Anyák napi ajándék ötletek

Anyák napi ajándék ötletek

Anyák napi ajándék ötletek

Anyák Napja az egyik legszebb ünnepünk – legalábbis mi mindannyian így gondoljuk a 7scents-nél. Ezért az sem mindegy, hogy milyen Anyák napi ajándék varázsol mosolyt Édesanyánkra. Elképzelhetetlennek tűnt ami idén valósággá vált: sokan nem ünnepelhetünk együtt, nem ölelhetjük meg, és köszönhetjük meg neki személyesen azt a sok jót amit kaptunk tőle. Hogy felnevelt, embert csinált belőlünk, és legfőképpen: mindig szeretett és hitt bennünk.

Hogy az Anyák napi ajándék nem kerülhet személyesen átadásra, az csak egy dolog. Maga a közelség az ami leginkább hiányozni fog idén. Ezt ugyan nem tudjuk csillapítani, de a 7scents nevében szeretnénk egy pár ajándék ötletet adni, hogy mi az amivel talán egy kis mosolyt tudunk csalni Édesanyánk arcára. Mi most is ingyen szállítunk, és az Április 30. délig feladott rendeléseket garantáltan eljuttatjuk a címre Anyák Napja előtti pénteken.

És íme az ötletek: Benamôr ajándékcsomagok. A Benamôr ajándékcsomagok a méltán híres portugál kozmetika csúcstermékeit tartalmazzák gyönyörű art deco dobozokban. Nem gondoljuk hogy bármelyik Anyát is mosoly nélkül hagynák:

Az Ortigia ajándékszettek és dobozok Szicília illatait hozzák el, ellenállhatatlan csomagolásban!

A másik portugál kedvencünk, Portus Cale is előrukkolt két ajándékszettel, melyek a kollekció legjavát tartalmazzák: egy 100 ml-es tusfürdő, egy 100 ml-es testápoló, egy 40 g-os kis szappan, egy 10 ml-es Eau de Toilette parfüm és egy 100%-os pamut arctisztító kendő, cipzárral zárható elegáns műbőr tasakban.

A Marius Fabre két kis ajándékcsomagját is szeretettel ajánljuk, van belőle mézes és levendulás is.

Az ajándék mögötti mosoly a lényeg

Válaszd bármelyiket is, azt gondoljuk hogy nagy örömet fogsz vele okozni. Hogy egy kicsit mi is rásegítsünk a meglepetésre, most is mint mindig ajándék terméket választhatsz minden 6.000 Ft fölötti vásárláshoz. Sőt most ráadásul még Rose et Marius folyékony szappan és Ibbeo Cosmetiques bio hidratáló arckrém mintákat is küldünk minden megrendeléssel. Az Anyák Napi ajándék így egy picit teljesebb lesz. A kiszállítás pedig, mint a 7scents.hu esetében mindig, most is ingyenes.

Reméljük hogy nagyon szép lesz az Anyák Napja idén is, kinek Zoom-on vagy más videón, kinek személyesen, de a lényeg ugyanaz marad: a kapcsolat és a szeret. Nagyon Boldog Napokat Nektek!

0
Kosár