1–8 termék, összesen 103 db

Castelbel – Elhivatottság és portugál szenvedély

A portugál Castelbel márka neve az elmúlt években összeforrott a magas minőségű termékekkel a testápolás, otthon illatosítás és parfüm terén. A kézműves, hagyományos módszerekkel készülő termékekben a stílusos megjelenést az exkluzív illatok széles választéka egészíti ki. A Castelbel kifinomult világában a prémium szappan, tusfürdő, és a különféle testápoló cikkek mellett illatgyertya, illatzsák, parfüm diffúzor, fiókillatosító papír és lakásillatosító spray kollekciók várják azokat, akik az illatok között minden téren a legjobb minőséget és a különleges termékeket keresik.

A Castelbel története

A Castelbel története és lényege elválaszthatatlan Portugáliától, onnan is Porto városától. A szappan készítés hagyománya és a modern szépségápolási technológiák használatának kettőssége kiséri végig a márka életét. Az alapítók nem csupán energiát fektettek a márka építésébe, de közben arról sem feledkeztek meg, hogy vajon mit láthatnak azok az emberek, akik megvásárolják a termékeiket. Illetve mit szeretnének, hogy ezek a vásárlók kapjanak egy kozmetikai terméken túl. Hittek abban, hogy nem csupán egy egyszerű szappant vagy testápolót szeretnének eladni, hanem azzal együtt egy életérzést is. Ennek érdekében hajlandóak voltak kockázatokat vállalni, kitartóan keresni a számukra tökéleteset. Mindeközben folyamatosan megújulni és fejlődni – mint azt teszik is egészen a mai napig.
1999-ben, Aquiles Barros, a Porto-i Egyetem tudományos karának kémia professzorát, huszonhat évnyi tapasztalattal a háta mögött egy izgalmas, és egyben nem mindennapi kihívás elé állították: létre kell hoznia egy márkát, amely luxus minőségű szappanokat fog készíteni egy amerikai cégnek. Zavarba ejtő optimizmussal csak annyit gondolt hogy miért is ne. Innen indult valójában a Castelbel története.

A Castelbel üzenete számunkra

A Csetelbel neve mögött egy nagyon kedves gondolat áll. Azt szerették volna, ha megjelenik benne az a két fő jellemző, amely mindig jelen lesz a márka életében. Ezért vegyítették az alapítók a szülővárosuk nevét (Castêlo da Maia) a gyönyörű fogalmával (portugálul beleza). Emlékezetes pillanatokkal és eseményekkel töltötték meg a mögöttük álló két évtizedet. Sokan mondják, hogy csak a szerencsén múlott, hogy ma már több mint ötven országban érhetők el a Castelbel termékek. Ők azonban abban hisznek, hogy mindenki a saját szerencséjének kovácsa, ezért minden nap fáradhatatlanul dolgoznak a saját álmaik megvalósításán.

A saját márka megjelenése

2006-ban jelentek meg a piacon saját márkájukkal, kínálatukban pedig egyaránt szerepeltek a tradicionális illatokat hűen tükröző testápoló kozmetikumok és otthoni illatosítók. Ezt követte 2007-ben a Castelbel testvérmárkája, a Portus Cale, amely prémium minőségű, különleges parfümökkel készült kozmetikumokat kínál. Eközben természetesen továbbra is gyártották különleges parfümözött szappanjaikat a világ több híres márkájának.
Jelenleg a kiváló minőségű Castelbel szappan széles választékán kívül már Castelbel tusfürdő és folyékony szappan is fellelhető a kínálatban, a bőr megfelelő hidratálásához pedig illatos Castelbel testápoló és kézkrém járul. Természetesen a kínálatban nemcsak hölgyeknek szóló termékek kaptak helyet, és a férfias illatokon kívül kifejezetten borotválkozáshoz tervezett szappant és hidratálót is kifejlesztettek.
A Castelbel nagy hangsúlyt fektet az otthon illatosításra is. Az olyan hagyományos termékeken kívül, mint az illatgyertya, illat diffúzor, lakásillatosító spray, vagy illatzsák, az innovációnak számító fiókillatosító papír is jelen van a kollekciójukban.

Mi áll a Castelbel sikere mögött?

