Üdvözlünk a Rose et Marius világában!

Néha egy egyszerű gyerekkori emlék is elegendő ahhoz, hogy bemutasson egy egész életet – a szívünkben mélyen lakó kedves képek megkerülhetetlen útjelző táblák, amelyek a végzetünket alakítják. Magali Fleurquin-Bonnard végzete pedig az illatokhoz kötődik. Azokhoz az illatokhoz, amelyek Provence-ban köszöntötték, gyerekkorának központi színhelyén.

Magali legfőbb inspirációját gyermekkori élményei nyújtják: nagymamája Puget-sur-Argens-i vidéki házában töltött nyarak egy életre meghatározták ízlését és érzékeinek világát. A naplementekor tett séták során megérezte, milyen az, amikor a hegyek kilélegzik a Föld páráit. Provence örökké virágos illata olyan mély benyomást tett rá, hogy egyenes úton haladt végzete, a parfümök világa felé.

A parfümökön keresztül egyszerű, autentikus történeteket mesél el. Ráadásul nem csupán az illatok, de az általa tervezett üvegek, dekorációs tárgyak, melyek otthonunkat díszítik és ruházzák fel Provence-i életérzés finom eleganciájával, is róla mesélnek. A francia életművészet áthatja kollekcióit, melyek testünket és lelkünket egyaránt a minőség, a luxus és az elegancia fényével kényeztetik.

A 17. századi francia mediterrán családi házak jellegzetességei, a színes csempék köszönnek vissza minden egyes termék megjelenésében. Pont olyan csempék, amelyeken a fény játszott Magali mellett a földön, nagymamája házában. Ezek a minták ma már drága ékszerek, amelyek színt, életet, minőséget és hagyományos értékeket csempésznek mindennapjainkba, egy csipetnyi fényűzés és pompa társaságában.

A Magali által tervezett Rose et Marius termékek mögött érzelmek élnek, melyek azt üzenik, hogy érdemes az álmainkat követni, tanuljuk meg az élet művészetét, engedjük be a fényt a mindennapjainkba. Amikor Magali emlékezetből rajzol, hogy megalkosson egy újabb kivételes kollekciót, valójában az emlékeinek tintáját használja, és az a vágy vezérli, hogy az előző század értékeit teremtse újra kortárs kivitelezésben.

Parfüm Grasse-ból
A Rose et Marius az „Haute Parfumerie”, azaz a legkiválóbb minőségű illatok szakértője, teljes kollekciókat kínál testünk és otthonunk számára is. Minden termék kézzel készül, Franciaországban, a legkiválóbb kézművesek műhelyeiben. Az exkluzív illatokat Grasse-ban, a parfümgyártás fővárosában dolgozzák ki parfümmesterek, akik örökkévaló és utolérhetetlen szaglásuknak és kreativitásuknak köszönhetően már egyedülálló és meglepő illatok hosszú sorát jegyzik. Kivételesen szerencsés klímájának, földrajzi fekvésének köszönhetően Grasse-ban szinte ideális állapotok uralkodnak ahhoz, hogy a virágok nagy mennyiségben is megteremjenek, miközben a levegő tisztaságának köszönhetően a belőlük kinyerhető illatanyagok a legjobb minőségűnek számítanak. A Rose et Marius parfümmestere kivételes érzékenységének és szakmai tudásának köszönhetően az itteni alapanyagok legjavával dolgozik, hogy aprólékosan és hűen visszaadja a márka ismert és kedvelt illatjegyeit.

A termékkínálat alapját a parfümök képezik, ezekre épülnek a további kollekcióik: luxus minőségű krémek, különleges szappanok, parfümmel átitatott, arannyal fényezett exkluzív dekorációs kiegészítők, többek között gyertyák és illatosítók.

Jelenleg hét különböző parfüm közül választhatunk, melyek egytől egyig az élet különleges pillanatairól mesélnek. Mindegyik parfüm exkluzív és visszafogott üvegcsébe kerül, amelyet a már említett ikonikus csempék mintájával díszítenek.

