt a szentélyek füstös, misztikus illata ihlette, így a fő illatjegyek között a szantálfát, az arany mimózát és a tömjén aromáit találod.

Hagyományos értékek szappanba zárva az érzékeny bőrnek

Az érzékeny bőr rendkívüli odafigyelést és tudatos gondoskodást igényel, hiszen rengeteg olyan összetevő található a hagyományos kozmetikumokban, amely irritációt, bőrpírt, allergiás reakciókat válthat ki. Ha tudod, hogy olyan valakit szeretnél kozmetikummal megajándékozni, aki hasonló problémákkal küzd, ajánljuk figyelmedbe a természetes összetevőkből álló, hipoallergén Marseille szappan variációkat, amely évszázados hagyományokkal rendelkezik. A Marius Fabre már generációk óta készíti kézműves Marseille szappanjait, a legtisztább anyagokból, évszázados receptúrák szerint. A szappanok nem tartalmaznak allergéneket, szintetikus adalékanyagokat, kizárólag natúr összetevőkkel gondoskodnak a bőrről. És a legjobb az egészben, hogy azok számára is nyújtanak megoldást, akik valamilyen oknál fogva idegenkednek a tömbszappantól: csodás folyékony szappanok is elérhetők a kínálatukban. Karácsonyi hangulathoz mi a Marius Fabre Narancs-fahéj Marseille folyékony szappant javasoljuk, hiszen finom gondoskodást és puha törődést nyújt minden egyes nap.

0
Kosár