1–8 termék, összesen 11 db

Rania J – többdimenziós niche parfüm

Az ismert parfümőr és orr, Rania Jouaneh igazi újító a niche parfüm világon belül. Innovatív illatai modernek, kifinomultak és tükrözik a gyökereit is. Rania illatok iránti szenvedélye még gyermekkorában alakult ki a Közel-Keleten és Afrikában, ahol állandóan bazárok, fűszerpiacok és jázmin vették körül. Ennek is köszönhető, hogy kollekcióját a parfümkészítés ősi központjaira jellemző erőteljes és érzéki illatok járják át. Rania J a növényekből, virágokból és egyéb természetes anyagokból készült kivonatok felhasználásának ezeréves hagyományát tartja életben.

Rania J érzéki alkotásainak központi motívumát továbbra is a természetes illatok – gyanták, tömjén és különböző virág abszolútumok – adják. A brandre jellemző különleges oud jegy, mely intenzív, mégis könnyedén viselhető, egész sereg rajongót szerzett Rania J-nek. Az ősi módszerek és a minőségi alapanyagok ötvözésével Rania Jouaneh olyan parfümöket kelt életre, melyek rendkívül modernek, különlegesek, sőt, olykor kihívást is jelentenek.

A Rania J parfümök nem sorolhatóak egyértelműen a szakma elvárásai szerinti “arab parfüm” kategóriába, de a vintage vonalba sem. Az olfaktív trükköktől és extravagáns csomagolástól mentes Rania J alkotások egyszerűen önmagukért beszélnek. Egyediségük, és a belőlük sugárzó szépség, kifinomultság és időtlenség a legkülönbözőbb igényeket is kielégíti. Rania úgy tekint parfümjeire mint jellegzetes kiegészítőkre, melyeket napi szinten viselünk – olyanok, akár ékszerek a bőrnek.

Értékek, hitelesség és minőség az illat mögött

A Rania J parfümökben használt nyersanyagokat, természetes abszolútumokat és illóolajokat közvetlenül olyan termelőktől szerzik be, akik a mai napig a hagyományos módszerekkel dolgoznak. Ez nemcsak kiemelkedően magas olfaktív élményt biztosít, hanem fenntartható jövőt is a parfümvilág számára. Rania szakértelme és minőséggel szembeni elkötelezettsége következtében ezek a kivételes illatok a parfümök eredeti funkciójához térnek vissza – felébresztik az érzékeket, visszavezetnek a természethez és kapcsolatot teremtenek a földdel és annak aromás kincseivel.

Tisztelet és etika a niche parfüm világban

Minden egyes Rania J parfüm tervezése, fejlesztése és elkészítése az emberi és környezeti oldalról egyaránt a fenntarthatóság elvei szerint történik, ezt bizonyítják a választott alapanyagok és üvegek, a csökkentett csomagolás és az újrahasznosítható anyagok aránya is.
A Rania J parfümök állatkísérlet-mentesek.

0
Kosár