Hajápolás az Ibbeo Cosmetiques bio termékeivel

Gyakran kiemeljük, hogy a 7scents kínálatában kizárólag természetes, prémium minőségű alapanyagokból készülő kozmetikumok érhetők el, amelyek sem az egészségre, sem a környezetre nincsenek káros hatással. Márkáink között megtalálható a francia Ibbeo Cosmetiques is, melynek csodás bio termékeit Magyarországon csak mi forgalmazzuk. Rendkívüli szakértelem és végtelen tisztaság jellemzi a kozmetikumaikat, amelyek közül most a hajápoló kollekciót mutatjuk be.

Hogyan lesz egy vegyész házaspárnak kozmetikai márkája?

Röviden és tömören: szeretettel és alázattal. Mivel az Ibbeo Cosmetiques tulajdonosai megelégelték a piacon elérhető kozmetikumok többségének megkérdőjelezhető összetevőit, elkezdtek saját maguk és a családjuk számára tisztálkodó, valamit testápoló szereket készíteni. Ez egészen odáig fejlődött, hogy létrehozták az Ibbeo Cosmetiques azóta széles körben ismert és elismert termékpalettáját.
Ez a rövid történet tökéletesen megfogalmazza azt is, hogy mitől különlegesek a termékeik: azt mondják, az a jó szakember, aki megrendelésre is úgy dolgozik, mintha saját magának készítene valamit. Az Ibbeo Cosmetiques esetén pontosan ez történik. Prémium minőségű, organikus alapanyagokat használnak, helyi termelőktől. Így biztos lehetsz benne, hogy minden egyes Ibbeo Cosmetiques termék magas színvonalat képvisel, használata biztonságos, sőt, kedvező hatással bír az egészségre.

Bio hatóanyagokkal a gyönyörű hajért

A márka tulajdonosai létrehoztak egy olyan speciális hajápoló kollekciót, amely tökéletes megoldást nyújt a száraz, töredezett és sérült haj problémáira. A kollekció különlegessége, hogy (a többi Ibbeo Cosmetiques termékkel egyetemben) kizárólag növényi eredetű, organikus alapanyagokkal ér el azonnali, de egyúttal tartós eredményt. A növényekből különböző technikákkal olyan kivonatokat képesek alkotni, hogy prémium minőségű természetes kozmetikumaikban nincs szükségük további adalékanyagokra, emulgeálószerekre vagy tartósítószerekre. Ezt a természetközeli szemléletet tükrözi a Nature & Progrès organikus tanúsítvány is, amely a márka minden termékére érvényes.

Organikus hajbalzsam szilikon nélkül

Sokak számára elképzelhetetlen a hajmosás hajbalzsam használata nélkül. Könnyen kifésülhetővé és egyszerűen kezelhetővé varázsolja a hajat, ugyanis kitölti a hajszálak lemezszerű külső rétegén keletkezett réseket. Az Ibbeo Cosmetiques Intenzív hajbalzsam hatékonyan kezeli a száraz, töredezett, fénytelen hajat is, kiválóan hidratál és értékes tápanyagokkal tölti fel a hajszálakat.

A legtöbb hagyományos hajbalzsam nélkülözhetetlen összetevője a szilikon. Ez egy oxigénből és szilíciumból álló, mesterséges lipid, ami szinte eltüntethetetlen filmréteget képez a hajon, valósággal rásimul a felületére, amitől a hajszálak látszólag lágyabbak, selymesebbek lesznek, a valóságban viszont nem ez a helyzet. Hosszú távon az egymásra rakódó szilikonrétegek ugyanis elnehezítik, erőtlenné teszik a hajat.

