Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Voyages Imaginaires: felfedezőúton niche parfümökkel

A célba érkezés előtt mindig ott van maga az út, a vágyakozás a megérkezésre, a felfedezés öröme. Egy kirándulás, legyen az valódi, vagy akár képzeletbeli, mindig utazással jár. Az utazások új és izgalmas helyekre vihetnek bennünket, de személyes élményeink intim szférájába is eljuthatunk általuk. Ebben az értelemben a Voyages Imaginaires a niche parfümöket mint szállító eszközt fogja fel, amelyek olfaktív utazásra hívnak és segítségükkel megérkezhetünk a lélek különböző tereibe.

A Voyages Imaginaires parfümök olyan illatos utazások, amelyek még ha számunkra teljesen új területre visznek is, valahol mégis ismerősek is egyszerre. Megszagolni őket olyan, mint expedícióra indulni egy nagyítóval, utazás egy álomvilágon keresztül, ahol bármi lehetséges, amíg a képzeleted szabad, és hagyod, hogy az ösvény iránya vezessen.

Illatos utazások a lélek mélyébe

A Voyages Imaginaires illatai teljes szabadságban születnek. A 100%-ban természetes niche parfümök új távlatok megismerésére hívnak és feltöltik az életünket költészettel, merészséggel és szeszélyekkel. Mozdulatlan utazásra visznek időben és térben, a múlton és a jövőn át, álomba és valóságba, valamint test és lélek között. A változatos helyszínek segítségével meghívnak, hogy merjünk átlépni a látcső másik oldalára és elindulni belső világunk felé, feltárni a tudatalattinkat, vágyainkat, gyermekkorunk elveszett édenkertjét, és újra felfedezni inspirációnk forrásait.

Niche parfüm lenyűgöző önéletrajzú kezek közül

A Voyages Imaginaires a világhírű parfümőr, Isabelle Doyen és Camille Goutal, a legendás Annick Goutal lányának együttműködéséből született. 1985-ben, az ISIPCA parfüm egyetemről frissen kikerülve Isabelle Doyen Annick Goutal munkatársa és bizalmasa lett, végül összesen 39 parfümöt készített a parfümház számára, mint a brand fő parfümőre. Isabelle később az ISIPCA professzora lett, ahol számos parfümőrt tanított, köztük Francis Kurkdjiant és Mathilde Laurent-et. Legsikeresebb alkotásai közé tartozik a L’Antimatière és a Turtle Vetiver a Les Nez-nek, a Nuit de Bakélite Naomi Goodsir-nek és a Ce Soir ou Jamais, amelyet Annick Goutallal közösen készítettek.

1999-ben, amikor Annick Goutal egészsége megromlott, megkérte Isabelle-t, hogy vegye szárnyai alá lányát, Camille-t, és képezze ki a parfüm laborban. Isabelle hamar ráébredt, hogy Camille anyja esztétikai és művészi érzékenységét örökölte. A minőség és az őszinteség iránti elkötelezettség összekötötte őket, ahogy egyengették a folyamatosan változó Goutal brand útját. Camille és Isabelle számos parfümöt készítettek együtt a parfümháznak, köztük a Songes-t, a Mon Parfum Chérit és az Ambre Fétiche-t.

Ahogy az Annick Goutal márka kezdett eltávolodni niche parfüm gyökereitől, Isabelle és Camille úgy döntöttek, hogy új projektbe kezdenek, amely megtestesíti Annick Goutal örökségének hitelességét és spontaneitását. A Voyages Imaginaires az utazások közös szeretetéből született, ihletét az illatos világ minden szegletéből nyeri. A Voyages Imaginaires-ben a niche parfüm egy olfaktív utazás – egyaránt személyes és gyönyörű.

A tapasztalt orr és a született parfüm DNS nyerő kombinációja a Voyages Imaginaires-nek olyan professzionalizmust és esztétikai kifinomultságot ad, ami a legelismertebb nagy márkáktól várható el. Camille dizájn és fotós múltja tökéletesen kiegészíti az olfaktív tréninget. Camille „minden érzékszervét egyszerre” használva sajátosan vizuálisan közelíti meg a kreációkat és navigálja a Voyages Imaginaires művészeti irányát, a kupakoktól és címkéktől a dobozokig és üvegekig. A parfümháznál használt összes fénykép az övé.

Teljesen természetes niche parfüm Franciaországból

Voyages Imaginaires másik fontos alapelve a fenntartható parfümkészítés. Minden parfüm 100%-ban természetes. Itt a luxus az az elkötelezettség, hogy kiváló minőségű parfümöket készítsenek kizárólag természetes esszenciák és molekulák felhasználásával, amelyek nem ritkán a duplájába is kerülhetnek a szintetikus alapanyagok árának. A Voyages Imaginaires parfümök nemcsak környezetbarát alternatívát kínálnak a szintetikus anyagokkal szemben, hanem egy természetesen luxus niche parfüm stílust, amely minden ember bőrén egyedi dallamot dúdol, amely a nap folyamán fejlődik és változik.

A parfümkészítés újraértelmezése a természetesség korlátai között, a modern parfümökben használt szintetikus molekulák teljes kizárása és a 100%-os organikus búzaalkohol használata a Voyages Imaginaires-t gyakorlatilag a Haute Couture parfüm megfelelőjévé teszi.

Niche parfüm a bolygónak: környezetbarát üvegek

A Voyages Imaginaires parfümös üvegei téglalap alakú, 75 ml-es, áttetsző üvegből készült palackok. Klasszikusan tiszta vonalai vastag alapban futnak össze és újratölthetőek. Költői hatású, a fehér címke meglepetést ígér a másik oldalon: a parfümön keresztül finoman megjelenik Camille utazásai során készített egy-egy fotó.

0
Kosár