7scents üzlet megnyitó

Megnyílik az első 7scents üzlet Magyarországon!

Első 7scents üzlet Budapesten

Az első 7scents üzlet hamarosan megnyitja kapuit! Nagy örömmel jelentjük be, hogy Magyarországon egyedülálló parfüm és kozmetikum kínálatunk ezentúl Budapesten, a Magyar utca 18-ban is elérhető lesz.

Egy álom válik valóra szeptember 22-én, amikor is megnyílik a 7scents első üzlete. Ezentúl már nemcsak online vásárolhattok tőlünk, hanem testközelből is megtekinthetitek, kipróbálhatjátok új kedvenceiteket vásárlás előtt. Üzletünk helyszínéül Budapest belvárosának egy könnyen megközelíthető, elbűvölő kis utcája szolgál, mely tökéletesen keretbe foglalja és harmonikusan kiegészíti a 7scents világát.

A megnyitó hetére van egy szuper ajánlatunk is: minden kedves 50.000 Ft feletti vásárlónknak egy Estime & Sens arc és testápoló felfedező szettel készülünk (13.850 Ft értékben).

Szeptember 22-től különleges, a világon csak kevés helyen elérhető niche parfüm brandekkel is vár benneteket a Magyar utcában az első 7scents üzlet. Bemutatkozik a neves Art and Olfaction Awards két idei jelöltje, a Christèle Jacquemin Impermanence és a Renier Perfumes Behique, illetve lesznek Meo Fusciuni, Bogue Profumo és Filippo Sorcinelli parfümök is.

Ha már niche parfümökről beszélünk, nem maradhat ki a felsorolásból – így az új 7scents üzlet polcairól sem – a Hiram Green Hyde, az Art and Olfaction Awards tavalyi nyertese kézműves parfüm kategóriában. Szavakkal nem is lehet igazán jól kifejezni milyen mélységeket, árnyalatokat, benyomásokat rejt magában egy ilyen parfüm, ezért inkább gyertek és próbáljátok ki!

A 7scents új üzlete – exkluzív szépségápolás egy karnyújtásnyira

Arra törekszünk, hogy parfüm ritkaságokat is meg tudjunk mutatni, de ez még nem minden! A polcokon a különleges parfüm kollekciók mellett a 7scents webshopból már jól ismert, exkluzív kozmetikum családok is megtalálhatóak lesznek, melyek elengedhetetlen segítséget nyújtanak az arc-, a test- és a haj komplex ápolásához. A 7scents üzlet legmagasabb minőséget képviselő, természetes kozmetikum kínálatában találkozhattok többek között a Rose et Marius, az Estime & Sens, a Marius Fabre és az Ortigia különleges kollekcióival is.

Természetesen nem feledkezünk meg az otthoni illatosításról sem, így a megszokott, magas minőségű kézműves illatgyertya kínálatunk és komplett lakásillatosító kollekciók is helyet kapnak az első 7scents üzlet polcain.

Reméljük új üzletünk hangulata, a barátságos légkör és a személyes élmény még közelebb hozza a 7scents életérzést a szívetekhez. Találkozzunk szeptember 22-én, a Kiskörúttól csupán egy utcányira, a varázslatos Károlyi kert és a Csendes bár szomszédságában, a Magyar utca 18-ban. Nyitvatartásunk 10-12 és 13-18 óráig tart.

0
Kosár