7scents nőnapi parfüm ajándékszett

Ajándék nőnapra

Közeleg a Nőnap, amikor a nők egyenjogúságát, az élet különböző területein betöltött szerepük fontosságát ünnepeljük. Mindenközben nem tűnik el a gondolat és az érzés sem, hogy a nők szépségét és érzékiségét is ünnepeljük e jeles napon. A 7scents-ben nem kategorizáljuk az illatokat, a legtöbb parfümház amit Magyarországon képviselünk kifejezetten uniszex parfümöket készít. Most azokat az illatokat kerestük a kollekciókban, amelyek szerintünk szinte teljességgel körüljárják a női lélek és érzékiség szépségét, anélkül, hogy szükségtelen sztereotípiákba botlanánk.

Egy parfüm tökéletes ajándék lehet nőnapra. A kézműves niche parfüm a megalkotása során rengeteg odafigyelést és gondoskodást kap, így könnyen szimbolizálhatja azt a szeretetet, tiszteletet és hálát amit március 8-a kifejez.  Tudjuk hogy a választás nem mindig egyszerű, ezért is készítettünk a 7 illathoz kipróbáló ajándékszetteket ajándékdobozban, választható 1.5ml és 5ml méretben.

Ajándék nőnapra a 7scents-től

A Filippo Sorcinelli Scusami a maga életvidám, gyümölcsös-virágos illatával az egyik legnépszerűbb parfüm a brand kínálatában. Ebben a vibráló, illatos elixírben mirabelle szilva, citrom, bergamott és grapefruit felel a telt, érett és lédús, lenyűgözően gyümölcsös illatért. A virágok között kunkor (másnéven vaníliavirág), ylang ylang, frézia, gyöngyvirág és rózsa kifinomult és tiszta jegyei bukkannak elő. Az alapjegyben aztán ezt a fantasztikusan pozitív kompozíciót meleg, édes és krémes illatok teszik teljessé (szantálfa, pézsma, ámbra).

Anatole Lebreton Incarnata egy púderes-virágos, érzelemdús és szexi parfüm – remek ajándék nőnapra. A nőiesség klasszikus szimbólumait, a rúzs és a smink illatát reprodukáló Incarnata egyszerre provokatív és kifinomult. Az orris gyökér, a rózsa és az ibolya igazi vintage hangulatot varázsol ennek az egyébként kifejezetten avantgárd parfümnek. Leszáradáskor a parfüm velúrbőr, mirha és vanília alkotta mélyebb, ámbrás és unisex alapot kap. Egy illat a nőiesség, a jelen és a múlt ünneplésére.

Trópusi virágok és lédús gyümölcsök bűvöletében

A Mendittorosa Rituale orientális illatában gazdag, mézes, púderesen zöld és ellenállhatatlanul krémes pézsma jegyek keverednek. A Rituale a régi mítoszok, kultúrák és vallások előtt tiszteleg. A gyümölcsös-levendulás nyitás után a parfüm szívét gyönyörű virágok, jázmin, rózsa, nárcisz, és piros gyümölcsök töltik ki. Leszáradáskor egy kényeztető ámbrás-pézsmás alap burkolja be a bőrt – olyan akár egy lelket megnyugtató balzsam. A Rituale a bőr saját temploma. 

Tubarózsa, jázmin, ylang ylang, kókusz, zöld levelek, trópusi fűszerek, gyanták. Ez a Moon Bloom, Hiram Green első és mai napig is legnépszerűbb parfümje. Klasszikus ajándék nőnapra. Ez a különleges és szinte hipnotikus parfüm a tubarózsa részegítő illatát dolgozza fel, a parfümvilágon belül is kuriózumnak számító, kizárólag természetes alapanyagok segítségével. Hosszan tartó, gazdag, trópusi és afrodiziáló jegyeinek köszönhetően a Moon Bloom maga a nagybetűs illat.

Sammarco Yael egy virágos, gyümölcsös, könnyed és szellős niche parfüm. A Yael a nagykorúvá válás illata – egyszerre incselkedik és ragyog, játékosan sugárzó és érzékien szuggesztív. A fiatal, nőies báj és az erotikus titokzatosság a visszafogott virágok és az energikus fűszerek keveréséből jön létre. A Yael varázsa olyan jegyeknek köszönhető mint a rózsa, málna, feketeribizli, gyömbér, illetve az orris, vanília, szantálfa és ámbra.

Különleges kézműves parfümök – a legjobb ajándék nőnapra

A Papillon Artisan Perfumes Tobacco Rose egy modern cyphre niche parfüm, melyben a rózsa a szokásostól eltérően inkább ázott és füstös. Nőies és férfias elemek keverednek; a tiszta rózsaszirmok mellett a leszáradásban az ambergris és a tölgymoha által beszippantható a föld illata is, melyből a virág nőtt. A Tobacco Rose egy finoman magabiztos illat – elegáns és dekadens ajándék nőnapra.

Az indiai szerelemistenről elnevezett Jasmin Kama egy szenvedélyes, fehér virágos illat Rania J-től. A parfüm szívét a fantasztikusan gazdag egyiptomi jázmin abszolútum tölti ki a maga intenzív, indolikus, már-már testi jegyeivel. A Jasmin Kama valósággal pulzál a bőrön! Leszáradáskor a parfüm a vanília, a kunkor (vaníliavirág), a pézsma és a szantálfa alkotta krémesen édes alapon megszelídül és csodás, kifinomult illattal burkolja be a bőrt.

Parfümöt vásárolni ajándékba nem mindig egyszerű, ám annál örömtelibb dolog. Jó hír, hogy a 7scents budapesti, Magyar u. 18. alatti üzletében (a Károlyi kert szomszédságában) ki is lehet próbálni ezeket a különleges niche illatokat. Fordulj hozzánk bizalommal, a parfüm az egyik legjobb ajándék nőnapra!

0
Kosár