Micellás víz 7scents

Micellás víz – mi is az pontosan

Micellás víz, a francia nők titka

A kíméletes és hatékony arctisztítás úttörője, a micellás víz nem más mint apró olajmolekulákat tartalmazó vizes oldat. Ezek a kisméretű olajmolekulák a hagyományos arctisztító módszerekhez képest jóval kíméletesebben képesek megkötni és eltávolítani a bőr pórusaiban felgyülemlett szennyeződéseket. A micellás víz viszonylag kevéssé ismert, ám annál hatékonyabb kozmetikum, melynek páratlan tisztító hatásait a francia nők már a huszadik század elején felfedezték. Míg a kis micellákat alkotó tenzideket a kezdetekben még kénsavból állították elő, mára megjelentek a prémium minőségű, természetes és bio alapanyagokból készülő vizek, melyek közül három kiváló termék a 7scents kínálatában is elérhető.

A micellás víz egyszerre tisztít és tonizál, fő erőssége azonban abban rejlik, hogy a szennyeződéseket és a sminket a bőr védőrétegének megbontása nélkül képes eltávolítani. Pamutkorong segítségével, enyhén nyomkodó mozdulatokkal vigyük fel az arcra és óvatosan töröljük át vele a száraz bőrünket. Nem igényel leöblítést, így a napi rutinba könnyen és gyorsan beilleszthető. Használata minden bőrtípusra ajánlott, függetlenül attól, hogy valaki használ-e sminket vagy sem. A prémium kategóriás termékek nem tartalmaznak káros anyagokat és allergéneket, így bátran választhatóak érzékeny bőr esetén is.

Természetes micellás víz kollekció a 7scents-nél

Az Ibbeo Cosmetiques Micellás víz 99%-ban természetes alapanyagokból készül, összetevőinek 42%-a bio minősítésű. Fő alapanyaga a verbéna aromavíz, mely kíméletesen tisztít, hidratál, és nyugtatja a bőrt. A méz kiváló gyógyító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, a petitgrain illóolaj pedig regenerál, szabályozza a faggyútermelést és nyugtatja az idegrendszert. Használatával az arc tökéletesen hidratált és ragyogóan tiszta lesz.

Az Aluna terméke tiszta, természetes és bio alapanyagokból készült, Cosméobio minősítéssel rendelkezik. A damaszkuszi rózsavíz az egyik legjobb hidratáló, a keserű narancs virágából készült hidrolátum remekül tonizál, a körömvirágvíz pedig gyengéden fertőtlenít. A virágvizeket nyugtató és gyulladáscsökkentő aloe vera egészíti ki.

A Rosto Miracle rózsavíz a nagy múltú portugál Benamôr klasszikus receptje alapján készült. Bio rózsa kivonatának köszönhetően hatásosan tisztít és tonizál, illata megnyugtat és elvarázsol. 98%-ban természetes alapanyagokból készülő, parabén- és kőolajszármazék-mentes, vegán kozmetikum, melyet nem teszteltek állatokon.

0
Kosár