Nuggela & Sulé  – a legjobb dolog, ami a hajaddal történhet

A Nuggela & Sulé a természetes haj- és bőrápolás mellett elkötelezett márka, amely vezető szerepet vívott ki magának az elmúlt években a kozmetikumok piacán. Harcos szerepet vállal a kozmetikai iparban, hiszen célja, hogy új életre keltse a generációkon át sikerrel bíró, hagyományos, természetes gyógyszereket. Azokat a csodás alapanyagokat, amelyekből a történelem során a legmagasabb minőségű és a leghatékonyabb termékeket készítették az elődeink. A látható eredmény pedig garantált.

A Nuggela & Sulé nevét az egyik legfontosabb polinéz szigetről kapta, amelyet az egyik maori istenről, Nga Sulé-ről neveztek el. Jelentése a mennyek fia. A szigetvilág lakói imádják Nga Sulé-t, így tiszteletben tartják a természetet és igyekeznek tanulni tőle. A maori istenek szerint a hagyományokat és a titkokat egyik generációról a másikra kell örökíteni az ősi szellemek segítségével, hogy megelőzzék a tudás és az értékek elvesztését. Ezen elvek alapján készülnek a Nuggela & Sulé kozmetikumok is – a hagyományos bölcsesség és a természet gyógyszerei kelnek életre a legújabb technológiák segítségével, magas minőségű termékekben, csodálatos eredményeket felmutatva.

Elkötelezetten a hagyományok mellett

A legtöbb piacvezető termékkel ellentétben a Nuggela & Sulé különlegességeinek formuláját természetes, hagyományos, gyógyhatású anyagok képezik, amelyek generációkon átívelve bizonyították hatékonyságukat. A technológiai fejlődésnek és a szakemberek tehetségének köszönhetően ezekből jöhetett létre a magas minőségű bőr- és hajápoló termékek széles kínálata.

A vöröshagyma sampon

Az egyik legkeresettebb és leghíresebb termékük a vöröshagyma-kivonattal készült sampon, amely a vöröshagyma hajgyógyszerként való alkalmazásának hagyományát támasztja föl. Köszönhetően az aktív összetevőknek, a vöröshagymában lévő anyagok ugyanis képesek stimulálni a haj növekedését, egyúttal élénkké és ragyogóvá varázsolni a sérült hajat is.
A vöröshagyma, pontosabban a belőle készült kivonat az a titkos hajgyógyszer, melynek két összetevője valódi szépségelixír. A vöröshagyma tartalmaz a növényvilágban a legmagasabb arányban kvercetint, ami azt jelenti, hogy a hagyma súlyának körülbelül 10%-a hatóanyag. Nagy mennyiségben tartalmaz még ként is, amely a szépségápolásban kedvelt ásványi anyag, gyakran használják bőrregenerálásra ajánlott krémekben.

A kvercetin áldásos hatásai

A kvercetin csökkenti a fejbőrben lévő gyulladásokat, serkenti a vérkeringést, egészen a gyökerektől kezdve táplálja a hajszálakat, valamint megelőzi a tápanyaghiány kialakulását. Ennek eredményeképpen a haj ápolt és gyönyörű lesz, visszanyeri természetes fényét, tartását. Ehhez társul a kén antibakteriális és méregtelenítő hatása, amely kiválóan alkalmazható a haj és a fejbőr gondozása során. Megszabadít a baktériumoktól, a gombáktól és a méreganyagoktól, hogy a haj valóban tiszta legyen. A kén ezen kívül eltávolítja a fejbőrön lerakódott elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat és segít megelőzni a szőrtüszők gyulladásait. A haj tehát sokkal hatékonyabban tisztul meg a lerakódásoktól és a fokozott faggyútól.
Így érvényesül a varázslatos vöröshagymasampon hármas hatása: csökken a gyulladás, fokozódik a vérkeringés, miközben intenzíven méregtelenít a fejbőr.

Nuggela & Sulé: vöröshagyma tradició a hajápolásban

A vöröshagyma-kivonat egyébként világszerte ismert alapanyag a hajkúrák területén. Évezredek óta alkalmazzák számos előnyének köszönhetően, de főleg amiatt, hogy jelentősen képes meggyorsítani a haj növekedését. Írásos emlékek bizonyítják, hogy középkori orvosok már alkalmazták hajgyógyszerként a vöröshagymát. 1597-ben, John Gerard, brit tudós közzétette a gyógynövények világában végzett kutatásainak eredményét, amely számos különböző növény jellemzését tartalmazta. Korának egyik legfontosabb és legkeresettebb könyvévé vált a tanulmány, melyben a vöröshagyma levét így írja le: „a csupasz fejbőrre rendszeresen dörzsölve nagyon gyorsan visszaállítja a haj növekedését.”
A hajnövekedés serkentésén kívül még számos áldásos hatás írható a vöröshagyma számlájára: szabályozza a faggyú kiválasztását a zsírosodásra hajlamos hajban, késlelteti az őszülést és megelőzi a fejbőr korpásodását.

A Nuggela & Sulé sampon mint hajgyógyszer

Elmondhatjuk, hogy a Nuggela & Sulé termékeinek alkalmazása sokkal inkább minősül hajápoló kúrának, mint rutinszerű tisztálkodásnak. Nem hagyományos samponról van szó, hanem az első hajgyógyszerről, amely mindennapos használatra is alkalmas. Gyengéd a bőrhöz, pH-értéke is semleges.  termékek gyártása során a növényt helyett a vöröshagymából készült kivonatot alkalmazzák, így küszöbölve ki a vöröshagymára annyira jellemző aromákat.
A vöröshagymában lévő kvercetinen kívül még 34 további összetevő gondoskodik a hatékonyságról. Egyetlen termék sincs jelenleg ezen kívül a piacon, amely egyszerre tartalmazna ilyen arányban többek között glikogént, Holt-tengeri sókat és vöröshagyma-kivonatot. Ez azt jelenti, hogy ez a prémium minőségű kozmetikum megoldást nyújthat kortól, nemtől, hajszíntől és a haj jellegétől függetlenül azoknak, akik szeretnék visszanyerni vagy megőrizni hajuk és fejbőrük egészségét.
A márka minden tevékenysége olyan, mint egy szívdobbanás a szépség éltetéséért. Ezért lehetséges az, hogy a Nuggela & Sulé maximális erőforrásokkal fordul a kutatás, a fejlődés és az új formulák létrehozása felé, annak érdekében, hogy mindig új, természeti erőkkel felvértezett szépségcikkeket nyújtson a vásárlóinak.

Harc a környezet védelméért

A környezetünk védelme a Nuggela & Sulé egyik alapvető értéke, ezért is ragaszkodik annyira az Ecoembes Integrated Management System (IMS) rendszeréhez. Az IMS-rendszer célja, hogy megelőzze és csökkentse a környezetre mért hatásokat a csomagolás tekintetében, valamint különböző intézkedéseket hajt végre a hulladékgazdálkodásban is. A gyártás során keletkezett hulladék kezelése a helyi erőkkel együttműködve valósul meg, szelektíven gyűjtik a szemetet, és garantálják az újrahasznosított anyagok alkalmazását is. A Nuggela & Sulé fenntartható üzleti modellt követ, amely ötvözi a környezeti felelősségvállalást a gazdasági hatékonysággal, egyúttal értéket alkot a társadalomban rövid és hosszú távon is, termékei parabénmentesek, állatokon nem tesztelt produktumok.
Ebben rejlik a Nuggela & Sulé titka: tudatosság a természet nevében, hagyományos értékeket követve.

0
Kosár