Estime & Sens Sublimessence arcápolás

Fiatalodj meg az Estime & Sens Sublimessence arcápolás segítségével

Fiatalodj meg az Estime & Sens Sublimessence arcápolás segítségével

A természetes szépség mögött álló titok egy több lépcsőfokból álló arcápolási rutin, melynek minden állomása kulcsfontosságú a bőr számára. Most a 7scents kínálatában exkluzív elérhető francia Estime & Sens márka Sublimessence arcápoló kollekciójának segítségével mutatjuk be, hogyan ápold és tápláld hatékonyan az érett bőrt a fiatalos ragyogás megőrzése érdekében! Franciaországban több mint 500 prémium kozmetika esküszik az Estime & Sens-re, ez elég ok volt hogy elhozzuk Magyarországra a teljes kollekciót.

Mikortól számít érettnek a bőr?

Az öregedés folyamata rendkívül egyéni. A hormonális öregedés a harmincas évek közepén kezdődik el, hiszen a hölgyek esetében ekkor kezd el csökkenni az ösztrogén termelése a szervezetben. Lassul az anyagcsere, a kollagénrostok fokozatosan elveszítik rugalmasságukat, a bőr megereszkedik és megváltozik a tónusa.
Ezért a szakemberek azt ajánlják, hogy a ráncmegelőzést már a húszas évek közepén érdemes elkezdeni, a konkrétan érett bőr számára ajánlott termékekre pedig a harmincas évek végén javasolt átváltani.

Hogyan ápoljuk az érett bőrt?

Mivel az érett bőrben csökken a rugalmasságért és feszességért felelős kollagén, elasztin és hialuronsav mennyisége, valamint megvastagszik a bőrt fedő szaruréteg, ami miatt kevesebb oxigén jut a bőrbe, kiemelt figyelmet kell fordítani a mélyrétegi vízhiány és a bőrszárazság megelőzésére. Jó hír azonban, hogy a bőröregedés folyamatában csupán 20 %-os jelentősége van a genetikának, a többi a megfelelő ápoláson és az egészséges életmódon múlik.
Tehát valódi, természetes tápanyagokra van szükség, amelyek csak a kifejezetten érett bőrre specializálódott kozmetikumokban érhetők el megfelelő mennyiségben. Kiváló példa erre az Estime & Sens Sublimessence arcápoló kollekciója, amely valódi szakértője az érett bőrről való gondoskodásnak.

Mitől a különleges az Estime & Sens Sublimessence kollekció?

Míg az arcápoló termékeket elsődlegesen az arcbőr típusához szokták igazítani, addig az Estime & Sens francia márka olyan kivételes csodakoktélt hozott létre a termékekben, hogy nem számít a bőrtípus, a Sublimessence prémium kollekció minden esetben felveszi a harcot a bőr öregedésével szemben. Mivel a termékek Ecocert és Cosmebio tanúsítványokkal is rendelkeznek, kizárólag ellenőrzött forrásból származó, természetes összetevőket tartalmaznak, ezért az érzékenyebb bőrtípusok számára is megoldást nyújtanak a bőröregedés folyamata során.

Minden a hidratálással kezdődik

Ahogy korábban említettük, az érett bőr ápolása során az az elsődleges szempont, hogy megőrizzük a bőr vízmegkötő képességét, ezzel megelőzve a kiszáradást. Erre a célra az Estime & Sens két varázslatos hidratáló és feszesítő krémet fejlesztett ki. Természetesen mindkettő arckrém organikus, a hatásaik azonnal láthatók, ráadásul hosszú távon kitartanak. A bőr sokkal puhább, élettel telibb, a ráncok és a finom vonalak pedig jelentősen elhalványulnak.
Ezek az elképesztő hatások a bio Pelvetia Canaliculata tengeri alga kivonatának köszönhetők, melyet válogatott organikus növényi olajokkal dúsítottak a maximális hatás érdekében. A kínálatban kétféle Sublimessence hidratáló szerepel, melyek között főleg textúrában van különbség. Az Estime & Sens Sublimessence fiatalító krém egy könnyed textúrájú prémium krém, amelyet bármilyen bőrtípus alkalmazhat nappali vagy éjszakai krémként is. Az Estime & Sens Sublimessence fiatalító krém száraz bőrre viszont egy gazdagabb állagú hidratáló, amelyet a száraz és extra száraz bőrűek számára fejlesztettek ki.

