Húsvét 2020 – ajándék ötletek a 7scents-től

Ajándék ötletek húsvétra

Húsvét 2020 olyan ünnep lesz, amit nagyon gyorsan nem fogunk elfelejteni. Továbbra is él a szociális izoláció, otthon kell maradni, és nem látogathatjuk meg közeli rokonainkat sem. Hogyan lehet így ünnepelni? Próbálunk egy pár ajándék ötletet összegyűjteni, hogy egy kis vidámságot és örömet mégiscsak becsempésszünk ebbe az ünnepbe is.

Benamôr Nata ajándékcsomag

Mi illene Húsvétra jobban mint egy édes, tojásos sütemény, a portugál Pastel De Nata. Ez az édesség ihlette meg az ugyancsak portugál Benamôr manufaktúrát, hogy elkészítsen egy teljes bőrápolási kollekciót ezzel az isteni illattal! A Benamôr egyébként már közel száz éve, 1925 óta működik és méltán vált híressé testápolási készítményeivel. A Nata kollekció a legújabb termékcsalád, és elhozza a Portugáliában honos sütemény ízét a mindennapjainkba. Az art deco csomagolást talán nem is kell említenem, hogy mennyire igényes: a képek magukért beszélnek.

Húsvétra szappant ajándékba

Egy mindig találó ajándék ötlet egy szép szappan. Az idei évre ez különösen érvényes, mert a kézmosás életünk szinte legfontosabb részévé vált. Összeszedtünk egy kis csokor szappant, amit az alakja vagy az illata miatt ajánlanánk Húsvétra. Nem tudjuk kihagyni a Zador Kakaó szappant egyébként, mert annyira istenien csokis illata, hogy az ember legszivesebben beleharapna. Egy kicsit olyan érzés vele kezet mosni, mintha kaptunk volna egy kis édességet. Az Ortigia Mandorla szappan valóban úgy néz ki, mint egy kis tojás, és az édesmandula tavaszias illatát hozza el a fürdőszobába. A Castelbel levendula szappan azért kiváló ajándék ötlet, mert a levendula megnyugtató illata nagyon jól jön a mindennapok során. A Tadé Neroli di Capri szappant pedig azért választottuk be a Húsvéti válogatásba, hogy egy kis mediterrán életérzést is belecsempésszünk.

Illatosítót ajándékba

A 7scents-nél nagyon hiszünk benne, hogy nem csak magunkat élmény illatosítani, hanem a környezetünk illatával is megéri legalább annyira foglalkozni. Mára már nagyon sokféle módon lehet egy kis frissességet, tavaszt varázsolni otthonunkba illatosítókkal. Most ebből szeretnénk egy pár módszert csak mutatóba itt kitenni, a teljesség kedvéért lapozd át a webshop lakásillatosítással foglalkozó részét!

Akármit is választunk, a legfontosabb hogy azt szeretettel tegyük. Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

0
Kosár