Estime & Sens – a professzionális, bio kozmetikai márka

Amikor az Estime & Sens alapítója, Yann Maurel Loré középiskolás volt, már tudta, hogy milyen irányban szeretné folytatni a tanulmányait. Tisztán érezte, hogy a szépségipar az, ahonnan a legerősebb hívást hallja. Egy mélyről jövő vágy volt benne az iránt, hogy jót tegyen másokkal, ezért úgy döntött, hogy szakít a férfiak számára hagyományos karrierutakkal. Yann édesapja a helyi szakközépiskolában volt technikatanár. Amikor meghallotta, hogy a fia szépségszakértő szeretne lenni, csak ennyit mondott:” Fiam, ha az összes diákom ennyire motivált lenne, mint te, én lennék a legboldogabb tanár a világon.” A többi pedig már történelem.

Diplomájával a kezében, Yann a legnagyobb francia parfümmárkáknak kezdett el dolgozni, és imádta a munkáját. Mielőtt körvonalazódott volna benne az ötlet, hogy szeretné megalapítani saját márkáját, Bretagne-ban megismerkedett a luxuvilág titkaival, azokra a kulcsfontosságú részletekre összpontosítva, amelyek lehetővé teszik egy egyedi szépségmárka számára, hogy világsikereket érjen el. Felelősségteljes pozíciót töltött be egy nagy parfümériában, így volt lehetősége azon gondolkozni, hogy mi az a hatékony és releváns információ, ami tanácsadáskor valódi értéket nyújt a vásárlónak.

Az értékek pont olyan fontosak, mint a márka

Amikor Yann úgy döntött, hogy létrehozza az Estime & Sens-t, azonnal lefektetett néhány alapelvet. Azt akarta, hogy ezek az alapvető értékek összhangban legyenek az új nemzedékkel, azaz a társadalmilag és környezeti szempontból is tudatos fogyasztókkal. A kozmetikai márka így lett organikus, hiszen azt látta, nincs más lehetőség, ha törődni szeretne az egészséggel és a bolygónk állapotával. Ám emellett abból sem engedett, hogy tiszta és prémium minőségű termékeivel elérje az optimális kozmetikai hatásokat. Egy átfogó koncepciót hozott létre a szépséget és a jólétet éltetve, ráadásul kivételes áron, hiszen a legjobb, sokak által elérhető, minőségi kollekciót tervezte a piacra dobni. Számára az önmagunkról való törődés és gondoskodás, az, hogy szépnek érezhessük magunkat elengedhetetlen részei az életnek.

2010-ben, feleségével, Nathalie-val és három gyerekükkel megvalósította az álmát, és létrehozta az Estime & Sens márkát. Azóta a cég már rengeteget nőtt, de a kérdés, amely minden egyes nap vezérfonalként szolgál számukra ugyanaz maradt: „Ki tud ma segíteni?”

Üdvözlet az Estime & Sens világában!

Öngondoskodás és önbizalom – mind a kettő elengedhetetlen feltétele annak, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az Estime & Sens pedig hisz abban, hogy ezek mind a pozitív énképben rejtőznek, amelyet mindannyian elérhetünk, ha gondoskodunk magunkról.
Az egészséges, prémium minőségű termékek segítségével, amelyek reális áron érkeznek hozzánk, az Estime & Sens tömegek számára teszi elérhetővé a szépséget, a jólétet és a fizikai egészséget. Az organikus szépségtermékek erényei, azaz a tiszta természeti környezet és az egészséges életmód, valódi eredményeket és előnyöket teremtenek a márka követői számára. Az Estime & Sens holisztikus megközelítése tökéletesen látható az abbéli állandó törekvéseikben, hogy a folyamatos ökonómiai fejlődést etikus körülmények között, a forgalmazókat maximális tisztelettel övezve éljék meg. A vállalt modelljének egyik legfontosabb tétele pedig az, hogy a vásárlókat mindig előtérbe helyezik, hiszen ebben rejlik az erő.

Az Estime & Sens követelményei

Az összetétel, a textúra és az illat tekintetében egyetlen termék esetén sem tesznek engedményeket, hiszen a cél az, hogy a vásárlók elvárásainak teljes mértékben megfeleljenek. A látható eredmények a bőrön központi helyet foglalnak el a fontossági sorrendben, ugyanúgy, mint a termékek élményszintű használata.

Mindennapos örömök

A texttúra, az illat és a csomagolás kulcsfontosságú szerepet töltenek be, miközben használod az Estime & Sens termékeket. Ezeket a gyönyörű kozmetikumokat már látni, érzékelni is öröm a fürdőszoba polcain, így az otthoni szépségápolási rutin egy valódi, örömteli relaxációs rituálévá válik.

