1–8 termék, összesen 18 db

Imaginary Authors – Niche parfümök egy sztorival

Az Imaginary Authors parfümházat Josh Meyer az Oregon állambeli Portland-ben alapította, és egy sor kreatív parfümöt kínál fiktív regények ihletésével. Meyer változatos niche parfümjei abból a koncepcióból születnek, hogy az illat művészet, a művészet pedig provokáció. Mint egy jó könyv, az Imaginary Authors illatoknak is az a célja, hogy inspiráljanak, és minden parfüm egy rétegzett narratíva, amely minden bizonnyal mély beszélgetést tud elindítani. Az olfaktív világ összekapcsolása az irodalommal az Imaginary Authors-t tökéletes parfümházzá teszi mindazok számára, akik külön értelmet szeretnének kapni parfümjeikben. Az Imaginary Authors illatokban a tartalom találkozik az érzékszervi felfedezéssel. Ezek a parfümök nem csak felráznak és elcsábítanak, hanem elképzelt utakra visznek bennünket mások életébe, új és izgalmas helyekre.

Olfaktív történetek

Az Imaginary Authors illatai lenyűgöző történeteket követnek, izgalmas fordulatokkal fűszerezve. Ezekkel a parfümökkel be lehet kuckózni, megoszthatjuk barátainkkal, bárhová magunkkal vihetjük, és újra és újra visszatérhetünk egy egyedülálló élményért. Az Imaginary Authors minden illatát játékosan egy fiktív regényre alapozza, összekapcsolva az illatokat sokszor önéletrajzi történetekkel. Az ihletés forrása változatos: utazási leírásoktól romantikus regényekig, a fantasy-n át az önéletrajzig és a krimitől a gyermekirodalomig. Más szóval, az Imaginary Authors illatoknak saját narratívájuk van. Ez lehetővé teszi, hogy mélyebben kapcsolódjunk és kerekebb kontextust adjunk az illatok absztrakt természetének. A parfümök az irodalmi ihletésükön belül egy meghatározott időben és helyen történnek, egy konkrét atmoszférába kalauzolnak bennünket, és segítenek még gazdagabb olfaktív élményt kapni.

Multimédiás Niche Parfüm

Az Imaginary Authors parfümök olyan könyvekből nyerték az ihletésüket, amelyek soha nem léteztek. Számos történet cselekményét, helyszínét és stílusát azonban finoman befolyásolják a valós irodalom alkotásai, különösen az amerikai írók nagyjai. A Saint Julep parfümben az amerikai Délvidéken játszódó regényben például William Faulkner és Tennesee Williams nyomai érződnek. Az Imaginary Authors saját fiktív utazási írója, Philip Sava (Cape Heartache, Memoirs of a Trespasser és O, Unknown!) munkái Robert Louis Stevenson és Lafcadio Hearn valós utazási írásainak elemeire emlékeztetnek. A Soft Lawn című, 20. század eleji regény, amely a New England felső társadalmi  osztályának tétlen életét örökíti meg, több, mint egy tiszteletteljes biccentés F Scott Fitzgerald művei felé. The Cobra and the Canary Eau de Parfum egy úti regény a felnőtté válásról, amely egyértelműen Jack Kerouac tollát közvetíti.

Imaginary Authors a valós irodalmi regényekből szerzett tudást művészien kapcsolja a parfümökhöz, gazdag és rétegzett esztétikát hoz létre, amely közös kulturális mederből táplálkozik. Ez a multimédiás élmény keveredés elősegíti hogy a niche parfümöket szélesebb közönség értse és élvezze.

Imaginary Authors parfüm design

Az Imaginary Authors niche parfümjei szórakoztatóak. Mindegyik üvegen egy csodálatosan megtervezett címke található, színük és stílusuk az őket ihlető regény alapján változik. Van ahol gyönyörű állatokat ábrázolnak a természetben, némelyiken kísérteties szellemek finom foszlányai jelennek meg, mások merész, minimális grafikával, megint mások pedig az art deco esztétika vintage, letisztult vonalait örökítik meg. Bármi legyen is az ihletés, a játékos vibrálás mindegyik üvegen megjelenik, és incselkedve hív hogy gyűjtsd össze mindet.

Niche parfümök a kreatív szabadság jegyében

Ahogy az egy Oregon állambeli portlandi székhelyű parfümháztól elvárható, az Imaginary Authors egy progresszív brand, erős értékrendszerrel. Csak a lehető legjobb összetevőket használják a parfüm kreációkban, az alapanyagok pedig fenntartható források felhasználásával készülnek. Az Imaginary Authors hisz a kreativitásban, amely összeköt, izgat és ajtókat nyit a lehetőségek felé. A legfontosabb, hogy a parfümház hisz abban, hogy a kreativitás a legjobb eszköz a rendszerszintű problémák megoldására, legyen szó a parfümkészítésről, a körülvevő közösségről vagy úgy általában a világról.

Az Imaginary Authors számára a parfüm örömet okoz, fényt sugároz és arra hív, hogy a szívünkkel szimatoljunk. A 7scents-ben nagyon szeretjük, ahogy az Imaginary Authors niche parfümjei egyesítenek: tele vannak kreatív ötletekkel és szebbnél szebb illatokkal, intellektuálisak és élvezetesek, eszesek és érzékiek. Még ha túlságosan irodalminak is tűnünk, azt kell hogy mondjuk, hogy ezek az illatok megváltoztathatják saját személyes történetedet is.

0
Kosár