Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Strangelove NYC: szenvedélyből született niche parfüm

Strangelove, azaz különös szerelem: a szokatlan nevű parfümház elnevezése valójában nagyon is találó. Lenyűgöző, csodálatosan kihívó és elképesztően gyönyörű parfümöket készítenek egyedi, ritkán használt összetevők segítségével. A Strangelove NYC egy olyan parfümház, amely mindent megtesz olfaktív céljainak eléréséhez, legyen bármi is az ára.

A Strangelove NYC nem ismer kompromisszumot, kizárólag a legmagasabb parfüm művészet vezeti. Olyan illatanyagokból készült parfümökkel büszkélkedhet, amelyek egészen egyszerűen nem léteznek a niche parfümházak túlnyomó többségénél. A Strangelove NYC illatai az olfaktív művészet merész vívmányai.

A kreatív emberek a Strangelove NYC mögött

Strangelove NYC Elizabeth Gaynes szerelemgyermeke. Elizabeth a tömeggyártás helyett mindig is a kézműves, gyönyörűen elkészített termékek iránt érdeklődött. Első állomása Olaszországba vezetett, ahol felfedezte a kézműves és regionális dizájn minőségét. New Yorkba visszaköltözve egy közeli barátjának kezdett el dolgozni, akinek fenntartható borneói oud ültetvénye egyre nagyon figyelmet kapott a nemzetközi parfümcégektől. Elizabeth üzletet kötött a Givaudannal, és felügyelte az immár kiváló minőségű pacsulit és vetivereket is termesztő ültetvényeket. Miután első kézből tanulta meg a nyers természet fenséges szépségét a parfümben, úgy döntött, hogy élete küldetése a parfüm lesz. Céljának tűzte ki, hogy a természetes, fenntartható forrásból származó oudban található páratlan kifinomultságot és mélységet bemutassa a szélesebb niche parfümvilágnak.

Világhírű szupermodell Helena Christensen, Elizabeth közeli barátja rendszeresen meglátogatta Borneo-n, és több oud tesztelés után maga is “megtért” és az oud világának híve lett. Többéves tapasztalattal a divat világában, valamint az ENSZ jószolgálati nagyköveteként végül a Strangelove NYC kreatív igazgatójaként kezdte el pályafutásának új feladatát.

Elizabeth és Helena is tudták, hogy kiváló kaliberű parfümőrt kell találniuk ahhoz, hogy megfelelően be tudják mutatni a birtokukban lévő csodálatos illatanyagok fenségét. Senki más nem jöhetett szóba, mint a The Zoo világhírű parfümőre, Christophe Laudamiel. Rocksztár attitűd, a határok féktelen feszegetése és a teljesen tiszteletlen kreativitás, minderre szükség volt hogy szembe tudjon nézni a természetes összetevők komolyságával. Ahogy a kirakó utalsó, és rendkívül fontos darabját is megtalálták személyében, elindult a trió hogy hatalmas hullámokat verjenek a niche parfümök világában.

Strangelove NYC niche parfümök titka a kiváló minőségű oudban rejlik

Strangelove NYC nyíltan büszkélkedhet „titkos” fegyverével – a legjobb minőségű természetes ouddal. Minden Strangelove NYC parfüm kétféle, fenntartható forrásból származó oudot tartalmaz, valamint egyéb rendkívül szokatlan és ritka természetes összetevőket, mint például a természetes ambergris, a valódi szantálfa, az orriszvaj, a rózsafa és a jonquil.

A Strangelove NYC niche parfümök provokatív, egyedülállóan gyönyörű illatok, amelyeket úgy terveztek, hogy kihívást jelentsenek és tágítsák olfaktív horizontunk határait. Aki egy Strangelove NYC parfümöt egyszer megszagol, soha nem fogja elfelejteni. A Strangelove NYC egy kis New York-i niche parfümház, amely teljesen független a globális, kereskedelmileg vezérelt multinacionális cégek korlátaitól. A Strangelove NYC elbűvölő kapcsolatokkal rendelkezik, és elkötelezett a valódi luxus iránt, amely a páratlan alapanyagokon és féktelen művészi szabadságon alapul. Ez a legmagasabb szint, amit a parfümkészítés napjainkban elérhet.

0
Kosár