7scents ajándék ötletek Valentin Napra

Valentin napra ajándék ötletek

Ajándék ötletek valentin napra

A szerelmesek napja mindjárt itt van, és idén sem könnyebb kitalálni, mit is szeretne a kedvesünk Valentin Napra. Rengeteg ajándék közül választhatunk ma már, ami egyszerre jó és persze rossz is. Mi is szeretnénk segítségedre lenni, ha el szeretnél térni a klaszikus ajándék ötletektől, mint a csokor rózsa vagy a bonbon. A 7scents webshopban sok olyan ajándék lehetőség van, ami a gyönyörű külső mellett nagyon hasznos is, mint például a kozmetikumok, a testápoló szerek, vagy éppen a parfümök. És természetesen vannak ajándék ötletek férfiaknak is, ebből a legnépszerűbbek a tusfürdők, testápolók, és persze az autóillatosító, amiből van 5 féle csodás illatunk az autók szerelmeseinek.

Parfüm Valentin Napra

A parfüm klasszikusan kedvelt ajándék ötlet. Tudni kell hozzá, hogy a kedvesed milyen illatokat részesít előnyben, milyen irányba érdemes keresgélni. Ha ezt kinyomoztad, nézz körül hogy melyek azok a parfümök amik ebbe az illat irányba mutatnak. Most kedvcsinálóként megmutatjuk a webshopból a legnépszerűbb parfümöket, hátha ez már valamelyest segít is:

Ajándékdoboz Valentin Napra

Vannak olyan ajándékdobozok is a kínáltunkban, melyek eleve úgy vannak összeállítva hogy az ajándékozónak már nem is kell tovább azon törnie a fejét, hogy pontosan mi is kerüljön bele. A szicíliai Ortigia-tól van két méretben csodálatosan összeállított ajándékdoboz a 7scents webshopban, több mediterrán illatban. Ezen kívül van a Marius Fabre-nak is kisebb ajándékdoboza, két féle illatban. A Rose et Marius Provence-ban összeállított egy fantasztikus ajándékdobozt a négy legszebb szappanjukkal, ezt is nagyon ajánljuk!
Összegyűjtöttük a legnépszerűbb ajándékdobozokat, hogy megkönnyítsük a választást:

Ajándék ötlet: szépség szappan

A szappan klasszikus ajándék, nemcsak szépséget és tisztaságot lehet vele ajándékozni, hanem bizonyos fajtáival még érzelmeket is: a francia Tadé szívszappanok nem is lehetnének erősebben szimbólikusak és Valentin Napra illőek. A klasszikus szépség szappanok mellett a Marseille szappanok is nagyon népszerűek. Nem árt ha a kiválasztottad már ismeri ezt a szappan fajtát, mert a Marseille szappan illata megosztja az embereket: vannak akik esküsznek rá, vannak akiknek nem az esete. A bio szappanok is egyre keresettebbek, mert elmúltak szerencsére azok az idők amikor a bio termékeknek a csomagolását elhanyagolták: az Oppidum teljesen bio szappanjai csodálatos csomagolásban érkeznek és remek ajándék ötletek lehetnek.
Összeállítottuk a legnépszerűbb szappanokat:

Ajándék ötletek férfiaknak Valentin Napra

Természetesen a férfiakat sem felejtjük el, ha ajándék ötletekről van szó, hiszen ők is ugyanúgy örülnek egy szerelmes gesztusnak. Vannak kifejezetten férfiak részére fejlesztett termékeink, mint például az Estime & Sens szakállolaj, ami nagyon kellemes, enyhén fanyar illattal hidratálja a most divatos szakállat és bajuszt, és persze az arcbőrt.
A Portus Cale Black Edition kollekciója kifejezetten férfiaknak készült, van benne tusfürdő, testápoló, fekete szappan és parfüm is, válogass bátran. A portugál Castelbel pedig az EverydayGentlemen szappan kollekcióban készítette négy fantasztikus szappant a férfiak részére. Ezen kívül is van sok uniszex illatú testápolási termék, ami férfias ajándék ötlet lehet, íme a legnépszerűbbek:

Válassz is bármit, a szeretet és a szerelem számít a legtöbbet! Reméljük egy ar szép ajándék ötlettel mi is hozzájárulunk az ünnep széségéhez, és természetesen most is ingyenesen szállítunk ki Magyarország egész területére. A Február 12-ig beérkezett megrendeléseket garantáltan Valentin Napig kiszállítjuk! Mindenkinek nagyon kellemes Valentin Napot kívánunk!

1
Kosár