Shopping napok 7scents

Shopping Napok – 20% a Nuggela & Sulé hajápolási termékekre

Shopping Napok – 20% a Nuggela & Sulé termékekre

Tudjuk hogy mennyire szeretitek, ezért a nyári Shopping Napok keretében 20% kedvezményt adunk az összes Nuggela & Sulé termékünkre! Az akcióba természetesen beletartozik a közkedvelt Prémium Vöröshagyma Sampon, a hajápoló ampullakúrák, a különböző hajnövesztő szerek és a Nuggela & Sulé ajándékszettek is, a készlet erejéig.

Az akció mostantól 2020.06.28-ig tart, használd a következő kuponkódot a 7scents webshopban: 7FG0624

Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon a Shopping Napok keretein belül

A 20%-os akció egyik fő sztár terméke kétségtelenül a Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon. A sampon nemcsak védi és ápolja a hajat, de hajnövesztő hatása kifejezetten segít a gyorsabb hajnövesztés elérésében is. A sampon megvásárolható két méretben, 250ml és 100ml-s kiszerelésben is, ami kifejezetten praktikus utazásokhoz is, illetve a sampon kipróbálásához.

A Vöröshagyma sampon mellett a Nuggela & Sulé Epigenetikus sampon kollekciója is nagyon népszerű. Megtalálható benne a sampon zsíros hajra, sampon korpásodás ellen és a sampon érzékeny bőrre is. Ezek a samponok mind kívülről védik, belülről pedig táplálják a hajat, és hatásuk hosszú távon érzékelhető.

Hajápoló ampullakúra akció

A nyári 7scents Shopping Napok alatt a Nuggela & Sulé teljes hajápoló ampulla szettjét is megvásárolhatod 20% kedvezménnyel. A hajápoló ampullák közül a hajhullás elleni és a regeneráló ampullakúrák jelenleg a legkedveltebbek, de ajánljuk a Multivitamin és a Keratin Hialuronsav ampullákat is. Ezek használata inkább megelőző jellegű, ezért nagyon érdemes korán elkezdeni használatukat.

Hajnövesztő szettek a Shopping Napokon

A Nuggela & Sulé specialitása a hajnövesztés a kezdetektől fogva. Direkt ebbe az irányba készült már a Prémium Vöröshagyma Sampon is. Időközben ezt  az irányt még tovább sikerült fejleszteniük és többféle szett elérhető kifejezetten a hajnövesztés érdekében. Különlegesség a Martinn hajnövesztő étrendkiegészítő, amely egy 30 napos kúra, és a hajat nem csak növeszti, de dúsítja is és ellátja minden olyan tápanyaggal, amire a hajnak szüksége van.

És természetesen ne feledkezzünk el a szemöldökről és a szempillákról sem: a Nuggela & Sulé ezekre is gondolt és ezeknek a piciny szálaknak az ápolására és dúsítására is van kifejezetten alkalmas szer a megszokott extra magas minőségben.

Nagyon Boldog Shopping Napokat, reméljük elnyeri tetszésedet ez az akciónk is! Szeretettel várunk a webshopban!

 

0
Kosár