Hajnövesztő sampon kollekció Nuggela & Sulé

Hajnövesztő sampon

Hajnövesztő sampon

A Nuggela & Sulé, a prémium hajápolás elkötelezett úttörőjeként természetes alapanyagok felhasználásával és évszázados tudás újjáélesztésével olyan csodás hajápolási szerekkel rukkolt elő, mint a méltán híres hajnövesztő sampon kollekció. A szépségápolás hatékonyságához elengedhetetlen, hogy csakis a legmagasabb minőségű kozmetikumokat válasszuk, és hogy rendszerekben, kollekciókban gondolkozzunk.

A hajnövesztő sampon kollekció alapjául olyan természetes alapanyagok szolgálnak, mint a vöröshagyma, melynek a haj növekedését serkentő tulajdonságait már az ókorban is ismerték. A Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma sampon a brand legismertebb terméke. Exkluzív hajgyógyszer, melynek erejét és hatékonyságát a vöröshagyma kivonat, a glikogén és a Holt-tengeri só biztosítja. A hajnövesztő sampon a vöröshagymában lévő kén és kvercetin segítségével tisztítja a fejbőrt, csökkenti a gyulladásokat, serkenti a vérkeringést és táplálja a hajhagymákat. Figyelemreméltó összetételének köszönhetően képes csökkenteni a hajhullást és serkenteni a haj növekedését.

Hajnövesztés profi módon

A Nuggela & Sulé Regeneráló Ampulla az egyik leghatékonyabb hajnövesztő- és regeneráló hajápoló ampulla kúra. Komplex hajgyógyszer, mely bármely hajtípusra használható, beleértve a festett hajat és a 3 év feletti gyerekek haját is. Gyógyszerként alkalmazható vékony szálú, töredezett hajra, hajhullás esetén, és a hajhiányos területeken. Élénkítő andoki maca gyökér tartalmának köszönhetően akár 30%-kal tömörebbé és vastagabbá varázsolja a hajszálakat. A legjobb eredmény érdekében intenzív kúraként, legalább tíz hétig kell alkalmazni, minden héten 1 ampullát felhasználva. A Nuggela & Sulé a Regeneráló Ampulla esetében is több évszázados tapasztalati tudást és hagyományokat ötvöz modern technológiákkal és környezetbarát gyártási folyamatokkal, valódi értékeket képviselve.

Hajápoló csomag a maximális hatásért

A Nuggela & Sulé 5 Stars Hajápoló Csomag a legjobb választás ha egészséges és erős hajat szeretnénk. A hajnövesztő sampon kollekció egy gondosan összeállított válogatása ez, mely a Nuggela & Sulé 5 legnépszerűbb, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabénmentes, természetes összetevőkből készülő termékét tartalmazza, melyeket nem tesztelnek állatokon. A csomag tartalma: egy 250 ml-es Prémium Vöröshagyma sampon, egy 100 ml-es Polynesia Prémium Keratin sampon, egy 50 ml-es South Beach hajmaszk, egy 53 ml-es Maar hajpermet és egy Tangle Tamer hajkefe.

0
Kosár