1–8 termék, összesen 10 db

Papillon Artisan Perfumes – Liz Moores víziója

Papillon Artisan Perfumes-ot Liz Moores alapította 2011-ben. A Papillon székhelye a dél-angliai New Forest szívében található, csodálatos természet veszi körül – ez a hely tökéletes hátteret nyújt Liznek, hogy kiváló minőségű, természet ihlette parfümöket készítsen. A Papillon Artisan Perfumes szerint a parfüm a metamorfózis tökéletes kifejezése; egzotikus alapanyagokat átalakítva magával ragadó parfümökké. Az illat elrepíthet a megszokottól, és elvihet a rendkívülihez. A francia pillangó szó, a Papillon tökéletesen megragadja az átalakulás és a természetes szépség szellemét, amelyen a parfümház alapul.

Liz a mély, sötét illatok szerelmese, elcsábítja a niche parfüm rajongókat a titokzatos és szofisztikált illataival. A Papillon keleti témájú parfümeinek időtlen vonzereje vezetett ahhoz, hogy a Papillon a mai klasszikus, modern niche parfümházak egyikévé válhasson.

Papillon Artisan Perfumes, a modern luxus

A minőség a Papillon Artisan Perfumes etosz központi eleme. Nincsenek trükkök, semmiféle marketing kampány, egyszerűen a legmagasabb minőségű alapanyagokból kivételes parfümök készülnek. Liz Moores elképesztő niche parfümjei klasszikus módszerekkel készülnek, kis tételekben, teljesen kézműves termékként. Papillon a hagyományos parfümök klasszikusaira helyezi a hangsúlyt, ritka és értékes összetevőket képes beszerezni költséget nem kímélve a parfümjei számára: a legkiválóbb minőségű abszolútumokat és olajokat a világ minden sarkából. Az eredmény hihetetlen mélységű textúrával és teljes aromával rendelkezik.
Mindegyik Papillon parfüm uniszex és androgén, amelyet bárki viselhet, aki élvezi. Az a kiindulópont, hogy nem szabad korlátozni az illatok felfedezését a luxus illatvilág iránt ma érdeklődők számára.

Niche parfümök találkozása a természettel

Papillon Artisan Perfumes illatat viselök megbízhatnak a márka exkluzívabb és / vagy keleti alapanyagainak tisztaságában és hitelességében. A márka ikonikus Anubis parfümjében használt jázmin az egyiptomi fajta – az egyik, ha nem a legfontosabb természetes parfümanyag a piacon. A Papillon számos válogatott tömjénfélét használ az illatok keresztapjának különféle értelmezésére. A finom és citromos Serrata tömjén kiemeli a füstölők világosságát, míg a nehezebb Carterri előtérbe helyezi az ősi tömjénnek az ünnepi pompáját és szent eredetét.

A Papillon földes, virágos jegyeiben használt orris koncentrátum a világon elérhető legjobb, amelyet kizárólag a Papillon és egy másik francia parfümház használ. A tekintélyes Firmenich cégtől beszerezve a Papillon orris vajban a legmagasabb, 15% -os irones tartalom van jelen, és az ára jelenleg elképesztő 24.000 font/kg.

Egy niche parfümház személyes jegyei

Papillon Artisan Perfumes egy kis családi vállalkozás, messze a kommersz parfümök világától. Az alapanyagok összeállításától az üvegek lezárásáig és a dobozok készítéséig a Papillon-folyamat minden lépése kézzel történik. A koncepciótól a kész parfümig a Papillon parfümök valóban kézművesek.

Liz Moores varázslatosan kapcsolja az illatokat történetekhez. A parfümmolekulák áthaladnak a szaglási csatornákon és kapcsolódnak az elménkhez, érintve személyes emlékeinket és a megismert kulturális referenciákat. A Papillon Artisan Perfumes illatait multiszenzoros élményekként kezeli – fogalmi narratívaként, amelyet nagymértékben befolyásolnak a történelem korszakai, a romantikus és irodalmi koncepciók, a természet, az emberek és a műalkotások. Parfüm készítésekor Liz a színekre, textúrákra és helyekre, emberekre és történetekre, valamint a kulturális örökség töredékeire koncentrál. Elképzeli az embereket, akik viselik illatait, és reméli, hogy parfümjei segítenek saját egyedi és személyes élmények felidézésében.

Fenntartható és etikus parfümök

A fenntartható anyagok és az etikai kérdések központi szerepet játszanak a kortárs niche parfümházak értékeiben. A Papillon Artisan Perfumes egyik legfontosabb értéke az alapanyagok eredete és tisztasága, illetve a márka történetének megosztása szempontjából elengedhetetlen minőség és a tisztességes kereskedelem hangsúlyozása. A beszerzés átlátható megközelítése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy tanuljanak a parfümök származási helyeiről.

Minden parfüm állatkísérlet mentes. Kizárólag szintetikus castoreumot és civetet használnak a parfümökhöz. A Tobacco Rose-ban található ambergris-t tengerparti fésüléssel nyerik, ezért természetes partra vetett terméknek minősül. A hyraceum-ot vadonban gyűjtik a Cape Hyrax nagy csoportjai által létrehozott megkövesedett latrinekból. Ezt az anyagot úgy gyűjtik, hogy az ne sértse vagy zavarja az állatokat. Az Anubis-ban és a Tobacco Rose-ban található méhviaszt olaszországi kommersz méhészetből etikus úton takarítják be, nem vadonban élő méhektől. Az Angélique, a Dryad és a Bengale Rouge vegánok számára is alkalmasak. Mindegyik parfümben nagyjából 50/50 arányban vannak a természetes abszolútumok, gyanták, olajok és szintetikus anyagok. Minden Papillon parfüm receptje saját, helyben készítik és palackozzák a laboratóriumban.

Díjak

Papillon: A Legjobb Márka Díj nyertese (Basenotes)
Liz Moores: A Legjobb Perfumer díj nyertese (Basenotes)
A teljes parfümkollekció a Luca Torino FIFI Awards 2015 által jelölve – a Papillon Artisan Perfumes volt az első márka, aminek a teljes kollekcióját jelölték a díjra.
Salome-t A FIFI díjra jelölték a Legjobb Új Független Parfüm kategóriában, illetve a tekintélyes Perfume Extraordinaire kategóriában olyan márkák ellen, mint az Armani és Killian. Ebben a kategóriában először jelöltek független parfümház parfümjét. A Salome ezen kívül jelölést szerzett a 2016-os Arts & Olfaction Awards-on is Legjobb Kézműves Parfüm kategóriában.

0
Kosár