Hogyan fizethetek?

A 7scents webáruházában három különböző fizetési mód közül választhatsz: utánvét, banki utalás, illetve online bankkártyás fizetés.

  • Bankkártyás online fizetés: kényelmes és biztonságos fizetési mód, hiszen közvetlenül a vásárlás során rendezheted a csomagod értékét. A vásárlás véglegesítésekor átirányítunk a banki felületre, ahol a bankkártyaadatok megadásával tudsz fizetni. Ehhez a felülethez, így a megadott adatokhoz sincs hozzáférésünk, minden a bank rendszerén belül zajlik – hozzánk csupán a fizetés visszaigazolása érkezik, hogy mielőbb összeállíthassuk a megrendelésed.
  • Fizetés utánvéttel: ha ezt a lehetőséget választod, a futárnak fogsz fizetni a csomag átvételekor, illetve, ha csomagpontra kérted a termékeket, akkor ott fogod tudni rendezni a számlát.
  • Banki utalás: a megrendelésed véglegesítése után egy visszaigazoló e-mailben elküldjük Neked az utaláshoz szükséges adatokat. Amint az átutalt összeg megérkezik a számlánkra, összeállítjuk a csomagodat és küldjük a kérésednek megfelelő szállítási módon.
0
Kosár