7scents shopping napok

7scents Tavaszi Shopping Napok

Shopping Napok a 7scents.hu webáruházban

Itt a tavasz és érdemes felfrissíteni a fürdőszobánkban az illatszereket és a kozmetikumokat. Egy kis napsütést vinni a mindennapjainkba. Most hiába is annyira csábító kinnt a napsütés, sajnos nem lehet és nem is tanácsos sok időt tölteni vásárlással.

Online mindez sokkal egyszerűbb, és továbbra is ingyen és kellő körültekintéssel szállítunk ki. És most 2020 április 7-ig 7scents Tavaszi Shopping Napokat tartunk, ami 20% kedvezményt jelent a teljes webáruház kínálatára!

Bevásárlásod során használd a következő kuponkódot: 7FG0404

Egy kis ajánló, hogy miből is válogathatsz:

Kézkrém a táplált és hidratált bőrért

A mostani időben az átlagosnál sokkal többször mosunk kezet, és a kezek bőre ezt sajnos megérzi. Ezért is ajánljuk figyelmedbe a tálpáló és hidratóló kézkrém kollekciót. A klasszikus illatú kérzkrémek mellet olyan különlegességekből is válogathatsz mint a Nata illatú kézkrém, ami az isteni Portugál süteménytől kapta az ihletését. Vagy itt van példának a nálunk kevésbé ismert Zsakaranda fa virág illatú kézkrém a Benamôr jóvoltából. A Tadé kézkrémei mind bio aloe varát tartalmaznak, ezáltal extra gyengéden ápolják a kéz amúgy is érzékeny bőrét. Az Ibbeo Cosmetiques kézkréme is bio, és a kendermag és lenmag olajával ápol.

Ez itt persze csak egy kis válogatás, itt nézheted meg az összes kézkrém variációt.

Szappan a gyengéd és alapos kézmosásért

Sajnos most nagyon sok téves gondolat terjed az interneten, ami a kifejezetten agresszív szappanokat részesíti előnyben az alapos kézmosás jegyében. A szappan minőségét nem az teszi jóvá, hogy minél több kemikáliával tömjék tele. Az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait követve megosztjuk Dr. Gayet (Strasbourg Korház Infektológusa) higiénikus tanácsát: “Az adalékanyagoktól mentes tiszta Marseille szappan a legjobb. Ez egy detergens, amely inaktiválja a burkolt vírusokat. Mindig tiszta vízzel öblítsük le.” A Marius Fabre Marseille szappan több méretben is elérhetőek a 7scents webshopban.

A Marseille szappan úgymond őse az Aleppo szappan, amit ugyancsak bio minőségben tartunk a webshopban a Tadé márka által.

Emelett természetesen a szépség szappanok is csodálatosan tisztítanak és illatosítják is a kezeket. A gyengéd gondoskodás az Oppidum szappan fókuszában áll, szinte kizárólag bio alapon készítik a kézműves szappanokat.

Ez a kis válogatás ismét csak egy kis szelete szappan kínálatunknak, a teljes szappan kollekciót itt érheted el.

Nagyon kellemes shoppingolást és jó egészséget kívánunk!

 

 

0
Kosár