1–8 termék, összesen 14 db

Milano Fragranze: niche parfümök, milánói stílusban

Ha Milánóra gondolsz, mi jut eszedbe először? Könnyed stílus, a dizájn és az esztétikai szépség profi szakértelme úgy, ahogy azt egyetlen város sem tudja  produkálni (talán Párizs kivételével). A Milano Fragranze egy lenyűgöző új niche parfümház Milánóból, amely kamatoztatja és egyben gazdagítja is a város egyetemes hírnevét mint olyan helyet, ahol nagyszerű dolgokat készítenek. A haute couture, a képzőművészet, a kifinomult építészet, az ízletes ételek és az elegáns városlakók egyedi mátrixát olfaktív nyelvre fordítva Milano Fragranze lehetővé teszi számunkra, hogy minden nap megkapjuk Milánó varázslatának egy darabját… és mindezt verhetetlen áron.

Stílusos niche parfümök elérhető áron

A Milano Fragranze karizmatikus alapítója, Alessanrdo Brun korábban már nagy hírnevet szerzett a Masque Milano parfümházzal a niche parfümök világában. A Masque Milano forradalmasította Milánó pozícióját az alternatív, kézműves parfümök rajongói körében fantasztikus illataival, szédítő áron. Miután sokat tanult az iparágról és a gyártási technikák optimalizálásáról, Alessandra úgy döntött, hogy globálisan releváns parfümöket készít verhetetlen áron, amelyek elérhetőek lesznek minden niche parfüm szerelmes számára.
Milano Fragranze olfaktív ambíciója és fantasztikus fantáziája Milánó mesés helyszíneit és jelenségeit izgalmas parfümökké alakítja a szélesebb közönség számára anélkül, hogy a minőség és a művészi inspiráció bármennyire is sérülne.

Milano Fragranze: illatos szerelmeslevél Milánónak

Alessandro Brun Milánóban született és nőtt fel, és érezhetően imádja szülővárosát. Bár azt mondják, hogy egyszerűen csak a szerencsén múlik hogy ki hova születik, az biztos hogy Milánó többet adott Alessandrónak, mint egy klassz irányítószámot a születési anyakönyvi kivonatán. A lombardiai főváros jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy személyisége kialakuljon. A város mindig is az inspiráció helye volt. Nemcsak a divat és a csillogás központja, hanem a féktelen kreativitás és felfedezés örök helyszíne.

És bár cégek jönnek és mennek, a trendek világa ingatag és a globalizált gazdaságok leváltak a valóságról, mindennek ellenére a milánói Genius Loci (a hely szelleme) változatlan maradt. A Milano Fragranze a niche parfüm kollekciójában megragadta Milánó azon képességét, hogy releváns, időtlen és egyetemesen szofisztikált maradjon.

Akárcsak a város, a Milano Fragranze niche parfümjeinek szépsége világszínvonalúvá teszi őket. A kifinomult illatok elegáns csomagolásba kerülnek, és olyan stílusos terméket alkotnak, amelynek születési joga van a Via Napoleone ikonikus üzleteiben vagy a Galleria Vittorio Emmanuele II lenyűgöző belső tereiben. Mégis, akárcsak maga a város, Milano Fragranze sem feledkezik meg a múltról, miközben a jövőbe tekint. Ha a kísérletezésről van szó, a parfümház nem fogja vissza magát. A parfümkészítés, akárcsak maga a divat, soha nem állhat meg. Végre megérkezett a palackba zárt Milánó!

A „hely szelleme” illatként

Allessandro Brun-nek mindig is az volt a vágya, hogy ne csak otthonának világhírű aspektusait mutassa be, hanem hogy feltárja a hely szellemét azokról a titkos helyekről is, amelyeket csak az igazi milánóiak ismernek. A Milano Fragranze varázslatos olfaktív kirándulásra hív bennünket rejtett látnivalókhoz, szobrok, falak, csatornák, macskaköves utcák mellett – a helyiek minden nap ugyanazon a helyen vacsoráznak, néha észreveszik a környező tárgyaikat, de leggyakrabban nem is látják.

A kollekció minden illata egy hely vagy jelenség köré összpontosul, mégis emberek történetét meséli el. A luxuscikkek mögött álló kézművesek, öltönyös üzletemberek, a La Scala Operaház dívája mind arra emlékeztetnek, hogy a helyszínek lakóiktól kapnak lelket. Mi lehetne jobb módja annak, hogy tiszteletben tartsuk az emberek, a hely és a művészet közötti kapcsolatot, mint a parfümökön keresztül – lehetővé téve számunkra, hogy kapcsolatba kerüljünk Milánóval, annak intézményeivel, történelmével és jövőjével, és ami a legfontosabb, önmagunkkal, az időtlen érzék izgalmával, ami a szépség felismerésének képessége.

0
Kosár