Speciális hatóanyagok az Estime & Sens arckrémekben

A Sumblimessence fiatalító krém fejlesztésekor célzottan egy olyan elixírt akartak létrehozni, amely tökéletesen kiegészíti a napi arcápolási rutint, akár este, akár reggel is használják. Hatékonyan táplálja és regenerálja az érett bőrt, az organikus növényi olajok valódi gyógyszerként működnek a hormonális egyensúly okozta bőrproblémák kijavítása során. A Pelvetia canaliculata tengeri alga-kivonat regenerálja a bőrt, ezt egészíti ki a lótuszvirág tonizáló hatása, valamint a hialuronsav, amely feltölti a ráncokat. De olyan különlegességek is jelen vannak az összetevők között, mint a varázsmogyoró- vagy a mákvirágvíz, a borágó-, esti kankalin-, és magvas gomborka-olaj.
A száraz bőr számára kifejlesztett fiatalító arckrém nagyobb mennyiségben tartalmaz természetes olajokat és vajakat. Az aktív összetevőknek köszönhetően szintén látványosan csökkenti az idő múlásának látható jeleit, ugyanakkor megszünteti a száraz bőrrel járó kellemetlenségeket is. A fő összetevő itt is a Pelvetia canaliculata tengeri alga-kivonat, valamint a hialuronsav melyekhez olyan csodaszerek társulnak, mint a damaszkuszi rózsavíz, a shea vaj, a jojobaolaj, a méhviasz, a kakaóvaj és a szőlőmagolaj.

Bőrfiatalító szérum, innovatív krémzselé formájában

Az Estime & Sens fiatalító arc- és szem szérum a legtöbb szérummal ellentétben krémes textúrával rendelkezik. Intenzív fiatalító hatását az arcon és a dekoltázson is kifejti, bátran alkalmazható a szemkörnyék érzékeny bőrén is, hiszen könnyedsége miatt nem nehezíti el az érzékeny bőrt. Sőt, selymessé varázsolja azt, kiegyensúlyozva a bőr fokozott nedvességhiányát. Az aktív összetevők apró molekuláinak köszönhetően a bőr legmélyebb rétegjeibe hatolva fejti ki hatását a szérum. Az örök fiatalságért pedig olyan hatóanyagok harcolnak, mint az argán- és a jojobaolaj, a gránátalma-kivonat, a hialuronsav, vagy az új-zélandi páfrányfából készült kivonat.

Hatékony gondoskodás az ajkak számára is

Az Estime & Sens Sublimessence kollekciójának negyedik tagja az ajakkontúr balzsam. Ez a természetes öregedésgátló balzsam képes megakadályozni a száj körüli ráncok kialakulását, segít megőrizni az ajkak teltségét. Gyengéden gondoskodik az ajkak körüli érzékeny bőrről, sőt, tökéletes alapozást és hidratálást nyújt a rúzsokhoz is.
Az intenzív hidratálásról a glicerin, az avokádó- a vadrózsa – és a borágó olaj gondoskodik, míg a regenerálásban és a ráncok elleni harcban a narancsvirágvíz, valamint a termikus plankton tölt be kiemelkedő szerepet.
Az Estime & Sens Sublimessence kollekcióban szereplő hidratálókrémek, szérum és ajakkontúr krém kiváló szinergiát alkot. Az összetevők hatékonyan erősítik egymást, így tudatosan alkalmazva a termékeket látható és hosszan tartó eredményt érhetsz el. A luxus szintű kezelést a prémium összetevők garantálják, amelyek nem csupán az egészségre, de a környezetre is kedvező hatást gyakorolnak.

0
Kosár