Nuggela Sule vöröshagyma sampon

A vöröshagyma sampon jótékony hatásai

Sampon alapanyagnak is csodaszer a vöröshagyma

Azzal az ember már ősidők óta tisztában van, hogy az igazán értékes dolgokért nem kell messzire menni. Egy bölcs gondolat szerint minden tünetre, panaszra a természet felkínálja a megoldást, csak tudni kell élni vele. És persze azt sem árt pontosan tudni, hogy mely gyógynövény, gyümölcs vagy zöldség milyen hatással van az emberi szervezetre.
A vöröshagyma a konyhában roppant népszerű növény, mely zöldségként, fűszerként és gyógynövényként is fogyasztható. Értékes illóolajat, B- és C-vitamint tartalmaz, a csípős ízét szolgáltató vegyület pedig baktériumölő hatással bír. Az tehát már tiszta sor, hogy mennyi minden szól belsőleges fogyasztása mellett, de mi a helyzet a külsőleges alkalmazással? Járjunk utána!

A vöröshagymában található kén fontossága

Az emberi szervezet nem csak belülről, de kívülről is meghálálja a vöröshagyma gondoskodását. Az ugyanis az értékes vitaminok mellett egy nagyon fontos, természetes kémiai elemet is tartalmaz, ami nem más, mint a kén. A kén pedig köztudottan az egyik legjelentősebb hajerősítő anyag. Rendkívüli mértékben serkenti a fejbőr vérkeringését, így juttatva minél több tápanyaghoz a hajhagymákat. Ez a fajta stimuláció pedig csillogó, élettel teli hajat eredményez. Az antibakteriális hatás pedig külön jó szolgálatot tesz a fejbőr egészsége és tisztasága érdekében. Összességében a vöröshagyma olyan teljeskörű ápolást nyújt a fejbőr és a haj számára, melynek eredményeképp a hajszálak megerősödnek és gazdagon tápláltak lesznek. Ennek köszönhetően gyorsabban nőnek és élettartamuk is megsokszorozódhat, ezáltal elkerülhető a hajhullás kellemetlen tünete is.

Bemutatkozik a Nuggela & Sulé

A 7scents elhozta a méltán népszerű Nuggela & Sulé márkát a magyar nagyközönség számára, s velük együtt a világhírű, Prémium Vöröshagyma Sampont is! A spanyol brand-et világszerte ismerik és elismerik csodás, természetes hajápoló készítményeiknek köszönhetően.

A Nuggela & Sulé samponok mellett elérhető a 7scents kínálatában valamennyi tápláló hajápoló ampullájuk is. Keratinos – hialuronsavas, multivitaminos, regeneráló és hajhullás elleni ampullák többféle kiszerelése között lehet válogatni.
Természetesen a samponok között is megtalálható a vöröshagymás mellett az Epigenetikus, az érzékeny, irritált fejbőrűek számára és a Polynesia is, amely belülről építi újjá a hajszálakat. E kategóriákon belül mindenki megtalálja a saját hajtípusához leginkább illő változatot, legyen szó zsírosodásra, korpásodásra hajlamos hajról, vagy éppen extrán érzékeny fejbőrről.
A hajmosás utáni könnyű kifésülhetőségről és a környezeti ártalmak elleni védelemről a Nuggela & Sulé Imperial Supreme Hajbalzsam gondoskodik. A legtöbb balzsammal ellentétben nem fokozza a faggyútermelést, így a haj nem lesz zsíros már a hajmosást követő első, második napon. Ahogyan a többi Nuggela & Sulé termék, úgy természetesen az Imperial Supreme hajbalzsam is parabénmentes.

Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon

A Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon egy olyan, exkluzív hajgyógyászati termék, amely kizárólag természetes összetevők felhasználásával készült. Kivételesen magas koncentrátumban tartalmaz vöröshagyma kivonatot, glikogént és Holt – tengeri sót. A vöröshagyma jótékony hatásait a glikogén egészíti ki, amelynek fontos szerepe van az emberi szervezet optimális működésében. A Holt – tengeri só pedig tovább erősíti a vöröshagyma antibakteriális hatását, így a gyönyörű haj és az egészséges, korpamentes fejbőr nem álom többé!
E három értékes összetevő közös erővel stimulálja a hajhagymákat, így elérhető, hogy a haj gyorsabban nőjön, miközben az utolsó centiméterig egészséges marad. A kén mellett a vöröshagyma másik fontos alkotóeleme, a kvercetin is sokat tesz azért, hogy ez a sampon kivételesen sokat tudjon nyújtani. Csökkenti az esetleges gyulladásokat és a vérkeringés serkentésével képes visszafordítani a hajhullás folyamatát.
A Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma samponja kétféle kiszerelésben érhető el. Egy 250 ml-es gazdaságos változatban és egy utazásokhoz is ideális, 100 ml-es méretben. Így nyaralásaid során sem kell lemondani a jól bevált samponod használatáról.

Így használd a Prémium Vöröshagyma Sampont

Az optimális hatás elérése érdekében javasolt követni a gyártó használati útmutatóját. Alkalmazd a sampont legalább három hétig folyamatosan, akár naponta is, ha szükséges. Minden alkalom két hajmosásból álljon. Az első a fizikai szennyeződések eltávolítását szolgálja, melyek megakadályozzák, hogy a sampon közvetlenül a hajjal lépjen interakcióba. Ezek a szennyeződések az okai annak is, ha a sampon első használatra nem habzik megfelelően. A második hajmosásnál a készítmény már a tiszta fejbőrrel találkozik, gazdag habzás közepette és maximálisan kifejtheti minden jótékony hatását. Ennek köszönhetően az értékes hatóanyagok könnyedén felszívódhatnak. Ezt a fázist legalább két percig végezd, hogy az összetevőknek elegendő idejük legyen elvégezni a feladatukat.
Ami külön érdekesség a Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon esetében, hogy a fő összetevő ellenére sincsen hagyma illata. Sőt, mi több, kellemes citrusos esszenciával örvendeztet meg mindenkit, aki tökéletesen egészséges, fénylő hajkoronára vágyik!

32
Kosár