Férfi arcápolás az Estime & Sens kozmetikumokkal

Férfi arcápolás

Férfi arcápolás

A férfi arcápolás napjainkban már teljesen természetes része az életünknek, fontosságát pedig nem lehet eleget hangsúlyozni. A férfi arcbőr ugyanúgy ápolást igényel, mint a női; negatívan befolyásolják a környezeti hatások, a korral járó biológiai folyamatok és a borotválkozás is. Mindezeknek a tényezőknek a következtében a bőr veszít természetes ragyogásából, rugalmasságából, a korral pedig szarkalábak, ráncok jelennek meg. A 7scents kínálatában egyedülálló válogatás található olyan prémium kozmetikumokból, melyek egyetlen igényes és határozott férfi fürdőszobai polcáról sem hiányozhatnak: a férfi arcápolás kötelező kellékei.

Az ápolt és fiatalos arcbőr kortól és foglalkozástól függetlenül minden férfit megillet, így manapság egyre hangsúlyosabb szerephez jut a férfi arcápolás. A francia Estime & Sens különleges, kifejezetten a férfi arcbőrre kifejlesztett kollekciója a legfontosabb alapdarabokat tartalmazza, melyek hozzájárulnak a hatékony és kíméletes arctisztításhoz és ápoláshoz.

HUMAN – minden ami a férfi arcápoláshoz szükséges

Az Estime & Sens HUMAN intenzív arcradír férfiaknak hatékonyan hámlaszt és megtisztítja a pórusokat a felgyülemlett szennyeződésektől és faggyútól. Ápoló shea vaj tartalmának köszönhetően még a legérzékenyebb arcbőrön is használható. A hámlasztó kovasavszemcsék mellett hidratáló bio aloe verát, glicerint és kókuszolajat is tartalmaz. A hidrolizált búzaprotein puhítja a bőrt, a hozzáadott E-vitamin pedig hatékonyan veszi fel a harcot a káros szabadgyökökkel, így az intenzív arcradír a férfi arcápolás egyik nélkülözhetetlen darabja.

Az Estime & Sens HUMAN arctisztító férfiaknak tökéletesen alkalmas mindennapos használatra. Bársonyos állagú gél, mely hatékonyan tisztít, ápol és védi a bőrt. Értékes összetevői között megtalálható a bio argánolaj, mely az egyik legjobb hidratáló, illetve az aloe vera, mely rendkívül hatékonyan hűsíti a bőrt. A könnyed, selymes állagú gél az arctisztításon kívül kitűnően használható borotválkozáshoz is.

A HUMAN arckrém férfiaknak egy kifejezetten sokoldalú kozmetikum, a férfi arcápolás alapdarabja, mely egyszerre védi, hidratálja, revitalizálja és feszesíti a bőrt. Kiegyensúlyozott formulájának köszönhetően bátran alkalmazható bármely bőrtípusra. Akár a kollekció többi tagja, az arckrém is közel 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

A kollekció másik alapdarabja, a HUMAN könnyű arckrém emulzió férfiaknak egy könnyű gél-krém, mely egyáltalán nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Gyengéden hidratál és tonizál, tökéletes a reggeli rutin részeként. Kifejezetten hatékony a rohanó életmóddal járó stressz és fáradtság okozta kis szarkalábak eltüntetésében, bátran használható a szemkörnyéki területeken is. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint az Alpine willowherb, mely szabályozza a faggyútermelést és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, vagy a tövises rekettye kivonat, mely hatékonyan hűsíti és nyugtatja a bőrt.

0
Kosár