Estime & Sens minőség és hatékonyság

Az Estime & Sens termékek mögött álló kutatások és fejlesztések mindig az alábbi elvek szerint zajlanak:

 • minden egyes termék rendelkezik egy fő aktív összetevővel, amelyet a legnagyobb gondossággal válogattak ki, hogy célzott megoldást nyújtson egy adott bőrproblémára.
 • minden új terméket úgy fejlesztenek ki, hogy harmóniában legyen a kollekcióban lévő többi termékkel. Az aktív összetevők így szinergiát alkothatnak az optimális eredmények érdekében.

Az első a biztonság

Az Estime & Sens kizárólag organikus kozmetikumokat gyárt, mivel abban hisznek, hogy ez az egyetlen mód, amely képes biztosítani a garanciát a megfelelő minőségre, valamint teljes biztonságot is nyújt.
Minden Estime & Sens terméket az ECOCERT hitelesít, valamint COSMEBIO tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az összes terméket Franciaországban fejlesztik és gyártják, valamint szigorú teszteléseknek is alávetik őket.

A tisztelet kulcsfontosságú az Estime & Sens számára

Az Estime & Sens már a kezdetektől fogva csak olyan forgalmazókkal dolgozik, akik tiszteletet mutatnak az organikus termékek és a fenntartható gyártási metódusok iránt, annak érdekében, hogy felhasználóknak biztosítani tudják a segítőkész és személyre szabott tanácsokat.
Az Estime & Sens részéről a józan ész is állandóan jelen van a kozmetikumok megközelítésében, hiszen a tanácsaik és a termékeik összhangban vannak a vásárlók oldaláról elvárt eredményekkel – hamis ígéretek nélkül.

Szakértelem az Estime & Sens mögött

A kozmetikumok tanúsítványai és a parfümériában szerzett széleskörű tapasztalatok lehetővé teszik a márka számára, hogy olyan termékeket alkosson, melyek szalonszintű szolgáltatásokat biztosítanak a vásárlók számára. Ahogy már korábban is említettük, kizárólag egészséges, prémium termékekről van szó, amelyek tisztelettel bánnak az emberekkel és a környezettel egyaránt.

Ezért az Estime & Sens elkötelezett amellett, hogy minden egyes terméke:

 • parabénmentes
 • fenoxietanol-mentes
 • PEG-mentes
 • ásványi olajoktól mentes
 • paraffinmentes
 • szilikonmentes
 • kőolajszármazékoktól mentes
 • GMO-mentes

Ezt az elköteleződést pedig az ECOCERT és COSMEBIO tanúsítványok is garantálják.

Organikus kozmetikumok

Az Estime & Sens termékek COSMEBIO és ECOCERT tanúsítványokkal rendelkeznek.
A COSMEBIO az organikus kozmetikumok jelzése már 2002 óta. Franciaországban hozták létre ezt a világszervezetet, amely a természetes és organikus kozmetikumokra specializálódik. A specifikációk, amelyeket az iparért felelős minisztériumnak is benyújtanak, biztosítanak minket arról, hogy valóban bízhatunk a hitelesítésben, amely megjelenik az organikus és natúr kozmetikumok csomagolásán. A COSMEBIO jelzés felhívja a figyelmet a legjobb organikus kozmetikumokra a piacon, és az elkötelezett márkák sorába emeli őket.
Ahhoz, hogy a COSMEBIO jelzés megjelenhessen egy adott termék csomagolásán, a természetes vagy organikus kozmetikumnak az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie:

 • legalább 95%-ban kell tartalmaznia természetes összetevőket (a víz és az ásványi anyagok természetesnek minősülnek)
 • a felhasznált növényi összetevők legalább 95 %-a organikus
 • az összes összetevő legalább 10%-a organikus forrásból származik (a víz és az ásványi anyagok nem minősülnek organikusnak, mivel nem élő anyagokról van szó).

További információk: www.cosmebio.org

Az ECOCERT egy 1991-ben létrehozott, organikus gazdaságokból származó termékeket hitelesítő francia szervezet. AZ ECOCERT közreműködik az organikus gazdaságok fejlesztésében, részt vesz mind a francia, mind az európai szintű szabályok megfogalmazásában, továbbá beavatkozik a mezőgazdasági minisztérium, a francia minőségbiztosítási szervezetek és az Európai Bizottság folyamataiba annak érdekében, hogy támogassa a termelés e módját.

