1–8 termék, összesen 9 db

Stora Skuggan: niche parfümök mítoszok és legendák nyomában

Stora Skuggan egy svéd niche parfümház, amely összeköti a furcsát a csodálatossal. A brand mindegyik illata egy történeten alapul, amely összemossa a mítosz és a valóság határait. A fantasztikusan különleges inspirációk közé tartozik egy ősi, mára kihalt fűszer; egy titokzatos alak, akiről ismert, hogy egy svájci falu körüli erdős területen kísért; a megmagyarázhatatlan robbanó hanghatások, amelyek gyakran hallhatóak nagy kiterjedésű vízfelület felett; és az ugyancsak megmagyarázhatatlan tejszerű anyag, amely a mészkőbarlangok tetejéről csurran.

Niche parfümök jelentéstöbblettel

Ezek a felfoghatatlan jelenségek és misztikus történések izgalmas extra réteget adnak a Stora Skuggan niche parfümök élvezetéhez. De azt is kiemelik, hogy a parfümkészítés maga is absztrakt jelenségként működik a valós és az elképzelt között. A parfümök egyszerre testet öltenek és éteriek, jelen vannak, de nem láthatók, ott vannak és még sincsenek.

Stora Skuggan az elképzelt tájakat valós aromakémiai anyagokká alakítja. A féligazságoknak ez a köztes zónája mozgatja meg leginkább a fantáziánkat azáltal, hogy a már megszerzett tapasztalatainkat felhasználva más valóságokba repít bennünket. Ez az olfaktív elmenekülés arra késztet, hogy új helyeket fedezzünk fel, és olyan illatokat tapasztaljunk meg, amelyek nemcsak rendkívül eredetiek, de bizonyíthatóan gyönyörűek is.

Stora Skuggan niche parfümök, mint együttműködési folyamat

Stora Skuggan-t öt barát alapította: Anna Barkne, Tomas Hempel, Olle Hemmendorff, Jonas Nordin és Martin Nicolausson a követendő példa, hogy az együttműködés szellemisége milyen messze tud szárnyalni. Miután a stockholmi Beckmans College of Design körüli parti szcénában összeismerkedtek, a baráti társaság találja ki a parfümház minden aspektusát, a koncepció kidolgozásától a parfümök tervezésig és a csomagolásig. A demokratikus, házon belüli megközelítés úgy épül fel, mint egy vagány, modern céh, ahol a kölcsönös támogatás szelleme a kreatív megnyilvánulás felfedezetlen megoldásaihoz vezet.

A Stora Skuggan parfümök rendkívüli precizitással készülnek, hiszen kettő helyett tíz orrlyukon keresztül értékelődnek. A folyamat tudatosan lassú, és az új parfüm formulák tökéletesítése akár 4 évig is eltarthat. A mítoszok és rejtélyek olfaktív megfogalmazása időbe telik!

Niche Parfüm és kortárs design

Stora Skuggan nem csak a gyönyörűen kreatív illatokról szól. A parfümház csomagolásai, üvegei és kupakjai bizonyítják azokat a tökéletes tervezési elveket, amelyeket egy művészcsoporttól elvárhatunk.
A brand vizuális nyelvét egy játékos képzelőerő hajtja. A leginkább összetéveszthetetlenek a túlméretezett, gömb alakú kupakok, amelyek élénk színekbe öntve tökéletesen megragadják az egyes parfümök hangulatát. Stora Skuggan egy parfümház, amely elérte küldetését: az érdekfeszítően ismeretlen és a feltűnően látható varázslatos találkozása.

0
Kosár