Senyokô – független niche parfüm Franciaországból

A Senyokô párizsi székhelyű parfümházat 2016-ban alapították, azóta egyedülállóan ötvözi a japán eleganciát a francia luxussal. A niche parfüm márka keleti és nyugati avantgárd elemeket ötvöz az irodalomból, a képzőművészetből és a zenéből, hogy ritka és rendkívüli illatokat hozzon létre. Mindegyik Senyokô parfümnek megvan a saját története, amelyekből néhányra a márka alapítója gyerekkori lefekvés előtti történetekből emlékszik vissza. A klasszikus történetekből az innovatív parfümőr, Euan McCall készítette el az illatokat. A mágikus skót Orr nagy nevet szerzett magának avantgárd illatainak köszönhetően, amelyek kiváló minőségű alapanyagokat használnak rendkívül formabontó módon.

A Senyokô parfümök minden ízükben niche parfümök. A márka a kreatív önkifejezés szabadságának teljes tárházát kihasználja, hogy a legtökéletesebb illat eredményt érje el. Senyokô a jövőre összpontosít, figyelembe véve a hagyományos parfümkészítés elveit, hogy a szó klasszikus értelmében vett gyönyörű parfümöket alkosson.

A kiegyensúlyozott parfüm három színe

Senyokô három színnel dolgozik: fekete, fehér, és a vörös egy ragyogó tónusa, ami szándékos kacsintás a keleti esztétika felé. Ez az időtlen színkombináció kiegészíti a márka esztétikai ars poeticáját: finomság és mértékletesség, váratlan virágba borulással.

Kyoto Genko-an templomában található „satori no mado” (a megvilágosodás ablaka) ihlette a Senyokô parfümök csomagolásának tökéletesen kerek „shoji” ablakát. A borító “byobu”- ként (japán képernyő) szolgál, lefedve a belső dobozon található rajzot, az ablakon keresztül csak egy kis részét mutatva kibontásig. A rajz a belsö csomagoláson teljesedik ki. Minden belső panorámás rajzot a Senyokô díjnyertes illusztrátora készít, átlagosan több mint 160 óra elkészítési idővel.

Egyedi parfüm kupak dizájn

Senyokô egyedi kupakjait a vezető francia luxus gyártóval készíti, szabadalmaztatott nagy sűrűségű gyanta felhasználásával, amely az elszakított papír formáját idézi. Minden kupak nagy gondossággal készül Challes-ban (Franciaország) annak érdekében, hogy garantáltan minden parfüm kupak teljesen egyedi darab legyen.

Kiváló minőségű parfüm

Senyokô csak a legfinomabb alapanyagokkal dolgozik és soha nem korlátozza a kreatív Orr költségvetését. A termékközpontú márka nemcsak a parfümök minőségét tartja szem előtt, hanem az együttműködő parfümszakértők egyedi és kreatív látásmódját is. A beszállítói listán csak a világ legrangosabb illatgyártói szerepelnek, és a márka garantálja az illatmolekulák tisztaságát és szépségét – sem vizet, sem a színezéket soha nem adnak a niche parfümökhöz.

Alapértékek

Senyokô részt vesz az egyedülálló PEPR (PARFUMS EXQUIS • PRODIGES RARES) projektben, amely humanista és kulturális értékeket támogató illatszakértőkből áll. A márka együttműködik a képzőművészet és a zenei világ számos kiemelkedő tehetségével is.

0
Kosár