Makulátlan porceláncsomagolás

A termékek minőségét az is tökéletesen jelzi, hogy csomagolásuk a legkiválóbb porcelánból készül. Az otthoni kiegészítők kivételes szépségű üvegcséit Limoges porcelánból állítják elő szenvedélyes kézművesek, kiknek műhelye felér egy időutazással. Az 1825 óta működő manufaktúra teljes mértékben visszaadja azt, amiben a Rose et Marius képviselői is hisznek: azzal, hogy kivételes szépségű tárgyakat hoznak létre nap, mint nap, óvják az autentikus történelmet és az ősi technikákat, segítenek azokat fenntartani és megőrizni az utókornak. Ráadásul az általuk megmunkált porcelán annyira kifinomult és tökéletesen fehér, hogy áttetszővé válik a Rose et Marius gyertyáinak fényében.

A Rose et Marius különleges gyertyái

Találd meg Te is kedvenc illatod viaszba öntött verzióját! A márka viaszmestere egyedi gyertyáit Provence-ban önti. Különböző viaszfajták keverékével dolgoznak (méhviasz, természetes és ásványi eredetű viaszok) minden egyes gyertya esetén annak érdekében, hogy biztosíthassák a Rose et Marius haute couture illatainak optimális diffúzióját. A munkát hagyományosan, kézzel végzik, ezzel is biztosítva a gyertyák tökéletes kivitelezését. Magát a kanócot is különleges odafigyeléssel helyezik el annak érdekében, hogy az első pillanattól az utolsóig teljes fényében ragyogjon, illetve hőhatásának köszönhetően elárassza érzékeinket a választott illat teljességével. A parfümökkel dúsított viaszt Limoge porcelánba öntik, majd a Rose et Marius jellegzetes csempemintáival díszítik.

Természetes szappanok

A Rose et Marius szappankészítő mestere Haute Provence hegyei között dolgozik, ahol fenntartja a Rose et Marius szívének oly kedves hagyományokat, az ősi tudást, mindemellett pedig szenvedéllyel alkot kifogástalan minőséget. A Rose et Marius csempemintáit kézzel gravírozza bele a sárgaréz formába, amelyet az öntéshez használnak. Minden egyes szappan egyedülálló összetétellel rendelkezik, természetes összetevőket tartalmazó recept alapján készül – a benne lévő mákolaj lenyűgöző komfortot és kényelmet biztosít alkalmazása során. Hosszú idő alatt, fáradtságos munkával fejlesztették ki a receptúrákat, melyek olyan természetes hámlasztókat tartalmaznak, mint a szőlőmag, a citromhéj vagy a friss verbéna, a Grasse-ból érkező exkluzív parfümökkel kiegészítve. Minden egyes szappant kézzel gyúrnak formára, és kézzel nyomják rá a Rose et Marius védjegyét a tökéletes minőség érdekében.

Elkötelezetten a természet védelme mellett

A Rose et Marius márka egy gyönyörű Provence-i faluban látta meg a napvilágot, így tudatában vannak a környezet törékenységének és sebezhetőségének, és szívügyüknek tekintik a fenntartható fejlődést. Elkötelezetten dolgoznak a híres kikötők és sziklás tengerpartok megőrzése mellett a régió partvidékén. Anyagilag támogatják az erdők újratelepítését, az erdőtüzek megfékezését, valamint az ifjabb generációk tudatosságának növelését az ökológiai kérdések terén.

Ráadásul a Rose et Marius kollekciók természetes összetevők felhasználásával készülnek, amelyek többségében Provence-ból származnak. Amennyire csak lehetséges, támogatják a régió gazdaságát, helyi kézművesekkel dolgoznak. Kozmetikai képleteik magas minőségű, természetes, helyi nyersanyagokat tartalmaznak, amelyek mentesek a parabénektől, a pálmazsírtól és az EDTA-tól.

Forgalmazó partnereik között kizárólag exkluzív áruházakat, wellness és spa központokat találunk. Termékeik kivételes népszerűségnek örvendenek a fényűzés, a kivételes minőség és szolid elegancia kedvelői között. London, Párizs, Szingapúr, Marseille és Tokió után pedig immáron Magyarországon is elérhető a Rose et Marius, az exkluzív Provence-i illatmárka, mely kivételes stílusával az élet művészetét hirdeti. Tapasztald meg Te is az haute couture illatok lenyűgöző világát, engedd, hogy magával ragadjanak Provence varázslatos virágai!

0
Kosár