1–8 termék, összesen 21 db

Blackbird: kísérletező Niche Parfümök Seattle-ből

A Blackbird parfümház egy teljesen saját dimenziót alkot, játékosan tökéletlen kísérletek a dizájn és az illatok terén, ahova mindenki meghívást kap. A 2004-es alapítása óta Blackbird a niche parfüm készítés egyik legkísérletezőbb parfümházává fejlődött, amely egyedi parfümökre és kiváló minőségű füstölőkre szakosodott. A márka világszerte ismert előremutató installációiról és termékeiről, amelyek frissek, fiatalosak és elbűvölően kiszámíthatatlanok.

Blackbird: a niche parfümvilág csodagyereke

A Blackbird alapítója és kreatív igazgatója, Nicole Miller a márka irányító szelleme. Nicole-t a határtalan kíváncsiság vezeti és mindenféle félelem nélkül közelíti meg a tervezést, finoman hajlítva a szabályokon, hogy felfedje azt, amit eddig még nem érezhettünk.

Minden Blackbird illet a parfümház Seatlle-i stúdiójában készül Washington államban. A márka arra törekszik, hogy minden terméke a lehető legfenntarthatóbb és természetesebb forrásból szülessen, és elkötelezett a folyamatos innováció mellett az olfaktív formulák és a csomagolás terén is. A környezetvédelem a márka alapvető értéke. A csomagolásban kiemelkedően sok újrafelhasznált anyagot használnak, a Blackbird direkt büszkén kerüli a tökéletes unboxing élményt. Ehelyett a hangsúly az őszinteségen, az integritáson és a termékek minőségén van.

Niche Parfüm: a határok megkérdőjelezésének szépsége

A Blackbird parfümöket egyesíti, hogy játékosan mutatják be a tradicionális parfümstílusokat. A Blackbird-nél egy szintetikus banán illatjegy akár a klasszikusan kifinomult jázmin szemtelen párja is lehet; hamis eper és cseresznye felütések jelenhetnek meg gyönyörű virágok között; a motorolaj pedig még a legtekintélyesebb parfüm alapanyaggal, az ouddal is átitatható, erősen feszegetve az olfaktív kísérletezés határait.

Számos Blackbird parfüm ősrégi parfüm-összetevőkből is merít, és kiemelkedő fás jegyeket tartalmaz az amerikai északnyugat ősi erdőiből.

A Blackbird niche parfümöket nehéz körülírni, és a parfümház lázadó jellege talán éppen e köztes terekben tündöklik leginkább. Sok Blackbird parfüm egyszerűen szembeszáll a műfajokkal. Legyen szó parfümökről, amelyek a tengerpart édes és sós apályát idézik meg, vagy a tűz meleg fényét és a barlang hideg falai közötti árnyékos zónákat. Egy dolog biztos:: a Blackbird illatok gazdagok és strukturáltak, összetettek és soha nem könnyű beskatulyázni őket.

Niche parfüm, ami saját maga dekonstrukciója

Blackbird talán a Pipe Bomb sorozatáról a legismertebb a niche parfüm világban. Ezek a parfümök szagló gyújtóeszközként működnek a bőrön. Először halvány szikrát gyújtanak, valami éles és fényes illatot, ami a biztosítékon keresztül egy illatos robbanáshoz vezet. A Pipe Bomb parfümök csendesen kezdenek, de körülbelül húsz perc elteltével életre kelnek a bőrön csilingelő, fémes jegyekkel játszva.

Blackbird: a niche parfümök találkozása a parfüm füstölővel

A Blackbird a füstölők szerelmeseinek kedvenc márkája, ha valódi parfüm élményt szeretnének bevinni otthonukba is. A füstölő kúpok egész sora egészíti ki a parfümház olfaktív kínálatát tiszta, kiváló minőségű égéssel – az avantgárd rejtély érzetét hozva a lakásba is.

0
Kosár