Hiram Green

7kérdés a 7scents-től: Hiram Green válaszol

Hiram Green nagy utat járt be mióta 2019-ben megnyerte a Hyde-dal a Legjobb Kézműves Parfüm díjat az Arts and Olfaction Awards-on Los Angelesben. A parfüm nyírkátrányos nyitása azóta legendássá vált, és a legújabb parfümje, a Vivacious is bekerült 2020-ban a CaFleurBon Top 10-be. A fiatal kanadai parfümőr mondhatni sikert sikerre halmoz 100%-ban természetes parfümjeivel. 7kérdés, 7válasz Hiram Green-nel!

1) Szia Hiram, mi újság a parfümházaddal, Hiram Green-nel, amit megoszthatsz velünk?
Hiram Green: Tavaly sok időt töltöttem a stúdiómban új illatok kidolgozásával. Remélem, hogy ebben az évben sikerül piacra dobni ezekből egy pár újdonságot. Az első új parfümöt egyébként már tavaszra / nyárra tervezem kiadni.

2) Mi motivált, hogy a parfümjeidben kizárólag természetes alapanyagokat használj?
Hiram Green: Sok parfümre érzékeny vagyok, ami magas szintetikus összetevő arányt tartalmaz. Nem tudom, melyik szintetikus összetevőre vagyok érzékeny, de mindig azt tapasztaltam, hogy a csak természetes összetevőket tartalmazó parfümökkel semmi bajom.

3) Amikor elkezdesz egy új illatot tervezni, elképzeled ki fogja viselni?
Hiram Green: Mindig van elképzelésem a viselőjéről, aki legtöbbször én magam vagyok.

4) Nagyon szeretjük a parfümjeid színeit is! Milyen szerepet játszik a szín az illatok elkészítéskor?
Hiram Green: A szín egyáltalán nem játszik szerepet. Parfümjeim színe a természetes alapanyagokból származik. Nem adok hozzá színezéket. Véletlenül mindegyik parfüm egyedi és élénk színű. Nagyon szerencsés vagyok e téren.

5) Mi a kedvenc illatcsaládod?
Hiram Green: Mindegyik illatcsaládot szeretem, és minden illatcsalád szerepel az összes parfümöm létrehozásakor. Ha azonban egy kedvenc családot kellene választanom, akkor az a fehér virág lenne. Ezek olyan virágok, mint a jázmin, a tubarózsa vagy a narancsvirág. Fényűzőbbé és gazdagabbá teszik a parfümjeimet.

6) Volt olyan illatélményed ami azonnal a gyermekkorod emlékeit hívta elő?
Hiram Green: Gondolom hogy igen, de most spontán nem jut egy sem eszembe. Még nem terveztem parfümöt gyermekkori emlékek köré építeni.

7) Milyen trendeket látsz jelenleg a parfümöknél?
Hiram Green: Nem követem a parfüm trendeket, és ritkán próbálom ki más márkák parfümjeit. Nem tudnám megmondani, mi a divatos most a parfümöknél.

+1 kérdés) Hogyan fejleszthetik az ambiciózus illatrajongók a szagló képességeiket?
Hiram Green: Szagolj, amennyit csak tudsz

0
Kosár