1–8 termék, összesen 16 db

Jorum Studio, a modern skót parfümház

Jorum Studio régóta élvezi a niche parfümök világának érdeklődését modern parfümeivel. Nem is csoda, hiszen ambiciózus és ötletes megközelítésből olyan parfümök születnek, melyek a test, az illatok és környezet közötti kapcsolat megértésén alapszanak.

A kis, kézzel készített tételeket lassan és szakértelemmel készítik, hogy megfeleljenek azok elvárásainak, akik a szokványos és kommersz parfümökön túlmutató illatokat keresnek. 2010-ben Jorum Laboratories néven hozta létre Euan McCall és Chloe Mullen a márkát, amelynek minden kollekciója egy konkrét ingerre ad választ. Edinburgh-ban található a székhelyük, és Skócia egyedi természeti adottságai és szépsége nagy szerepet játszik a parfümökben.

Fenntartható illat-manufaktúra

A hely sajátossága és az igény, hogy kitünjenek egy kommersz termékekkel túltelített  piacon, arra késztette Euan-t és Chloe-t, hogy olyan parfümöket hozzanak létre, amelyek az igényes kortárs parfüm rajongókhoz szólnak. Minden illatuknak megvan az ihletése, megvan a saját egyedi története, és viselőjéből kiprovokálja a hozzátartozás érzését. A felhasznált anyagok színtiszta minősége csak erősíti a Jorum Studio parfümök mindent átfogó élményét.

Modern niche parfümök a mának

A Jorum Stúdio gyönyörű, vintage-ihlette esztétikai érzékkel dolgozik, játékosan furcsa csavarral. Ez jelenik meg abban ahogy a márka természetes, helyi skót alapanyagokat és illatokat kombinál modern dizájnnal, egyfajta avantgárd tradicionalizmust létrehozva. A múlt még soha nem volt ennyire jelen: a sötét zöld, a skót kocka, a klasszikus betűtípusok és az érzés, hogy egy kicsit a furcsaságok kicsiny boltjában járunk, a Jorum Stúdiót valahol az ősrégi patikák és a megújító hipszterség közé helyezik.

A skót fenyvesek, a gyógynövényes tinktúrák, a hegyvidéki hanga és kiltet viselő favágók csak néhány asszociáció, ami eszünkbe jut ha a Jorum Studio illatait megéljük. A várakozás és a meglepetés nem marad el.

A természetes világ ihlette illatok

Jorum Studio egy egyedi szögből közelíti meg az illatok világát komplex, mégis könnyen hordható parfümöket készítve. Egyedi kompozícióik finoman kiemelkednek a parfümök közül a virágok, gyógynövények és az állatias jegyek egyedi kombinációinak köszönhetően. Földes illatok, gyökerek, pézsma, az erdő illatai és gyanták – mind bemutatják az emberiség és a természet mágikus kapcsolatát.

0
Kosár