Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Bogue Profumo niche parfüm kollekció

A Bogue Profumo orra és kreatív vezetője, Antonio Gardoni, építész tanulmányait is kamatoztatja hogy izgató és meglepő, avantgárd parfümöket kísérletezzen ki. A Bogue Profumo parfüm az illatok világán belül a vonzalom és a megzavarás koncepciójával játszik, így igazi kihívást jelent és gyakran átmeneti, köztes terekben foglal helyet magának. A Bogue parfüm arra invitál, hogy újraértékeljük mi is az az illat és mi a parfümök szerepe a hétköznapi életben. Gardoni úttörő parfümjei a valóság és az ábrázolt valóság világán egyaránt átívelnek, ezáltal megkérdőjelezik az illatokkal kapcsolatos konvenciókat. A naturalisztikus és az absztrakt elemek meglepő, egymás melletti használata a parfümökben segít újragondolni azt, hogyan is érzékeljük a minket körülvevő illatok sokaságát.

Különleges illat kivonatok, progresszív parfümök

Gardoni szerves kémiát és azon belül is innovatív technikákat használ a minket körülvevő illatok szélesebb spektrumának megragadására. Gyantákat, fákat, gyökereket és fémeket áztat alkoholba, így hozza létre sajátos parfüm kollekciójához az oldatokat. Ezekbe az oldatokba kerülnek azok a ritka és magas minőségű nyers alapanyagok, melyeket a világ különböző tájain, utazásai során gyűjtött össze. Vízgőz-desztillációval illóolajokat állít elő, és ezek segítségével alkotja meg a niche parfüm világot is tűzbe hozó illatait. A folyamat eredményképpen pedig az ősi technikákat a modern intuícióval egyensúlyba hozó, kísérleti illatok keletkeznek.

Egyedi illat struktúrák: a parfümök szerkezete

A kortárs építészeti és design alkotásokhoz hasonlóan a Bogue Profumo parfümök is rétegekből épülnek fel, finomításukat pedig elvonással oldják meg, aminek következtében az illatok szobákhoz hasonlítanak, melyek mindegyikében felfedezhetőek sajátos hangulatok, textúrák, fények és színek. Gardoni építész hátterét figyelembe véve nem túl meglepő, hogy illatai komplex szerkezettel rendelkeznek. Úgy tekinthetünk rájuk mint mesterien kivitelezett egyensúly állapotra – függő pillanatok, melyeket egy szilárd, gondosan megtervezett szerkezet támaszt alá. Gardoni éjjel dolgozik, mert ilyenkor a fény nem változtatja meg a kémiai anyagok szerkezetét, a nappal illatai eltűnnek és helyet adnak az árnyékokkal való kísérletezésnek.

Alakváltoztató luxus parfüm

A Bogue Profumo parfümök innovatív kivonási és lepárlási technikák eredményeként születnek, emellett különleges és gyakran rendkívül értékes alapanyagokból állnak. Szürreális virágok keverednek progresszív gyanta kivonatokkal, intenzív állatias és buja fás jegyekkel, újító olfaktív kombinációkat alkotva. A Bogue parfümök minősége és teljesítménye egészen rendkívüli. Az illatok komplex rétegekben bontakoznak ki és a niche parfümök világán belül kifejezetten az alakváltoztató természetükkel szereztek hírnevet maguknak. Egy Bogue Profumo illat nem más, mint egy gyönyörűen megkomponált nektár, mely figyelmet követel és soha nem mutatja kétszer ugyanazt az arcát. A kifinomult üveg és a leegyszerűsített dizájn, beleértve a gumiból készült kupakot, a parfümöt helyezi előtérbe – kiemelve a niche brand hagyományos szakértelemmel és eredetiséggel szembeni elkötelezettségét.

0
Kosár