Bemutatkozik: Rosé et Marius friss menta kollekció

A menta mindenki életében jelen van. Legyen az borsmenta, fodormenta, vadmenta vagy épp macskamenta, mindannyian ismerjük hűs és friss aromáját, amely a Rose et Marius márkáját olyannyira megihlette, hogy egy egész kollekciót alapozott rá.

Menta az aromaterápiában

A menta az aromaterápia egyik legismertebb szereplője, mely számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Egy igazi „ébresztő”, ugyanis intenzíven élénkít, elősegíti a koncentrációt, elűzi a szellemi fáradtságot. Ráadásul friss illatát belélegezve hatékonyan csökkentheti a fejfájást, így kiválóan alkalmazható utazás közben, ha hajlamos vagy a rosszullétekre.
Jó hír, hogy nincs szükség arra, hogy egy egész mentabokrot nevelgess otthon, hiszen számos formában áll rendelkezésedre ez a különleges gyógynövény a 7scents illatvilágában.

Rosé Et Marius menta kollekció

A Provence-i Rose et Marius márka Grasse-i parfümőrök által alkotott haute couture parfümöket használ exkluzív termékeiben. A már említett friss menta kollekció is ezt a prémium minőséget képviseli, nyolc termék formájában.
A kollekció megalkotásakor az a cél vezérelte a parfümmestereket, hogy az illatok segítségével idézzék meg a Provence-i majorok különleges hangulatát – a frissen vágott fű, a tenger felől érkező lágy szellő, a porhanyós talaj, a végtelen virágos rétek és a hegyekből érkező hűs levegő a parfüm minden egyes cseppjében jelen vannak.
Az életérzés és a hangulat persze nem minden, hiszen kozmetikumok esetében nagyon fontos az összetevők minősége, valamint a kifejtett hatás is.

Friss menta szappanok

A kollekció kínálatában friss menta tömbszappan és folyékony szappan is szerepel, mindkettő tiszta olajokkal készül. A bennük lévő olíva- és mákolaj gondoskodik a gyengéd tisztítás mellett a bőr megfelelő ápolásáról és regenerálásáról. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, parabének és pálmaolaj hozzáadása nélkül. A dupla hidratálásról a Rose et Marius friss menta kézkrémje gondoskodik, amely shea vajjal, aloe verával és mákolajjal gondoskodik a kezek érzékeny bőrének megfelelő ápolásáról.

Rosé Et Marius friss menta az otthon illatosításban

Ha pedig nem csupán a fürdőszobában szeretnéd élvezni a francia menta és a grasse-i parfümök exkluzív jelenlétét, érdemes megismerkedned a parfümdiffúzorok világával is. A kollekcióhoz tartozik ugyanis friss menta parfümdiffúzor is, mely organikus olajok felhasználásával készül, alkohol hozzáadása nélkül.
Kevesen tudják, hogy a felsorolt élénkítő és fájdalomcsillapító hatásokon kívül a menta rendkívül hatékonyan semlegesíti a különböző szagokat, felfrissíti a helyiség levegőjét. Egy természetes alapanyagokból készült parfümdiffúzor pedig ártalmatlan az egészségre.

Az otthon dísze

A parfümdiffúzor ezen kívül elegáns üvegcséjével a lakás dísze is, nem csupán hatékony, de tetszetős is. Az otthoni illatosítás egy másik kategóriája a lakásillatosító spray, amely a Rose et Marius kollekciójában szintén haute couture parfüm felhasználásával készül. Értékes cseppjei megkötik a kellemetlen illatokért felelős baktériumokat, üdesége elűzi a fáradtságot, a szorongást, az otthonodat pedig természetes illatokkal öleli körbe.
Az otthoni illatosítás egyik legtradicionálisabb vállfaja a szekrénybe és fiókokba elrejtett aroma, melynek legfőbb funkciója a molylepkék távoltartása, valamint a ruhák hosszan tartó frissességének megőrzése. Erre nyújt kiváló megoldást a Rose et Marius illatcsempe, mely egyszerű használatával és szemet gyönyörködtető mintájával garantáltan az otthon egyik kedvenc kiegészítőjévé válik.

Rosé Et Marius ajándékcsomagok

Mivel tudjuk azt, hogy nem csupán mi magunk szeretjük élvezni a luxus minőségű termékek nyújtotta kényeztetést, de a szívünkhöz közel állókat is szeretjük vele meglepni, kétféle ajándékcsomagot is készítettünk a Rose et Marius exkluzív termékeiből. A testápoló ajándékcsomag kézkrémet, arcra és testre egyaránt alkalmazható folyékony szappant és tömbszappant tartalmaz, az otthoni illatosításhoz létrehozott prémium csomag pedig parfümdiffúzort és lakásillatosító spray-t.

A tradíciók tudatos megélése

Minden egyes termék tovább jellegzetessége a Rose et Marius védjegyének számító csempemotívum, amely a márka alkotóinak Provence-ban töltött gyermekkorát idézi. Itt találkoznak a hagyományos értékek, a csodás emlékek és a felhőtlen idők felnőttlétünk különleges pillanataival. Az illatok segítségével tudjuk megidézni a varázslatot, legyünk bárhol a világon; könnyedén nyújtanak vezérfonalat a pillanatok lassú és teljes megéléséhez. Egy olyan különleges élményhez, mely sokáig elkísér minket, energiával és életerővel töltve fel az olykor egyhangú mindennapok során.

Leave Comments

tizenhat + hét =

0
Kosár