Rose et Marius parfüm kollekció

Rose et Marius parfüm kollekció

Rose et Marius parfüm kollekció – hogyan válasszak?

A francia Rose et Marius parfüm kollekció egyedülálló értéket képvisel. A parfümök személyes emlékeket dolgoznak fel, Provence-i virágok, fák illatát, a nap erejét, a szél simogatását egy adott, múltbéli, de örökérvényű pillanatban.

A parfümökhöz az inspirációt a Rose et Marius megálmodója, Magali Fleurquin-Bonnard gyerekkori élményei adták. Az összetevők magas minősége és a Grasse-i parfümmesterek utolérhetetlen szaktudása révén egy-egy ilyen emlékkép teljes részletességében bontakozik ki lelki szemeink előtt, igazi lelassulást, tudatos elmélyülést tesz lehetővé. Nézzük most a Rose et Marius parfümök világát részletesebben.

Mindegyik Rose et Marius parfüm elérhető 100ml-es, 30ml-es és teszter változatban is a kipróbálás öröméért.

Citrusos, gyümölcsös és virágos illatok szerelmeseinek

A Rose et Marius Siesta In A Sunlit Home citrusos illata friss, fiatalos, nőies és üde. Természetes, zöld és virágos jegyeivel egyensúlyt hoz a hektikus mindennapokba. Remek választás a lezser elegancia kedvelőinek. A citrusos jegyeket szicíliai és kalábriai citrom, valamint a zöld mandarin relaxáló aromái biztosítják.

Az Early Morning In The Orange Grove Provence csodás tájait és a balzsamos téli napok hangulatát idézi. Virágok, gyümölcsök és cserjék kifinomult illatával ébreszti fel az érzékeket, remek választás a citrusos illat szerelmeseinek.

A gyümölcsös illatok rajongóinak tökéletes választás a Lunch Under The Arbour bódító, édeskés illata. A parfüm a felhőtlenül vidám nyári napokat jellemző boldog és egyszerű életérzést idézi. A piros bogyós és az érett, húsos gyümölcsök aromája teszi ezt az illatot igazán üdévé.

A Rose’s Sun Water a friss virágok lágy, kifinomult illatával tökéletes választás a klasszikus parfümök kedvelőinek. Lélekemelő és nőies kompozíció, melyet Rose csodás virágcsokrai ihlettek. A kompozícióban narancsvirág, jázmin, pacsuli és török rózsa jegyek is megjelennek.

Rose et Marius parfüm a fás és fűszeres, unisex illatok kedvelőinek

A Rose et Marius Basking In The Sun With Marius pikáns és erőteljes, unisex illat. Olajfák árnyékában töltött boldog percek ihlették, amikor érezni a föld és az aromás gyógyfüvek illatát a forró nyári szélben. Tökéletes választás a fűszeres és földes jegyek kedvelőinek.

Az A Mid-Summer’s Night Under The Fig Tree egy csodás és unisex Rose et Marius parfüm, melyhez az inspirációt egy illatos fügefa alatt töltött éjszaka szolgáltatta. Elsősorban a húsos, érett füge fűszeres és gyümölcsös aromája jellemzi. Tiszta és zöld jegyei révén remek választás a természet szerelmeseinek.

Az érzékeket felébresztő Ambling Beneath The Oratory egy egyedi és unisex parfüm az édes és fűszeres fa és a tömjén füstös aromájának keverékével. A szomáliai füstölő és a brazil rózsabors misztikus illata mellett marokkói mimóza abszolút és egyiptomi geránium is megjelenik. Spirituális és meditatív illat, melyhez az inspirációt egy Provence-i kis kápolna adta.

0
Kosár