1–8 termék, összesen 45 db

Portus Cale – prémium testápolás és otthon illatosítás

A portugál Portus Cale brand a prémium minőségű testápolás, parfüm és otthon illatosítás elkötelezettje. A márka kollekciói színesek, eszményien illatosak és a legújabb divatirányzatok szerint tervezték a megjelenésüket is. Eklektikus választékukban a prémium minőségű szappan, tusfürdő, testápoló és parfüm ugyanúgy megtalálhatjuk, mint az otthoni illatosításra tervezetett cikkeket.
A különleges kézműves termékek Portugália északi részén készülnek. A mögöttük rejlő legfőbb inspiráció a portugál nap melege, a gyönyörű völgyek, a kék ég és a tengerparti forró homok. A Portus Cale termékek célja, hogy megragadják és magukba zárják e csodás vidék illatait, színeit és atmoszféráját. A gazdag illatok és a mögöttük rejlő életérzés kedves nosztalgiával töltik meg a pillanatot, Portugália szellemével ajándékozzák meg használóit.

Mi áll a Portus Cale mögött?

Az elmúlt tíz évben a Portus Cale márka a világ egyik kedvelt és népszerű testápolási márkájává vált. Bízva a magasan képzett csapatukban, folyamatosan bővítik a termékkínálatot.
A 100%-ban portugál tulajdonban lévő márka legfőbb inspirációja a Douro folyó völgyének idilli látképe. Ezt a csodás helyszínt igyekszik visszatükrözni prémium minőségű illataival, melyeket természetes nyersanyagokból, tradicionális módszerekkel készít. A Portugáliára jellemző szélsőség, hogy egyszerre hagyománytisztelő és divatos, a Portus Cale termékekben is visszaköszön.
A prémium Portus Cale szappanok, testápoló termékek és illatosítók több mint ötven országban kaphatóak meg jelenleg, mostmár Magyarországon is a 7scents-nél.
A Portus Cale siker titka talán abban rejlik, hogy minden egyes termék odaadással és rendkívüli figyelemmel készül. Ezek az értékek teszik a termékeket valódi és egyben elérhető luxussá, mely sokaknak ad örömet a mindennapok során, vagy akár ajándék gyanánt otthon illatosónak, esetleg dekorációs célra.

A Portus Cale felelősségvállalása

A többi márkától az a gondoskodás különbözteti meg a Portus Cale-t, amellyel megálmodják és megvalósítják a szépségápolási termékeket. Ez a tervezéstől egészen a kézműves csomagolásig terjed. Egy olyan márkáról van szó, mely mögött már évtizedes tapasztalat áll, sok kalanddal és élménnyel; ahol a kollégák jelentik a második családot.

A márka megalapításakor hat elkötelezett ember dolgozott a cégnél, ez a szám pedig azóta kétszázra nőtt. Támogatják a nők munkavállalását, minden szinten, beleértve a menedzsmentet és a vezetőséget is. Elkötelezettségük az egyenlőség és a társadalmi szerepvállalás fontossága mellett abban is visszaköszön, hogy milyen mértékben támogatják a helyi gazdaságot. Minden illatot és terméket Portugália ihlet, így egyértelmű, hogy a termékek portugál alapanyagokból készülnek, melyeket helyi termelőktől szereznek be. A kézzel fújt üvegcsék Marinha Grande-ből, a kézműves égetett fa dobozok a Douro völgyéből, vagy az illatosító tasakokban lévő portugál parafa – mind a márka részei.
Amellett, hogy így lesznek a termékek minden kétséget kizáróan portugálok, a természeti környezetre is kisebb nyomást mérnek a helyi nyersanyagok felhasználásával, hiszen nem utaznak át a fél világon az egyes összetevők.

A Portus Cale kollekciók

A Portus Cale Gold & Blue tradicionális látványvilágát a hagyományos portugál csempék ihlették. A friss, virágos illatok között kiemelkedő szerepet tölt be a bergamott, a citrom és a vizijácint, valamint a rózsabors, a jázmin és az írisz. A Blooming Garden nevéhez hűen nem csupán varázslatos illatokat csempész a mindennapokba, de színei is csodásak. A virágos illatjegyeket szantálfa alapra helyezték, a ragyogó csomagolást pedig a virágzó tavaszi kert inspirálta. A Rosé Blush-t minimalista és elegáns megjelenés jellemzi. Kifejezetten nők számára alkották meg a virágos-gyümölcsös aromákból álló parfümöt, mely a kollekció alapját jelenti. A piros gyümölcsök édeskés illatát jázmin, gardénia és lótusz ellenálhatatlan virágillata teszi teljessé.

A klasszikusan nőies Red kollekciók

A Ruby Red kollekció a méltán híres portói bor előtt tiszteleg. Illatát a visszafogott szőlő és az édesen fanyar vörös bogyós gyümölcsök aromái alkotják.
A Portus Cale Noble Red termékeket a pirosba, rózsaszínbe és lilába öltözött nyári kert ihlette. A fő illatjegyek között ennek megfelelően a pünkösdi rózsa, a liliom és a rózsa uralkodik. Felejthetetlen illata kiváló kiegészítője az időtlen eleganciának, akár otthoni illatosításról, akár testápolásról van szó. A Butterflies kollekció kirobbanóan élénk színéhez tökéletesen illik friss, citrusos illata, melyet a mandarinnak, a citromnak és a grapefruitnak köszönhet, egy csipetnyi korianderrel és loncvirággal megbolondítva.A Floral Toile lágy és légiesen könnyed, hiszen rózsaszín liliom és fehér tea házasságából született. Elegáns megjelenését a francia sikk ihlette.

Portus Cale Black Edition, a férfias választás

A Black Edition friss citrusos jegyeihez cédrust, borostyánt és pézsmát álmodtak meg a parfümőrök. Így született meg a Portus Cale első férfiaknak szóló kollekciója. A fekete dizájn, illetve a fekete szappan is valódi különlegesség, amely férfiasan egyedülálló gondoskodást jelent.

0
Kosár