Castelbel rózsa szappan

A szépség szappan lenyűgöző világa

A szépség szappan csodás világa

A szappanokat manapság már közel sem csak azért szeretik, mert kiváló tisztító hatásuk van, vagy mert praktikusak a napi többszöri kézmosáshoz. Csodásabbnál csodásabb illataiknak, természetes összetevőiknek köszönhetően már sokféle szappan különböztethető meg egymástól, melyeket nem érdemes egy kalap alá venni. Sőt, számos szempont szerint is bekategorizálhatók.
Például felhasználási javaslatuk, illatuk, hatóanyagaik alapján. De kicsit mélyebbre ásva a témában találhatók évszak, napszak, személyes ízlés vagy éppen életstílus szerint is megálmodott szappanok. Ami a közös bennük, hogy amennyire hasznosak, már legalább annyira számítanak élvezeti cikknek is, hiszen ki ne lenne odáig egy finom illatú, természetes összetevőkből készült natúrszappanért?
A portugál Castelbel márka felismerte azt, hogy egy szappannak lehet személyisége, saját küldetése amellett, hogy segíti a napi higiéniát. Így születtek meg különböző, egyedi szappan – kollekcióik. A csodás aromákkal bíró illat szappanok, a különleges gourmet változatok, vagy éppen a Hello Portugália sorozat izgalmas szappanjai. Ismerkedj meg mindegyikkel egy kicsit közelebbről!

A természet mesés illatai, szappanokba zárva

Talán így lehetne a legkifejezőbben jellemezni a Castelbel illat szappan választékát. A nyomott mintás, igazán stílusos darabok 100 százalékban növényi összetevőkből állnak és szemnyugtatóan harmonikus színekben pompáznak. Egy szép, natúr szappantartóban mindegyikük csodásan mutat majd, feldobva a fürdőszoba színvilágát.
Az illat szappanok mindegyike valamilyen értékes gyümölcs, vagy növény illóolaját tartalmazza. Található köztük virágos, gyümölcsös és gyógynövényes változat is, mind – mind rendkívül finom illatokkal felruházva.

Szappan különböző illatokban

A virágos illatok kedvelői számára javasolt a romantikus rózsa, a tiszta fehér jázmin vagy éppen az üde gyapotvirág. Illatviláguk a friss, virágos mezőket idézi, egy kellemes nyári zápor után. Bármelyikük tökéletes választás nyárra, amikor a természet teljes erejében pompázik.
A gyümölcsös esszenciák szerelmesei számára születtek a Castelbel illat szappanok gyümölcsös változatai, gránátalmával, naranccsal, illetve fügével és körtével. Egész évben bevethető aromák, amikor csak egy kis felfrissülésre vágysz egy zamatos gyümölcs intenzív erejével.
Az értékes gyógynövények sem maradhattak ki az illat szappan kollekcióból, így került a kínálatba a levendulás, a citromos zsályás és a verbénás szappan is. Használatuk valódi felüdülést jelent a mindennapok során, test és lélek számára egyaránt. Pozitív illathatásuk csodás hatást gyakorol a szervezetre, segítenek megszabadulni a feszültségtől és optimistán szemlélni a világot egész évben, de különösen tavasszal, egy hosszú tél után.
A Castelbel illat szappanjai természetesen nem „csupán” esszenciájuk miatt remek szappanok, de gyengéden gondoskodnak még a legérzékenyebb bőrről is. Ápolják, hidratálják és segítik a regenerációban. Ráadásul szép csomagolásban rejtőznek, amelyek nem csak ízlésesek, de környezetbarát anyagból készültek!

Ízek, imák, szappanok

Ellenállhatatlan illatok nem csak az érintetlen természetből, de a konyhából és a kertből is származhatnak. A finomabbnál finomabb alapanyagoknak nem csak az ízük, de az aromájuk is roppant csábító, így keltette életre a Castelbel a Gourmet szappanokat.
A kollekció telis tele van különleges esszenciájú szappanokkal, amelyek egyúttal a bőrt is teljeskörűen ápolják. A Creme Brulée szappan például a tradicionális francia édesség mennyei illatát zárja magába. Egyesül benne a finom vanília és az édes karamell, amely nem csak a süteményestálon, de a fürdőszobában is pazarul érvényesül.
A Gourmet sorozat további különlegességei a Szamártej, a Fehér Szőlő, a Muskotályszőlő a Vágott Fű és a Tengeri Ásványok szappan, melyek egytől egyig maximális kényeztetésben részesítik a bőrt. Tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra, hiszen kizárólag természetes összetevőből készülnek és a shea vaj erejét hordozzák magukban.
Mennyei választásnak bizonyulnak bármikor, de különösen az esti napszakban, amikor egy finom vacsora előtt vagy után az érzékek nyitottak ezekre a zamatos aromákra.
Különlegességük és elegáns, csipkével díszített csomagolásuk révén ajándéknak is kivételes választás valamennyi Gourmet szappan. Értékes hatóanyagaik, luxus kényeztetést nyújtó hatásuk, elegáns borításuk mind alkalmassá teszi őket arra, hogy meglepetésként szolgáljanak bármilyen különleges alkalom során.

Hello Portugália, hello finom szappanok!

A Castelbel egyik leghíresebb kollekciója a Hello Portugália, amelyben található megannyi eszményi aromával bíró illatzsák, illatgyertya és természetesen szappan is. Így Portugália szerelmesei többféle módon is körbevehetik magukat a kedvenc tájaikra jellemző esszenciákkal.
Mindegyik illat a mediterrán ország egy bizonyos táját idézi, odavarázsolva a fürdőszobába Portugália utánozhatatlan hangulatát és légkörét. Alentejo Dala, O Fado de Coimbra, Minho szíve, Azori természet, Lisszabon illata, csak néhány a megannyi jelképes, kalandos illat közül.
A Hello Portugália kollekció darabjai csodás növényi szappanok, a természet áldásos hatásával, amelyben a bőrt is részesítik. Csomagolásuk az izgalmas ország egy – egy rejtélyes szegletét ábrázolja, melyek a hangulatos kis utcákon, a házak között, vagy a természetben sétálva felfedezhetők.
A Hello Portugália szappanok könnyen a nyughatatlan utazók szívébe férkőznek, hiszen az általuk nyújtott illat és élmény csak tovább fokozza a kalandvágyat. Érdemes akár valamennyi illatvariációt beszerezni, így használatukkal újra és újra átélhető a mesés portugál vakáció valamennyi feledhetetlen pillanata!

63
Kosár