7scents Oppidum bio szépségápolás kollekció

Az Oppidum természetes világa

Utazz velünk az Oppidum természetes világába!

Az Oppidum egy végtelenül tiszta, francia kézműves márka, melynek termékei kizárólag organikus alapanyagokból készülnek. A tulajdonosok – akik egyben a termékeket is készítik – a természetben, a hagyományokban és a tudatos életmódban látják a jövőt, és ezt a gondolkodásmódot jelenítik meg kivételes termékeikben. Szappanok, testolajok és balzsamok képezik a kínálatot, melyeket szeretnénk most Neked részletesen bemutatni, hogy pontosan tudd, melyik terméket milyen célra ajánlott használni!

Mit kell tudni a dél-francia márka termékeiről?

Mindegyik termék egy délnyugat-franciaországi kézműves manufaktúrában készül, az erdő közepén, ritka és értékes olajok felhasználásával. Kis tételekkel dolgoznak, ezzel garantálják a törődést, az odafigyelést és a kozmetikumok prémium minőségét. A termékek nem tartalmaznak vizet, ezzel meghosszabbítva a szavatosság idejét, illetve illatanyagként kizárólag természetes aromákat alkalmaznak. Az összes szappan, testolaj és arcbalzsam 100%-ig természetes, bőrbarát, a legmagasabb európai organikus minősítéssel rendelkezik. Sőt, az Oppidum elnyerte a „Slow Cosmetique” jelzést is, amely a természetközeliséget, a holisztikus látásmódot és a minőségi, természetes kozmetikumokat hivatott népszerűsíteni. Az összes termék vegán, nem tesztelik őket állatokon, nem tartalmaznak pálmaolajat, ásványi olajokat, parabéneket és szilikont sem.

Oppidum szappan – a gondoskodás első lépése

Az Oppidum szappan nem csupán egyszerű tisztálkodószer. Amellett, hogy hatékonyan távolítja el lágy habjával a szennyeződéseket, magas szinten gondoskodik a bőrről. Mindegyik szappan nagy mennyiségben tartalmaz természetes növényi olajokat, melyekből hideg szaponifikációval készülnek a prémium szappanok. Minden egyes szappan négy értékes olajból tevődik össze, és a számos variáció lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját bőrtípusának, illetve a szezonnak legmegfelelőbbet. Fő összetevőik a shea vaj, az argánolaj, az édesmandula-olaj, és az esti kankalin-olaj.

Minden szappan leírásában szerepel, hogy száraz, érzékeny vagy normál bőrre ajánlott, de olyan is található a kínálatban, amelyet bármelyik bőrtípus alkalmazhat kortól és nemtől függetlenül. A szappan illatát a parfümmesterség elmúlt évszázadai ihlették, így hagyományos, tiszta illatokat alkottak, az egyes illatcsaládokat alapul véve.

Akik hajmosáshoz is szappant szeretnek használni, bátran kipróbálhatják az Oppidum szappanokat erre a célra. Korpás fejbőrre például az édesmandula-olajat és rizskorpát tartalmazó kollekció ajánlott (Rózsafa bio szappan, Ezer virág bio szappan, Verbéna bio szappan) míg zsíros fejbőrre inkább az esti kankalinnal és shea vajjal dúsított szappanok javasoltak (Fakéreg bio szappan, Köménymag bio szappan, Narancs nap bio szappan).

Mély hidratálás egy lépésben: az Oppidum arcbalzsam

Az Oppidum arcbalzsam növényi vajakkal és olajokkal kényezteti a bőrt. Egy kozmetikum öt-hat növényi olajat tartalmaz, a könnyed, krémes textúrát a shea vaj és a kókuszolaj biztosítja. A hagyományos arckrémekkel szemben nem tartalmaz vizet, de állaga mégis nagyon hasonlít egy lágy, olvadó krémhez. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható. Ha a száraz vagy normál bőrödnek extra tápanyagokra van szüksége, némi fiatalító hatással megfűszerezve, a Rózsafa mélyhidratáló bio arcbalzsamot érdemes választanod. A Fakéreg mélyregeneráló bio arcbalzsam nyugtatja a vegyes bőrt, míg az Illatmentes bio arcbalzsam kifejezetten az érzékeny, irritált bőr számára lett kifejlesztve.

Testápoló olaj – azonnali hatás, tartós eredmény

Az Oppidum testolaj különlegessége, hogy nem tartalmaz vizet és tartósítószereket, tényleg csak természetes és organikus olajok felhasználásával készül. A nyersanyagok szerkezetét nem változtatják meg, így azok nem veszítenek értékükből. A legtöbb testápoló olaj olyan népszerű olajokkal hígítja a ritka és értékes kincseket, mint a napraforgóolaj vagy az olívaolaj, a testolajok esetében azonban erről szó sem lehet.

Mivel szárazolajokról van szó, nagyon gyorsan felszívódnak és nem hagynak ragacsos utóérzetet. Minden Oppidum testolajban 3-4 értékes növényi összetevő lakozik, amelyek a bőr különböző rétegjeivel lépnek akcióba.

A kínálatban szereplő Rózsafa testápoló olaj kiválóan hidratálja a normál és száraz bőrt, a Fakéreg testolaj regenerálja és nyugtatja a vegyes bőrt, míg az Illatmentes testápoló olaj jó hatással van az érzékeny, irritált bőrre, vagy a gyermekek finom bőrére. A testolajok illata nagyon gyengéd és visszafogott, hamar elillan, nem helyettesíti a parfümöt, hiszen nem is ez a funkciója. A 100%-ban aktív összetevők megoldást nyújtanak számos bőrproblémára, a prémium minőségű organikus összetevők pedig a legtisztább forrásból érkeznek.

Érdemes a szappanokra, testolajokra és arcbalzsamokra egy kollekcióként tekinteni, melynek egyes részei önállóan is megállják a helyüket. Az egy kollekcióhoz tartozó kozmetikumok (Rózsafa, Fakéreg vagy Illatmentes) bázisát ugyanazok az olajok alkotják, melyek különböző aktív összetevőkkel egészülnek ki az egyes termékekben. A hatás így szinergiává válik, az alapanyagok intenzitása fokozódik, egy még mélyebb eredményt kiváltva a szervezetből gyönyörű, egészségesen ragyogó bőr formájában.

0
Kosár