Miért válasszam a 7scents-et?

 • Minden napra egy illat: több, mint 1500 termékünk az összes fő illatkategóriát lefedi – és még annál is többet. A különleges alapanyagoknak, a kreatív és merész illatkombinációinak köszönhetően az illatok világának új szintjét fedezheted fel
 • Kizárólag olyan exkluzív márkák eredeti termékeit forgalmazzuk, amelyek az általuk képviselt értékrenddel és minőséggel széles körű elismerést vívtak ki a niche parfümök, prémium kézműves kozmetikumok és illatosító kiegészítők között. A magas minőség jegyében ráadásul nem csupán az összetevők között találsz különleges alapanyagokat, de a gyártók arról is gondoskodnak, hogy a termékek külleme is eleganciát sugalljon.
 • Az általunk forgalmazott márkák Magyarországon kizárólag a mi kínálatunkban érhetőek el. Olyan, a mediterrán országokban népszerű termékpalettával dolgozunk, amely a riviérák luxusának érzelemvilágát segít megteremteni, bárhol is legyél a világon. Ráadásul a termékek ára megfelel az európai forgalmazási áraknak – úgy tartjuk tisztességesnek, ha a prémium minőséget kedvező áron tesszük elérhetővé, hiszen a luxus minőségű kényeztetés mindenkinek jár.
 • Nem ismerjük a készlethiány fogalmát! Nálunk minden termék készleten van, hogy azonnal csomagolhassuk és küldhessük Neked, hogy minél hamarabb kézhez kaphasd kedvenc kozmetikumod, vagy kipróbálhasd valamelyik különleges újdonságunkat! Rendelésed maximum két napon küldjük, a csomagod akár már a következő munkanapon Nálad lehet. Sőt, a csomag kiszállítása 25.000 Ft-os vásárlás felett Magyarországon teljesen ingyenes, mindegy hogy csomagpontra vagy címre rendeled, utánvéttel vagy bankkártyával fizeted. Ha 25.000 Ft alatti a vásárlásod, 2.000 Ft szállítási díjat számolunk fel.
 • Kollekciókban gondolkodunk: ha megtetszett egy adott márka terméke, vagy egy különleges illat, azt több verzióban is lehetőséged van kipróbálni. Az illatokhoz többféle termék tartozik, egy termékből pedig számos illat közül válogathatsz – pont, mint a gyártóknál.
 • Nem csupán az általunk forgalmazott márkák számítanak egyedülállónak Magyarországon, de az egyes termékkategóriák is. Ha Te is szeretnéd megtapasztalni az aleppói szappan, vagy a Marseille szappan évszázados tradíciókon alapuló jótékony hatásait, esetleg az otthonod illatosítását parfümgyufával, vagy illatkristályokkal emelnéd egy magasabb szintre, a legjobb helyen jársz.
 • Ajándékkal háláljuk meg a bizalmadat: amennyiben legalább 25.000 Ft értékben vásárolsz webáruházunkban, a vásárlás véglegesítésekor ajándék terméket választhatsz, az aktuális kínálatnak megfelelően. Az ajándékként választható termékeink listája időnként változik, hogy minél többet fedezhess fel a 7scents illatvilágából – élj hát a lehetőséggel!
 • Tudjuk, hogy bátorságot kíván egy addig ismeretlen illatszer vásárlása interneten keresztül. Épp ezért, ha nem nyerte el a tetszésed az adott termék, küldd vissza nekünk 60 napon belül a még nem használt terméket, s mi visszatérítjük Neked a vásárlásod teljes összegét!
 • Nem vagy egyedül a vásárlás során! Hétfőtől péntekig állunk rendelkezésedre telefonon és e-mailben, valamint Facebook-oldalunkon keresztül küldött üzenetben is. Bármilyen kérdésed merül fel a termékekkel, szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.
 • A munkánk a szenvedélyünk. Mint azt a Rólunk rovatban is említettük, mi a 7scents illatvilágában leltünk otthonra. Az a hivatásunk és a célunk, hogy megmutassuk, milyen gazdag az illatok játéka. Az illatok segítségével utazunk távoli vidékekre, vagy lelkünk mélyére, de nem tart vissza minket a távolság attól, hogy új illatokat fedezzünk fel, és még több különleges termékkel bővítsük kínálatunkat vásárlóink legnagyobb örömére. Mivel minden termékkel kapcsolatban van saját tapasztalatunk és élményünk, így a tanácsaink és az ajánlásaink sem „méretre”, hanem egyénre szabottak.
 • Szeretünk inspirációt nyújtani. Ezért hoztuk létre a blogunkat, ahol rendszeresen olvashatsz bemutatkozókat az egyes termékekről, márkákról, kollekciókról, illetve mesélünk a felhasznált alapanyagokról, aromaterápiáról, virágokról… mindenről, ami érdekes lehet számodra az illatok világában.
0
Kosár