Olympic Orchids – Gyönyörű niche parfümök valódi vízióval

Az Olympic Orchids parfümök egy saját univerzumot alkotnak, megragadva a természet különböző aspektusait, és egyben az emberiség beavatkozását is a természetbe. Olympic Orchids-ot mélyen foglalkoztatják a parfüm történelmi kulturális vonatkozásai, gyönyörű olfaktív elrendezéseket hoz létre, amelyek időtlen vonzerővel bírnak a niche parfüm kezdőknek és a parfüm szakértőknek egyaránt.

Egy niche parfümház különleges olfaktív kapcsolatokkal

Dr. Ellen Covey 2010-ben alapította az Olympic Orchids Perfumes-t az Olympic Orchids Inc. logikus fejlesztéseként, ami Dr. Ellen híres orchidea iskolája. Nem meglepő hogy parfümháza az egyik nemzetközileg legelismertebb niche márkává vált, ami időközben számos díjat is magáénak tudhat, köztük a rangos Art and Olfaction díjat is.

Dr. Ellen Covey óriási tudása az illatokról nem csak a virágokkal szerzett szakértelméhez köthető. Egyetemi tanulmányaiban szerepelt ugyanis a kemoszenzoros észlelés idegrendszeri alapja is (hogyan dolgozza fel az agy az illatokat és az ízeket), mielőtt az egyetemen folytatta akadémiai karrierjét.

Olympic Orchids: egy valóban független, kézműves niche parfüm márka

Az Olympic Orchids minden illatát házon belül tervezik, állítják össze, palackozzák és csomagolják – egy szóval kézzel készül. Ez a hozzáállás nem csak a legeredetibb, legemlékezetesebb és kiváló minőségű parfümöket eredményezi, hanem a felesleges költségeket is kiküszöböli, így az árak mindenkinek megfizethetőek maradnak. Az Olympic Orchids mottója lehet, hogy „rendkívüli parfümök rendkívüli embereknek”, de itt az igazi szépség nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön.

Egy parfümház, amely növekedés közben is megőrizte személyes jellegét

Minden Olympic Orchids parfüm tiszta illóolajokból, abszolútumokból, kivonatokból, csúcskategóriás szintetikus illatmolekulákból, természetes anyagok tinktúráiból illetve ezek valamilyen kombinációjából készül. Mindegyik parfüm extrait de parfum koncentrációjú, 20-30% illatkoncentrátum garantálja a hosszantartó parfüm hatást. Természetes tölgymohából kizárólag az IFRA-kompatibilis, alacsony atranoltartalmú típust használják.

Az Olympic Orchids parfümök soha nem tartalmaznak ftalátokat, mesterséges színezékeket vagy mesterséges tartósítószereket, és nem tesztelik őket állatokon. Néhány természetes ambergris-t és afrikai követ (hyraceum) tartalmazó parfüm kivételével az Olympic Orchids illatai vegánok. A parfüm kollekció egyes illatai 100%-ban mentesek a szintetikus pézsmától, míg más illatok 100%-ban természetes összetevőkből állnak.

Olympic Orchids Parfüm Kollekció

Dr. Ellen Covey tudományos háttere, botanikai tudása és nyersanyagokkal kapcsolatos szakértelme ellenére az Olympic Orchids elsősorban a művészi kifejezésmódot jelentik számára. Illatai örömet okoznak. Érzékszervi élmények, amelyek utazásra visznek bennünket, emelik a hangulatot és gyönyörű atmoszférát teremtenek. Akárcsak maga az élet, Dr. Ellen és parfümjei mellőzik a sablonos formulákat és egy álmokkal és elképzelésekkel (és különcséggel!) teli életet preferálnak.

0
Kosár