Apák napi ajándék ötletek

Apák napi ajándék ötletek

Apák napi ajándék ötletek

Apák napja hamarosan eljön, 2020-ban június 21-re esik. Az apákról való megemlékezés ugyanolyan fontos kellene hogy legyen, mint Anyák napja – miért is kivételeznénk az egyik szülővel. Éppen ezért mi is azzal a szeretettel kezeljük Apák napját, mint május első vasárnapját is.

Féfiaknak ajándék ötletet találni néha nem könnyü. Viszont jó hírünk van, mert a 7scents webshopban nagyon sokféle kifejezetten férfiaknak való ajándék ötletet is találsz. A férfi arc-, haj-, és testápolás mostanra majdnem ugyanolyan népszerű mint a hölgyeknél, és egy férfi bizony nagyon tud örülni egy kellemes és luxus kivitelű kényeztetésnek.

Apák napi ajándékötletek a Castelbel-től

A portugál Castelbel egy új kollekció segítségével négy illattal lepi meg az urakat: ez a Gentlemen’s Club. A négy illat közül mindegyik markánsan férfias, de mégis különböző – hiszen a férfiak sem mind egyformák.

Van kifejezetten a fiatalos, friss, lendületes illat, ez a Tengeri Só & Grapefruit illetve az Oud & Bergamot. A sportos férfiaknak kifejezetten ajánljuk a Fodormenta & Moha illatot, az elegáns üzletember típusú férfiaknak pedig a Szantálfa & Pacsuli illatot. Mindegyik illathoz van parfüm, szappan és tusfürdő is.

A tusfürdő kifejezetten felfrissítő mind a négy illatban, és egy mindennapi luxust ajándékoz. Garantált hogy ez az Apák napi meglepetés minden nap eszébe fogja juttatni az ajándékozottnak a kedves gesztust.

Szappan a férfias tisztaság jegyében

A Castlelbel cég leghíresebb a minőségi szappan gyártásáról. Eddig is nagyon sok szappanjuk a legnépszerűbbek között szerepel a 7scents webáruházban, és biztosak vagyunk benne hogy nem lesz ez másként a Castelbel Gentlemen’s Club szappanokkal sem. Kellemes habzásúak és az illatukat hosszan megőrzik a kézen. A csodálatos csomagolás pedig garantálja a kellemes elsö benyomást is.

Válassz is bármit Apák napi ajándékként, a legfontosabb az hogy szerettel add és mutasd meg a megbecsülésed Édesapád felé. Ennél nagyobb ajándékot nem tudunk adni, legyen az bármi is – hiszen a legfontosabb, hogy szívből jöjjön.

0
Kosár