Hitelesítő szervezetként az organikus gazdaságokra specializálódik, biztosítja, hogy a gyártók és a kézművesek, akik letették voksukat az organikus termelés mellett, valóban betartják a szabályokat. Az ECOCERT ráadásul logókkal és tanúsítvánnyal is igazolja a megfelelést. Mivel kivívta a szakemberek és a fogyasztók bizalmát is, az ECOCERT referenciává vált, a franciaországi organikus gazdálkodásban a termelők közel 65%-át, és a feldolgozók 60%-át ellenőrzi.

Az ECOCERT volt az első hitelesítő szervezet, amely kidolgozta az ökológiai forrásból származó, organikus kozmetikumok felé támasztott elvárásokat is.
További információk: www.ecocert.fr

Arcápolás

A mindennapos organikus szépségápolás számos kulcsfontosságú lépésből áll, kiindulva a tisztítástól, hámlasztástól, arcmaszkoktól, kontúrozástól, tonizálástól, egészen az alapozásig, a szérumok használatáig, valamint a megfelelő arckrémmel való táplálásig. Az Estime & Sens az arcápoló kozmetikumok széles kínálatát tárja elénk, mely találkozik a rendkívül igényes bőr részéről támasztott elvárásokkal is, ráadásul úgy, hogy közben kizárólag természetes és organikus összetevőket tartalmaz a hatékonyság érdekében.

A márka hét csoportba osztja organikus arcápoló termékeit abból a szempontból, hogy milyen speciális kozmetikai elvárásnak felelnek meg. Tisztításra a Fresh Beauty és a Minutie kollekció ajánlott. Az általános táplálásnak a Radiance and Moisturize felel meg. Az egyes bőrtípusokra specializálódott célzott hatást az Anti-aging and firmness, a Comforting and Soothing, valamint a Purity and Balance termékcsaládok biztosítják. Az Estime & Sens prémium fiatalító termékeit, melyeket konkrétan az érett bőrre fejlesztettek ki, a Sublimessence kollekció tartalmazza.

Fresh Beauty kollekció

A ragyogó és egészséges bőr érdekében nagyon fontos, hogy ne hagyjuk ki a tisztítás lépését, amelyre túl gyakran tekintünk kötelező házimunkaként. A smink és a szennyeződések eltávolítása anélkül, hogy kárt okoznánk a bőrben, minden arcápolási rutin alapja.
A nap során a szennyeződések és a por lerakódnak a bőrön, amely, ha összekeveredik a bőr természetes védőrétegével, megfojtja azt. Ez pedig egyenlő a nehéz és túlterhelt arcbőrrel. Ez az oka annak, hogy elengedhetetlen a mindennapos tisztítás. Egy túl agresszív arctisztító azonban beavatkozik a bőr természetes pH-értékébe. Következményként rossz minőségű bőrt, felborult egyensúlyt tapasztalhatunk meg.
A víz önmagában nem képes megtisztítani a bőrt, eltávolítani a sminket, vagy a faggyú és a szennyeződések keverékét. Az olajos réteget, amely a bőrt fedi, csak egy másik, olajos bázisú anyag képes hatékonyan eltávolítani. Ezért az Estime & Sens kifejlesztette az arctisztító tej egy olyan változatát, amely nem csupán tisztít, de kiválóan előkészíti a bőrt a további arcápoló termékek használatára is.
Az Estime & Sens az arctisztításra szakosodott termékek széles tárházával rendelkezik. Speciális formulái megfelelnek az érzékeny, irritált bőr elvárásainak is, hiszen csak természetes és organikus anyagokat tartalmaznak. Az Estime & Sens arctisztító kollekciója az alábbi termékeket foglalja magába:

 • Gyengéd arctisztító tej: finoman bánik az érzékeny bőrrel, kitűnően hidratálja a törékeny bőrt is.
 • Gyengéd arctisztító: magas szinten hidratáló krém, amely mélyen tisztít és tonizál. Kiválóan alkalmazható a Gyengéd arctisztító tej és a Bonjour – Bonsoir arctisztító zselé kiegészítésére.
 • Bársonyos arctisztító tej: finom, tejes állagú arctisztító minden bőrtípusra. Intenzíven táplál.
 • Bársonyos arctisztító: tisztít, tonizál és puhít, köszönhetően az organikus rózsavíznek és a citromvíznek.
 • Bonjour – Bonsoir arctisztító zselé: ragyogó, tiszta és rugalmas bőrt varázsol organikus mangóvíz-tartalmának köszönhetően
 • Élénkítő arcradír: gyengéden hámlaszt, kitisztítja a pórusokat, valamint finomítja a bőr textúráját, mivel háromféle természetes hámlasztót tartalmaz.