A Castelbel márka alapítói állítása szerint ugyanaz a szenvedély hajtja őket, mint a régi portugálokat, amikor újabb és újabb világokat, kultúrákat fedeztek fel. Ez segítette őket az útjukon miközben új lehetőségek után kutattak, vagy, amikor különböző kihívásokkal szembesültek. A siker titka talán a hitelességükben rejlik, hiszen valóban élvezik azt, amit csinálnak, és értékelik azt, ami igazán fontos: az embereket. Hisznek abban, hogy semmi nem valósulhatott volna meg a csapat összetartó ereje nélkül.
Új termékek megálmodásához mindig a Douro folyó völgyének idilli tájképe nyújtja az inspirációt. A Castelbel termékeiben megtalálhatóak azok az illatok, színek és portugál légkör, melyek jellemzik ezt az egyszerre hagyománytisztelő és mégis trendi országot.

A Castelbel kollekciók

A 7scents kínálatában többek között a kilenc klasszikus illatot tartalmazó Castelbel Ambiente kollekció érhető el. A kollekció része a Castelbel szappan, tusfürdő, testápoló, parfüm és otthon illatosító található.
A Castelbel Levendula kollekció azt a pillanatot idézi meg, amikor a nyár végi nap mézszínűre festi a portugál dombokat és lengedező levendulabokrokat. Ez az egyedülálló, nyugtató hatású illat elűzi a feszültséget, valódi ellenszérum a mai, gyorsuló világban. A Castelbel Rózsa kollekció időtlen eleganciája hűen tükrözi Portugália vidéki kertjeinek szépségét, ahol az enyhe virágillat suttogja titkait minden sarokban. Finom és titokzatos, akárcsak a rózsa gyönyörű virágjai. A Gyapotvirág kollekció nyugalmat sugárzó illata elvarázsol, könnyed aromája a tisztaságot és a meghittséget idézi meg, akárhányszor csak használod. A Fehér Jázmin kollekció egy törékeny, ugyanakkor édesen csábító és vitathatatlanul nőies termékvonalat képvisel. Magába foglalja a jázmin éjszaka hódító illatának minden szépségét és felszabadultságát. A Castelbel Verbéna kollekció hagyományos európai növényvilág friss, zöld aromáját zárja magába. Enyhe citromos illata, melyet egy leheletnyi fás alap egészít ki, tiszta és élénkítő hatású, új életre kelti az érzékeket és frissíti az elmét.

Gyümölcsös illatok

A virágos illatok mellet a gyümölcsös és citrusos aromák is helyet kaptak. A Narancs kollekció édesen vibráló és frissítő illata tökéletesen visszaadja egy portugál nyári nap esszenciáját. A lédús gyümölcs illata kirobbanó energiával lát el, amely tökéletes alapot nyújt egy vidám és nevetéssel teli naphoz. A Füge & körte kollekció magába foglalja a puha, érett füge édes húsának és a ropogós őszi körte aromáját, megidézve a természet napsütéses, gyümölcsös hangulatát. A Gránátalma kollekció gyönyörűen kombinálja a hagyományos romantikát a fiatalos, citrusos üdeséggel. Kontrasztba állítja a piros bogyós gyümölcsük édességét a gránátalma savanykás aromájával. A Citrom & Zsálya kollekció tökéletesen ötvözi a citrusos, zöld és friss illatjegyeket, kiváló választás, ha egy valóban frissítő és üde illatot keresel!

Castelbel Special Editions

A klasszikus illatok mellett „special edition” kollekciókkal is találkozhatsz a Castelbel kínálatában.
A Gourmet szappankollekciót a mediterrán gasztronómia, a szőlőskertek és a tengerpart varázslatos aromái ihlettek. Minden egyes szappant kézzel csomagolnak és különleges, horgolt mintával zárnak le.
A Hello Portugália! limitált kiadású kollekciója egy főhajtás a Castelbel hazája előtt. Az ikonikus látnivalókat és helyszíneket öntötték illatok formájába. Ezeket egyedülálló illusztrációkkal ellátott csomagolással teszik különlegessé. Segítségükkel otthonodban Te is megidézheted Porto, Lisszabon vagy épp Madeira hangulatát.
Az Amazonia otthoni illatosításra szakosodott kollekciója a brazil mangó, narancs, papaya gyümölcsös aromáit egészíti ki a jázmin és az ylang-ylang virágos finomságával.

0
Kosár