Ajándék ötletek nőnapra

Nőnapra ajándék válogatás

Ajándék ötletek nőnapra

A nemzetközi nőnapot világszerte emberek milliói ünneplik. Helyenként egy szál virággal, máshol kisebb-nagyobb ajándékkal, de a lényeg ugyanaz, a nőnap a nők iránti tisztelet és hála kifejezése. Március 8-án a nők egyenjogúságát, az élet különböző területein betöltött szerepük fontosságát és megbecsülését ünnepeljük. Noha ennek az elismerése és ünneplése az év minden napján ugyanolyan fontos, a nőnapi ajándék mégis határtalan boldogságot és örömöt okoz, éljünk hát az alkalommal!

Egy exkluzív parfüm, kézműves szappan vagy luxus illatgyertya egyaránt kiváló ajándék nőnapra. A 7scents bőséges kínálatában kizárólag prémium minőségű, egyedileg válogatott termékek találhatóak. Ám a választás nem könnyű, ebben segítünk rövid ajánlónkkal.

Ajándék ötletek a parfüm szerelmeseinek

A 7scents exkluzív parfüm kínálatában a citrusos, a virágos, a gyümölcsös, a keleties és a fás illatú parfümök egyaránt helyet kaptak.

Parfümöt vásárolni ajándékba nem is olyan egyszerű, de van pár alap információ, melyek megkönnyíthetik a döntést. Legegyszerűbb, ha megfigyeljük, vagy a rokonoktól, barátoktól megkérdezzük, hogy az illető hölgy milyen illatot visel szívesen. Ha nem áll módunkban kideríteni mik a kedvenc illatai, válasszunk a tavaszi és a közelgő nyári időszakhoz leginkább illő, citrusos, gyümölcsös és virágos parfüm kollekciók közül.

A különlegességek kedvelői számára ideális a niche parfüm. Ilyen a francia 100BON parfümház kizárólag magas minőségű, természetes alapanyagokból készült kollekciója. A Neroli & Petit Grain Printanier EDP parfüm ideális választás lehet, hiszen friss, virágos, élénk illatát a természet tavaszi ébredése ihlette. 50 és 15 ml-es kiszerelésben is elérhető.

A Tadé Byzance Eau de Cologne könnyed, citrusos aromái szintén a tavaszt idézik. A mediterrán életérzést sugárzó kompozíció diszkrét, élénkítő illatának köszönhetően forró nyári napokra is tökéletes.

Az Ortigia Florio EDP Parfüm a mediterran tavasz első virágainak illatát egyesíti egy utánozhatatlanul elegáns kompozícióban. A nárcisz üdesége, a golgotavirág gyümölcsös édessége és az írisz egyedülállóan tiszta aromája ötvöződik ebben a napfényes Szicíliát idéző parfümben.

Kézműves szappan, nem csak nőnapra

A kézműves szappanok reneszánszukat élik a magas minőségű, természetes kozmetikumokat keresők körében. Így ha tudjuk a megajándékozni kívánt hölgyről, hogy szereti a minőségi, természetes alapanyagokból, kéz termékeket, a szappan kézenfekvő választás lehet.

A természetes, sok esetben bio minősítéssel rendelkező összetevők magas aránya és a hagyományos, több száz éves szappanfőzési ismeretek megőrzése révén ezek a szappanok különleges értéket képviselnek.

A több száz éves aleppói szappankészítés hagyományát őrzi a Tadé Jázmin Aleppo szívszappan. Már különleges alakja miatt is ideális ajándék. A jázmin igazán nőies, az egyik legismertebb vágyfokozó illat. A kollekcióban Neroli de Capri, Rózsa és Argán Aleppo szívszappan is található. Ezek mellett a Tadé olyan különlegességekkel is szolgál, mint a Fekete Hammam, a Regeneráló teafalevél, vagy a 35% babér tartalmú Aleppo szappan.

A franciaországi Marius Fabre szappankészítő manufaktúra 1900 óta készít kézműves szappanokat. Széles kínálatukban a modern kor elvárásainak megfelelve illatosított remekművek is kaphatóak, ilyen például a Francia rózsa, a Szantálfás és a Verbénás olívaszappan, vagy a Shea vajas szappan keserűmandulával. Mivel a hagyományok ápolása ma is fontos szempont a brand életében, eredeti Olívás Marseille és babérolajos Aleppo szappanokat is készítenek, hagyományosan, üstben főzve. Ezek a termékek nem tartalmaznak állati faggyút, vegyszereket vagy szintetikus anyagokat, így a legérzékenyebb bőrre is használhatóak.

Az Oppidum kézműves szappanok 100%-ban természetes, illetve nagyon magas arányban bio alapanyagokból készülnek. Értékes összetevőiknek köszönhetően hatékonyan tisztítják, ugyanakkor mélyen hidratálják és táplálják a bőrt. Az Ezer virág bio szappan kifejezetten nőies illatában a rózsa, az ylang ylang, a jázmin és az egyiptomi geránium kényezteti az érzékeket.

Kézzel öntött illatgyertya kollekciók és illatosító különlegességek

Az illatgyertya kifejezetten időtlen, szinte minden alkalomra megfelelő ajándék. Itt is érdemes a minőségre törekedni, és a hatás nem marad el. A 7scents webshop kínálatában kézzel öntött, exkluzív gyertyákkal találkozhatunk, melyek nemcsak varázslatos, hosszan tartó illatukkal, hanem ízléses és dekoratív kialakításukkal is nagy örömet okozhatnak a megajándékozottnak.

A Rose et Marius parfümözött illatgyertya kollekciója különleges minőséget képvisel. A brand exkluzív parfümjeit öntötték viaszba, a hatás megkoronázásaképp a gyertyát tartó váza Limoges porcelánból készült, melyet a Rose et Marius ikonikus csempemotívuma díszít. Elegáns és sokat mondó ajándék.

A Pernici széles kollekciójában mindenki megtalálhatja a kedvenc illatát. Ebben az olasz manufaktúrában 1892 óta készítenek gyertyákat. Kreatív, újító szellemben dolgoznak, így a hagyományos illatok mellett újabb, modern kombinációk is megjelennek. A Jázmin & Rózsabors, az Írisz & Rózsa vagy a Dupla Csokoládés Muffin nagy illatgyertya egyaránt jó választás nőnapra.

A japán Kitchibe illatgyertyákat a szigetország legrégebbi és legelismertebb, 1808-ban alapított parfümkészítő manufaktúrájában készítik. A szennyező anyagoktól és kőolajszármazékoktól mentes, tiszta szójaviaszból készült gyertyákat 1300 éves seto porcelánkészítési hagyományokat őrző, kézműves kerámiákba öntik. Nőnapra a varázslatos cseresznyevirágzást idéző Sakura tökéletes választás.

További ajándékötletekkel szolgál az Ajándék Nőknek menüpont. A kísérletezőbb kedvűek számára egyedi ajándék ötleteket rejt az Otthon menüpont, ahol olyan különleges termékek is megtalálhatóak, mint az illatcsempe, a fiókillatosító papír vagy a parfümgyufa.

Nagyon Boldog Nőnapot a Hölgyeknek!

0
Kosár