Minutie kollekció

Két kivételes formula a smink eltávolítására és a gyengéd hámlasztásra. A Sminklemosó nektár egy kozmetikai újdonság: zselés állagú olaj, amely forradalmasítja a vízzel való sminklemosást, hiszen különösen kellemes, tejes állagúvá válik, ha víz éri. A bőrt frissé és könnyeddé varázsolja. A Szemcsementes hámlasztó nektár úgy működik, mint egy nagyon finom mikro arcradír, dörzsölő részecskék nélkül, hiszen a hámlasztást a szalicilsav ereje biztosítja. Minden bőrtípus számára ajánlott (a zsírostól egészen az érzékenyig), hiszen ez az új szépségrituálé hibátlanná teszi a bőrt. Az organikus növényi olajok megőrzik a bőr védőrétegét, szaténosan selymessé téve az arcbőrt.

Radiance and Moisturize kollekció

A víz minden életforma alapja, így a bőrnek is fő összetevője. A hidratálás problémái aktívan érinti az emberek 80 %-át, beleértve a normál és zsíros bőrrel rendelkezőket is. A hidratálásnak nem csupán a ragyogásra és az egészséges kinézetre van hatása, a kozmetikumokban lévő hatóanyagok felszívódásának elsődleges feltétele is. Az Estime & Sens Radiance and Moisturize kollekció célja, hogy intenzíven hidratálja a bőrt annak érdekében, hogy fokozza a természetes fényt és az élettel teli kinézetet. Az optimális hidratálás feltölti a bőrt, általánosságban véve megelőzi a vízhiány jeleinek kialakulását. A kollekció darabjai használhatók egyszeri kúraként és rendszeresen is. A Ragyogó szemránckrém zselé egy tápláló, élénkítő zselé, az Ajakápoló nektár hatékonyan regenerálja a kiszáradt ajkakat. Az Expressz Hidratáló arcmaszk tengeri édesköménnyel magas szinten regenerál, a kedvelt Simplessence arc és nyak bio hidratáló olaj pedig segít megelőzni a bőr kiszáradását, amely az első lépés a bőr fiatalítása során.
A kollekció részeként elérhető a Solution Concentrate N°2 bio arcszérum fáradt bőrnek is.

Anti-aging and firmness kollekció

Harminc éves kor fölött már a legtöbbünket érinti az öregedés jeleivel szemben folytatott harc. A genetikai öregedés csupán a ráncok, bőrproblémák és rugalmatlanság 30 %-ért felelős. A maradék 70 %-t a környezeti és életmódbeli tényezők okozzák (szennyeződés, UV-sugárzás és az arcápoló rutin hiányosságai). Ez azt jelenti, hogy az öregedés akár késleltethető is, ha helyesen választjuk ki az általunk használt kozmetikai termékeket, illetve korrigáljuk mindennapi szokásainkat (étkezés, mozgás, stressz, stb.).

Az Anti-aging és Firmness kollekció részeként az Estime & Sens három termékben az új-zélandi páfrányfa kivonatát használja, melynek aktív összetevőit hatékony ránctalanító szerként tartják számon. Rugalmassá teszi a bőrt, az arc láthatóan kisimult és telt lesz. Az arcbőr ragyogó, tapintása pedig fiatalosan bársonyos lesz.

A kollekció alapvető eleme a Lágyító ránctalanító krém. Ez a fiatalító hatású hidratáló argánolajat tartalmaz, melynek magas antioxidánstartalma hatékonyan dolgozik az idő hatásai ellen, csökkentve a ráncokat és a finom vonalakat.

Az Élénkítő bőrsimító szérum fokozza a sejtek regenerációját, a Fiatalító szemránckrém lágyítja a bőrt a szemek körül. A Fiatalító arcmaszk teljes körű, azonnali eredményt nyújtó agyagmaszk, amely hatékony segítséget nyújt a ragyogó, fiatalos bőrért még akkor is, ha épp egy óra múlva indulnál bulizni.
Az Anti-aging és Firmness kollekció tagjaként elérhető az Estime & Sens Solution Concentrate N°3 arcszérum pigmentfoltok ellen is.

