Selahatin – parfüm a szájápolás jövőjében

Selahatin Svédországból bemutatja a luxus szájápolás jövőjét. A kollekcióban megtalálható egy sor luxus fehérítő fogkrém, szájvíz és szájspray, amelyekkel a márka a mindennapi kis szertartások érzelmi élményén szeretne emelni.

Selahatin egy személyes válságból született. 30 éves kora előtt az alapító Kristoffer Vural agyvérzést kapott, ami miatt lebénult, és egy teljes évet kórházban kellett töltenie. A stroke hatására felerősödtek az érzékszervei és erősebben reagálnak az illatokra és az ízekre. A mindennapi rituálék szerepe is fontosabbá vált.

Fogkrém, szájpermet és szájvíz a jövő generációjának

“Kezdtem másképp látni a dolgokat. Rájöttem, hogy az élet apró dolgai nagy hatással vannak a jóllétemre. Ha rossz napom volt, a fogmosás még rosszabbá tenné. Kétségbeesetten vágytam olyan termékekre, amelyekkel érzelmileg kapcsolódhatok – olyan termékekre, amelyekkel elmenekülhetek” – mondja Kristoffer Vural, a Selahatin  alapítója.

Selahatin-t azóta már jelölték a Wallpaper Design Awards díjra, a GQ Magazin „a világ egyik legjobb ápoló márkájának” nevezte, a Monocle Magazine a „világ legkifinomultabb fogkrémmárkájának” hívja, és Rick Owens ikonikus divattervező is használja. Kristoffer Vural alapítót a Monocle Magazine a világ egyik leginnovatívabb vállalkozójának nevezte.

0
Kosár