Tiszta illatokkal a harmóniáért

Rend a lelke mindennek, mondják a bölcsek. Ezt még annyival lehetne kiegészíteni, hogy a rend és a tisztaság az igazi harmónia kulcsa.
Az ember szeretné megtalálni az egyensúlyt az életében: magáénak tudni egy olyan munkát, amit szeret és élvez, amiben sikeres lehet és egy olyan magánéletet, otthont, ahol megnyugodhat és ahol boldog lehet.
Ám építkezni mindig lentről felfelé, ebben az esetben pedig belülről kifelé érdemes. Hogyan is kell ezt érteni? Az első és legfontosabb kritériuma a teljes harmóniának az, hogy Te magad boldog légy. Hiszen minden ott kezdődik, minden belőled indul. Így ahhoz, hogy megtaláld a helyed az életedben, az első lépés azt elérni, hogy a lelkedben és a testedben is a helyeden legyél.

Az „én idő” fontossága

A fentiek miatt tehát saját magadon érdemes elkezdeni a munkát. És nem kell óriási, szervezést igénylő dolgokra gondolni, mint például egy utazás, közel sem. Elég csak azt elképzelni, hogy mi az, ami bármikor elérhető és örömöt okoz? Ami miatt a lakást sem kell elhagyni?
Egy jó könyv, amibe belefeledkezhetsz, egy pihentető délutáni alvás, míg odakint csendesen esik az eső… Egy finom falat, egy csokor színes-illatos virág az asztalon, vagy éppen egy pihentető, lazító kádfürdő, amely után úgy érzed, mintha újjászülettél volna…
Ilyen kevés is elég ahhoz, hogy a tested és a lelked egyensúlyba kerüljön!

Az illatok szerepe a mindennapokban

Egy tiszta, rendezett otthonnak kellemes illata van. Vagy a frissen kiterített ruhák öblítő illata érződik, vagy a takarítás után gyújtott illatgyertya kellemes esszenciája tölti be a levegőt. Ahogyan a közvetlen környezeted, úgy a saját illatod is befolyásolhatja a lelkiállapotot.
Természetes, hogy van egy kedvenc parfümöd, amit reggelente, indulás előtt magadra permetezel, ez az aroma pedig végigkísér egy napon át. De mi a helyzet este, amikor hazaérsz? A parfüm esszenciája már csak nyomokban érződik, Te pedig vágysz egy igazán frissítő kádfürdőre, ami után nem marad más csak a bársonyosan puha bőr és annak frissítően tiszta illata.
A Téged körbevevő aromák az egész napodat meghatározzák, az otthonod, a munkahelyed, a parfümöd, este pedig a bőröd természetes illata, amely képes megnyugtatni, inspirálni, vagy éppen ellazítani egy kellemesen fárasztó nap végén.
Az esti kádfürdős, „én idős” rituáléhoz érdemes hát olyan habfürdőt választani, amely kellemes textúrájával, gazdag habzásával és friss, tiszta illatával egyszerre képes kényeztetni.

Carbaline Linen Habfürdő – A természetes könnyedség illata

Az olasz Carbaline márka megálmodói pontosan tudják mit jelent a Dolce Vita, azaz az édes élet a mindennapokban, és hogy mennyire fontos a jó kapcsolat ápolása saját magaddal. Ezt szem előtt tartva alkottak meg olyan csodás illatokat és termékeket, mint például a Linen Habfürdő.
A linen jelentése vászon, és ebből már sejthető is, hogyan kell elképzelni ezt az esszenciát: gondolj csak a frissen vetett ágy, hófehér, tiszta illatú vászonlepedőjére… Amelyet nagyanyáink még kézzel mostak, majd a friss levegőn, napon szárítottak. A természetnek ezt a mélyről jövő erejét, tisztaságát csempészték bele a Linen Habfürdőbe, amelyet az erdő és a mező további értékes alkotóelemeinek esszenciája egészít ki: fenyő, zsálya, bazsalikom, gabona, csupa olyan csodálatosan friss növény, amely az érintetlen természet tisztaságát jelképezi.
Akinek erre a habfürdőre esik a választása, biztos lehet benne, hogy a fürdőzés végére nemcsak a teste és lelke frissül fel, de a gondolatai is kitisztulnak és újra szépnek látja a világot.

Carbaline Fűszeres Levendula Habfürdő – A természet aromaterápiája

Aki a természet egyik legnagyobb erejével bíró, tiszta illatát szeretné magán érezni, számára tökéletes választás a Carbaline Fűszeres Levendula Habfürdője.
A levendula a gyógynövények királynője, már puszta megjelenése is frissességet és valódi tisztaságot sugároz, az illata pedig legendás. Ha jártál már virágzó levendula mezőn, akkor tudod, hogy ez az utánozhatatlan esszencia a lelked mélyéig képes feltölteni a nyugalom és a harmónia érzésével.
Amennyiben még nem volt alkalmad ezt az élményt megtapasztalni, akkor elég, ha elmerülsz egy kádnyi Fűszeres Levendula Habfürdővel gazdagított fürdővízben és máris mintha Tihany híres levendulamezőin sétálgatnál.
A fűszeres jegyeket pedig olyan természetes összetevők alkotják, mint a citrusos bergamott vagy a fás aromájú pézsma. Ez a tisztán friss illatkompozíció nem csupán a kádfürdő erejéig tölt el békével és megnyugvással, de a bőrön sokáig megmaradva előkészíti a mély, egészséges alvást, ami pedig egy kipihentebben induló, üde és fitt új napot eredményez.

Óvd a saját lelki egyensúlyod, így lesz kerek a világ!

Önmagad kényeztetése tehát kulcsfontosságú ahhoz, hogy a körülötted lévő világot is kereknek és teljesnek érezd. Ennek pedig egyik alapfeltétele, hogy mindig tisztának és frissnek érezd magad, mert ettől fogod komfortosan érezni magad a saját bőrödben. A valódi, tiszta illatok képesek arra a varázslatra, hogy feltöltsenek új energiákkal és pozitív gondolatokat ébresszenek. Így zárva a napot pedig sokkal könnyebb optimistán szemlélni az életet és benne önmagad. A pozitív gondolatok pozitív élményeket szülnek, így könnyedebben veheted a mindennapos akadályokat.
Ehhez pedig nem kellett sok, csupán annyi, hogy időt szántál magadra, törődtél a testeddel, a lelkeddel, friss, tiszta illatokkal töltekeztél fel és hagytad, hogy a nyugalom és béke érzése járjon át. Csak egy óra a napodból, ennyi kényeztetés pedig mindenkinek jár!

Leave Comments

tizenhat − öt =

0
Kosár