Zador szappan a 7scents webáruházból

Zador szappan a 7scents webáruházban

Zador szappan, egy igazi hungarikum

A Zador szappan kollekció kézzel készül, kizárólag természetes alapanyagokból. Értékes összetevői között egy valódi hungarikum, a hévízi termálvíz is megtalálható, mely nagy koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, gyógyítja az ekcémás és irritált bőrt, erősíti a hajat és a körmöket.

A kézmosás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, azonban a gyakori kézmosás rendkívüli módon száríthatja a bőrt. Ezt a kellemetlen mellékhatást teljesen ki tudjuk iktatni a megfelelő kézápolási termékek – például szappan – kiválasztásával. A Zador szappan kollekció olyan tápláló és mélyhidratáló összetevőkkel készül, mint a hévízi termálvíz és a shea vaj. Változatos és kifinomult illatú darabjaival a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Hungarikum és fűszeres Zador szappan

Igazi különlegesség a Zador Paprika szappan, melynek két összetevője, a hévízi termálvíz és a piros paprika is hungarikum, a magyar értékek legmagasabb szintű képviselője. A paprika hatékonyan fokozza a vérkeringést és segít leküzdeni a narancsbőrt. Édeskés, vidám, enyhén fűszeres illatjegyeivel frissítő és revitalizáló szappan.

A fűszeres illatok kedvelőinek remek választás a Kakaó szappan, mely a kakaó antioxidáns, keringésjavító hatásával támogatja a sejtek megújulását, segít megelőzni az öregedési folyamatokat. Gazdag illata egész nap érezhető a bőrön, csokoládérajongóknak tökéletes. Hasonlóan jó választás a Téli Varázs szappan a fahéj, a narancs, a szerecsendió, a szegfűszeg és a citromhéj elbűvölő illatával.

Zador szappan gyümölcsös illattal

A gyümölcsös illatok kedvelői választhatják a Mangó-Narancs szappant, mely csodás trópusi illatával kényezteti az érzékeket. Zsírsavakban gazdag, értékes pisztácia olajat tartalmaz, táplál és hidratál, kifejezetten előnyös száraz és vízhiányos bőrre. Hasonlóan jó választás az unisex illatú Szőlő szappan, melynek frissítő jegyei hívogatóak és örömmel töltenek el.

A Füge-Körte szappan az aromás nyári gyümölcsök édes, érett és gazdag illatkombinációjával természetes felüdülést hoz. Unisex illata miatt férfiak és nők számára egyaránt ideális választás. A Zador Mandula-Klementin szappan rendkívüli bőrnyugtató hatással rendelkezik, puha tapintásúvá varázsolja a bőrt és segíti a regenerálódását.

Virágos és gyógyfüves illatok

A kifinomult és nőies rózsa örök klasszikus, a szerelem, a szenvedély és az élet egyetemes szimbóluma. A Zador Rózsa szappan gyengéden védi és az értékes, hungarikum termálvíznek köszönhetően táplálja a bőrt. A Cseresznyevirág szappan egy enyhe illatú, gyógyhatású termék, mely új életre kelti a testet és a lelket. Gazdag habja és lágy, nőies illata felébreszti az érzékeket. A felemelő illatú Levendula-Verbéna szappan az idegeket és az irritált bőrt is nyugtatja. Öregedésgátló és hidratáló tulajdonságai mellett gyulladáscsökkentő hatású is, így tökéletes választás érzékeny, irritált bőrre, akne és egyéb bőrproblémák esetén is.

Illatmentes szappanok a legérzékenyebb bőrre

Mivel a babák bőre nagyon érzékeny, a Zador kifejlesztett egy hipoallergén szappant, mely még az újszülöttek finom bőrének is megfelelő. A Zador Első Szappanom rendkívül gyengéd és selymes, olyan, mint az anyai kéz érintése. A Pure natúr szappan szintén érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Színezőanyagoktól és tartósítószerektől mentes, irritáció és szárító hatás nélkül tisztítja és nyugtatja a bőrt, segít visszaállítani természetes ragyogását. Gazdag, kényeztető habjának köszönhetően az egész család számára ideális választás.

Reméljük Te is annyira meg fogod szeretni a Zador szappanokat mint mi!

0
Kosár