1–8 termék, összesen 10 db

Son Venin: modern niche parfümök skandináv ihletéssel

Son Venin egy független norvég niche parfümház oslói székhellyel. A skandináv és a kontinentális európai örökség olfaktív emlékei által ihletett Son Venin uniszex parfümöket készít, amelyek bár kísérletező jellegűek, mégis intimek. A brand skandináv örökségéhez hűen kulcsfontosságú a kiegyensúlyozottság és az avantgárd megközelítés ellenére is a Son Venin kompozíciói kifinomultak és karizmatikusak. Bármilyen újító is a parfüm, mindig a legjobb alapanyagokból készül. Son Venin tiszteletteljes, diszkrét és kortárs üzenete lehetővé teszi, hogy gyönyörű illatai tökéletesen illeszkedjenek a modern világba.

A niche parfümház hűen a dizájn DNS-éhez egyaránt értékeli az érzéki illatélményt és a vizuális megjelenést. Maguk az illatok tükrözik mindazt, ami olyan nagyszerű az észak-európai minimalizmusban: őszinte és letisztult illat-elrendezések, ugyancsak letisztult csomagolásban. A Son Venin parfümök letisztultsága nem csak az esztétikai magabiztosság magas szintjét mutatja, hanem lehetővé teszi, hogy az illatok magukért beszéljenek.

Díjnyertes niche parfümök

Son Venin Posthume elnyerte a Legjobb Parfüm Díjat 2020-ban az Art & Olfaction Awards-on a független kategóriában. A parfüm fantasztikusan hangsúlyozza ki Son Venin eredeti üzenetét és megragadja Norvégia érintetlen természetét egy egészen egyedi avantgárd parfüm kreációval. A megszelídíthetetlen vadon és a szintetikus innováció szembeállítása elnyerte a zsűri tetszését is és tökéletesen kiemeli a kortárs parfümkészítésben rejlő avantgárd lehetőségeket.

Skandináv inspiráció. francia hagyomány

Az őszinteség, az egyszerűség és a magabiztosság három meghatározó alapelv a Son Venin parfümök mögött. A Son Venin parfümöket nem bonyolítják túl felesleges összetevők, a minimalista parfüm rajongóknak fogják a szívét rabul ejteni. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a Son Venin parfümök nem komplexek. A kompozíciók gondosan kiválasztott és optimálisan beillesztett összetevőket tartalmaznak. A legjobb alapanyagok felkutatása során Dag Laska, a Son Venin kreatív igazgatója óhatatlanul megérkezett Dél-Franciaországba. A klasszikus parfümkészítés szívében Laska szorosan együttműködött a világ legkiválóbb és legtapasztaltabb parfümőreivel.
A súlytalan skandináv modernizmus és a klasszikus francia szakértelem így létrejött fúziója egyedülálló perspektívákat kínált újító parfümök elkészítéséhez. Így született meg a Son Venin.

Kortárs kézművesség

Son Venin erős koncepciója hisz az őszinte kézművességben. Ez a parfümház vizuális megjelenésében is visszatükröződik. A Son Venin olfaktív és esztétikai dizájnjának minden aspektusa a márka skandináv gyökereit szimbolizálja. A dizájn minden eleme, a doboztól az üvegen át a kupakig és a betűtípusig aprólékosan átgondolt, minden alkotóelem fontos része az egésznek. Amikor egy üveg parfümöt kezedben tartasz, nehéz vitatkozni azzal, hogy Son Venin olyan északi kifinomultságot mutat, amely valahogy megismételhetetlen.

0
Kosár