A természetes hatóanyagok fontosak a hajápolás terén is

Az Ibbeo Cosmetiques Intenzív hajbalzsam ezzel szemben a bio zabkivonat és a méz erejét felhasználva éri el ezt a hatást, és nem csupán látszólag, de valóban segít visszazárni a haj védelmi rendszerét. Ehhez társul az almaecet, valamint a zsályakivonat, melyeket a legismertebb természetes kondicionálókként tartanak számon. Az eredmény: könnyen kezelhető, rugalmas és fényes tincsek.
Ha olyan balzsamokat kedvelsz inkább, amelyeket nem szükséges kimosni, az Ibbeo Cosmetiques öblítésmentes hajkondicionáló tökéletes választás lehet. Minden hajtípus számára megoldást nyújt, ha a fényes és selymes haj a cél. Könnyed textúrája lehetővé teszi, hogy a haj könnyedén fésülhető és kezelhető legyen anélkül, hogy elnehezítené a tincseket. Fő összetevője szintén a zabkivonat, amelyet a balzsamos szuhar és a levendula tápláló, regeneráló és nyugtató hatásai egészítenek ki.

Hajmaszk a sérült haj számára

Ha úgy érzed, a hajbalzsam kevés, és extra ápolásra van szüksége a hajadnak, egy jó hajmaszk segítségedre lesz. Az Ibbeo Cosmetiques Hajmaszk száraz és töredezett hajra speciális kezelést nyújtva állítja helyre a sérült haj szerkezetét, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Olyan értékes alapanyagok töltik fel a károsodott tincseket, mint a körömvirág, a magvas gomborka, a méz és a méhviasz. Mivel nem tartalmaz illóolajokat, rendkívül gyengéd az érzékeny fejbőrrel is.
Az Ibbeo Cosmetiques rendelkezik egy nyugtató hajápoló spray-jel is, amelyet kifejezetten az irritált fejbőr számára fejlesztettek ki. Ez egy olyan speciális haj- és bőrápoló kozmetikum, amely segít helyreállítani a fejbőr természetes egyensúlyát, szabályozza a faggyútermelést, miközben csökkenti a bőr irritációjának tüneteit, a viszketést és a hámlást. Természetes kondicionáló hatással is bír, ugyanakkor a natúr összetevők erejével regenerál és fokozza a hajnövekedést. Ebben kulcsfontosságú szerepet tölt be a zabkivonat, a balzsamos szuhar, a levendula, a kamilla, valamint a rozmaring csodálatos ereje.

Hajolaj a mindennapi hajápoláshoz

Ezen kívül említettük még a hajolajat is, amely a száraz és töredezett hajvégek doktora. Nem csupán könnyebben kezelhetővé és ragyogóvá teszi a hajat, de szintén tele van értékes tápanyagokkal. Az Ibbeo Cosmetiques Szépség test- és hajolaj egy valódi jolly joker, amelyet számos probléma fennállása esetén alkalmazhatsz. Táplálja, puhítja, védi a bőrt és hajat az organikus növényi olajok és a természetesen regeneráló hatóanyagok szinergiájával.
A benne lévő vitaminkoktélban kiemelkedő szerepet tölt be a kendermag-kivonat, amely rendkívül gazdag természetes antioxidánsokban, valamint a bio napraforgóolaj, amely értékes tápanyagokkal tölti fel a bőrt és a hajszálakat.

Segítség megtalálni a megfelelő hajápoló szert

Mivel a szépség test- és hajolaj, az öblítésmentes kondicionáló, a nyugtató hajápoló spray, az intenzív hajbalzsam, valamint a hajmaszk száraz és töredezett hajra ugyanazon márka hajápoló kollekcióját képezi, ezért az egyes összetevők támogatják egymást, felerősítve a hatásokat. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy itt is érvényes a kevesebb néha több elve, és ajánlott követni a használati utasításokat. A hajbalzsam és a hajolaj például kiválóan működik együtt, ám a hajmaszk és a balzsam együttes alkalmazása már elnehezítheti a hajszálakat, hiszen a túl sok hatóanyag megterheli a hajat.
Az ideális rutin szerint az alapos hajmosást követően használd az intenzív hajbalzsamot vagy az öblítésmentes kondicionálót, a töredezett hajvégek pedig hálásak lesznek egy kis bónusz táplálásért a hajolaj formájában. Hetente, vagy kéthetente egyszer hajbalzsam helyett használj hajmaszkot a mélyebb táplálás és a magasabb szintű regeneráció érdekében. A nyugtató hajápoló spray-t azonban akár naponta is használhatod, száraz és nedves fejbőrön egyaránt, hiszen a kondicionálóhoz hasonlóan nem kell leöblíteni.

0
Kosár