Arckrém 7scents - melyik a nekem való

Melyik arckrém a legjobban Neked való?

Magas minőségű arckrém kínálat

Az arckrém szerepe a mindennapos szépségápolásban vitathatatlan, és mivel igazi alapdarabnak számít, nehéz lenne a fontosságáról újat mondani. Meggyőződésünk, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű kozmetikumokat használunk, így a 7scents kínálatába kizárólag magas minőségű, ellenőrzött, természetes és bio alapanyagokból készülő arckrémeket válogattunk össze, ezek közül mutatunk most be négyet.

Az arc bőrét napi szinten rengeteg hatás éri, melyek közül a környezeti ártalmak, mint a szennyezett levegő, az erős UV sugárzás, vagy éppen a hideg, téli levegő különösen megterhelőek, a korral járó biológiai folyamatok pedig szintén látványos változásokat idéznek elő.


Ezen hatások ellensúlyozására tökéletes választás a 82%-ban természetes összetevőket tartalmazó Benamôr Rosto Miracle arckrém. Egyedülálló készítmény, mely titkos receptjében pórustisztító összetevőket is tartalmaz és a Benamôr 1925-ös alapítása óta töretlen sikernek örvend. A hidratáló glicerin és a tonizáló bio rózsa kivonat tovább növeli a krém hatékonyságát, fiatalosan ragyogóvá varázsolva a bőrt.

Hasonlóan jó választás a 99%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó Ibbeo Cosmetiques Hidratáló arckrém, mely zsíros és fiatal bőrre kifejezetten hatékony. Fő összetevői olyan kincseket rejtenek, mint a Pireneusokból származó tiszta forrásvíz, a bio lenmag gél, illetve értékes szilva, sárgarepce és sáfrány olajok. Táplál, hidratál, és megvédi a bőrt a környezeti hatásoktól. Antioxidánsokban gazdag formulájának köszönhetően hatékonyan ápolja az irritált, kipirosodott arcbőrt is.

Arckrém érzékeny bőrre

Az Oppidum Rózsafa mélyhidratáló bio arcbalzsam közel 100%-ban bio minősítésű, természetes alapanyagokból készül. Kivételes formulájában olyan magas minőségű összetevők szerepelnek, mint a shea vaj, az édes mandula-, a rizskorpa-, a kókusz- és a jojoba olaj. Kiválóan feszesít és fokozza a bőr rugalmasságát, mely így energiával töltődik fel és visszanyeri fiatalos ragyogását.

Az Estime & Sens Mélyhidratáló arckrém érzékeny bőrre egyedülálló védelmet biztosít, formuláját kifejezetten érzékeny, irritált bőrre fejlesztették ki. Aktív összetevői közül a bio rózsahidrolátum hatékonyan csökkenti a gyulladásokat, a bio napraforgóolaj hidratál, a shea vaj pedig táplál és védi a bőrt. A bio sárgabarackmag és kókusz olajok intenzíven hidratálnak, míg az irritált bőr megnyugtatásáért a méhviasz, a bio mogyoróolaj és a körömvirág felel.

1
Kosár