7sales akció a 7scents webshopban

7sales – 25%-os akció 7 kiválasztott termékre

7sales – 25%-os akció 7 kiválasztott termékre

A kollégáinkkal 7 terméket kiválasztottunk a 7scents kollekcióból a 7sales akció alkalmából, amit ezen a héten (2020 május 17 éjfélig) 25%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg online. Akció a készlet erejéig! Próbáltunk a termékek kiválasztásánál gondolni mindenre: legyen benne kényeztetés, praktikusság, spa élmény, parfüm, hajápolás, és persze ajándék ötlet is. Gondoltunk a hölgyekre, és persze az urakra is, mert nekik is ugyanolyan fontos a testápolás és az illatélmény. Vásárláskor a feltüntetett árból fog lejönni a 25% kedvezmény, használd hozzá ezt a kódot:

Kuponkód: 7SALES25

Akciós arcápolás és testápolás a héten

A Benamôr Alantoíne Deluxe tusfürdő a márka egyik legnépszerűbb termékcsaládjából érkezik. Az Alantoíne kollekció az allantoin lágyító és enyhén hámlasztó hatásával frissíti fel a bőrt zuhanyzás vagy fürdés közben. Illata az algavre-i citrom frissitő illatának köszönhető.

Az Oppidum illatmentes bio arcbalzsam igazi kényeztetés az arcbőrnek. A shea vaj, a jojoba olaj és a kókuszolaj jótékony hatásait használja ez a mindennapokra szánt, lágy állagú arckrém. 99,5%-ban bio alapanyagokból készült, minden bőrtipusra ajánlott, teljesen illat és vegyszer mentes.

A Castelbel Mindennapi Úriember szappan egy igazi különlegesség férfiaknak. Nem csak a megjelenése miatt, hanem mert ilyen rumos, enyhén hordós illatot mi testápolásban még nem találtunk. Ez a Castelbel szappanok közül az egyik legnépszerűbb, most 25% engedménnyel megvásárolhatod a hét végéig a 7sales akció kuponkódjával!

A Marius Fabre verbénás testápoló shea vaj és édesmandula olaj segítségével táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres ápolásával fiatalítja a bőrt, ránc ellen is kiváló testápoló. Használatát ajánljuk minden fürdés után.

Akciós parfüm, hajápolás és ajándék ötlet

A Rosé et Marius Rose’s Sun Water parfüm a legkedveltebb illat a provance-i brand kollekciójából, ezért is választottuk ezt a parfümöt az akcióra a 30ml-es méretben. Egy klasszikus virágos parfüm, mégis nagyon egyedi jegyekkel. A fejjegyben intenzív a  narancsvirág,  a szívjegyben a jázmin és a török rózsa, míg az alapjegyben a madagaszkári vanília, a tonkabab, és a vetiver.

A hajápolás szerelmesei most a Nuggela & Sulé MAAR hajpermetet ismerhetik meg 25%-os akciós áron a 7sales akció keretén belül utazó méretben. A hajpermet kiegyensúlyozza a víz pH ertékét és ellenállóvá teszi a hajat a vízben találató mész ellen. Tápanyagai lezárják a haj védőrétegét. Aminosavakban és hialuronsavban gazdag hajpermet, hidratálja és erősíti a hajat.

Az Ortigia Ambra Nera ajándékcsomag az egyik legszebb ajándék ötlet, amit a figyelmedbe ajánlhatunk. Az Ambra Nera az Ortigia leghíresebb klasszikus illata, teljesen uniszex, ezért bárkit meglephetsz vele. Illatában mély, az ámbra ellenállhatatlanul vonzó kisugárzásával. Az ajándékszett tartalmaz egy szappant, egy tusfürdő, egy mélyen hidratáló testápolót, és egy fürdősó tasakot.

Nagyon kellemes vásárlást, reméljük elnyerte tetszésedet a 7scents 7 kiválasztott akciós terméke!

 

0
Kosár