Comforting and Soothing kollekció

Az év során a száraz, törékeny és érzékeny bőr kiemelt figyelmet igényel. Nagyon fontos, hogy helyreállítsuk a feszülő, irritált és gyulladt bőr egyensúlyát. Az Estime & Sens Comforting and Soothing kollekciót azért hozták létre, hogy megóvja a finom és érzékeny bőrt a rá szabott összetevőknek köszönhetően.
A táplálás és a hidratálás, amelyet az Estime & Sens egyik legnépszerűbb terméke, a Bársonyos hidratáló bio arckrém nyújt, vegyíti a nyugtató, tápláló összetevőket a fiatalító tulajdonságokkal és a regeneráló hatással. A Mélyhidratáló arckrém érzékeny bőrre speciális formulája pajzsot képez az extra száraz és érzékeny bőrön. A Simplessence bio hidratáló olaj öregedés ellen az argánolaj erejével nyújt lenyűgöző hidratálást, hogy a további termékek maximálisan kifejthessék hatásukat. A Regeneráló arcmaszk rózsavirágvize elsősegélyt nyújt az érzékeny bőrnek, kiválóan regenerálja és nyugtatja a bőrt.

Purity and Balance kollekció

Fényes bőr, bőrhibák, minden igyekezet ellenére sem tartós smink – ezek a zsíros bőr leggyakoribb jellemzői. A probléma az, hogy a zsíros bőr kezelése során nagy a kockázat, hogy kárt okozunk a bőrben és megszabadítjuk a tápanyagoktól. A helyzetet ráadásul az is rontja, hogy ezek hatására a bőr még több faggyút kezd el termelni, amely épp a kívánt hatások ellenkezője.

Az Estime & Sens Purity and Balance kollekció kifejezetten a zsíros bőr számára alkotott egyedülálló termékei gyengéden állítják helyre a bőr egyensúlyát, miközben tiszteletben tartják a bőr természetes faggyútermelését. A Purity and Balance kollekció az alpesi fűzfa kivonatát tartalmazza, melynek aktív összetevői 50%-kal csökkentik a seborrhoea-t a bőrön, átlagosan két hónapnyi használat után.

Két krém tartozik a kollekcióhoz, az első az Intenzív mattító emulzió kombinált és zsíros bőrre, mely organikus összetevőivel úgy működik, mint egy itatóspapír a bőrön – az aloe verának köszönhetően hatékonyan regenerál. A Gyengéd krém kombinált és zsíros bőrre könnyed textúrája olyan, mintha selyembevonatot képezne a felszínen, a bőr védelme érdekében. Az Intenzív mattító szérum és a Mattító arcmaszk felerősíti a kollekció egyes darabjainak hatásait.

Szintén a kollekció részét képezi a Solution Concentrate N°1 bio arcszérum zsíros bőrre.

Sublimessence kollekció

Az öregedésnek és a stressznek köszönhetően csökken a sejtek közötti kommunikáció, amely látható eredménnyel jár az energiatermelésben – lassul a sejtek anyagcseréje. A bőr elveszíti élénkségét és ragyogását, megjelennek az első ráncok. Az Estime & Sens organikus kozmetikumok hatékonyan dolgoznak a bőr öregedésével szemben, a Sublimessence kollekció jól bevált aktív összetevői egy speciális harcvonalat képeznek az idő múlásának jelei ellen.

A Sublimessence kollekció négy prémium fiatalító terméket tartalmaz, kifejezetten az érett bőrre specializálva. Ez két hidratáló krémet jelent: a Sublimessence fiatalító krémet és a Sublimessence fiatalító krémet száraz bőrre. Ezek az öregedésgátló organikus arckrémek hosszan tartó eredményt produkálnak. Segítségükkel a bőr telt és fiatalosan üde, a ráncok és a finom vonalak mennyisége és mélysége csökken, hála a Pelvetia Canaliculata tengeri algának és az organikus növényi olajoknak.

A Sublimessence fiatalító arc- és szemszérum egy innovatív krémzselé, amely feltölti a finom vonalakat és a ráncokat, miközben kiváló alapot biztosít a többi Sublimessence terméknek. A Sublimessence ajakkontúr balzsam feltölti az ajkakat és az ajkak körül feltűnő finom ráncokat is.

A kollekció zászlóvivője egy természetes növényi kivonat, amely a Pelvetia Canaliculata tengeri algából származik, és kiemelkedő hatással rendelkezik a sejtregeneráció területén. A jól működő sejt pedig elég energiát termel ahhoz, hogy fokozza a sejtosztódást és a regenerációt, amely a fiatal bőr megőrzése érdekében rendkívüli fontossággal bír.

A következő aktív összetevő a hialuronsav, amely széles körben ismert vízmegkötő hatásáról, mellyel fokozza a bőr hidratáltságát. A bőr neki köszönhetően lesz tónusos és élénk. A kollekcióban szereplő különleges formulák és aktív összetevők mind azért dolgoznak, hogy helyreállítsák, élénkítsék, védelmezzék az érett bőrt, a természetes antioxidánsok pedig megelőzik az öregedéssel járó hormonális változások látható eredményeinek megjelenését a bőrön.

0
Kosár