7scents karácsonyi ajándék ötlet

Karácsony már kevesebb mint 100 nap – karácsonyi ajándék ötlet a 7scents-től

Karácsonyi ajándék a 7scents-től

Karácsony már kevesebb mint 100 nap, ezért engedjétek meg, hogy egy kis karácsonyi ajándék ötlet válogatással kedveskedjünk Nektek. Közeledik az év legszebb ünnepe, amikor is a meghitt hangulatot egy nagy gonddal választott, szívből jövő ajándékkal tudjuk megkoronázni.

A 7scents kínálatában számos karácsonyi ajándék közül lehet választani, mi most exkluzív ajándékcsomagjainkat mutatjuk be Nektek. Akárcsak kínálatunk többi része, az ajándékcsomagok is elérhetők online, de a közelmúltban nyílt budapesti üzletünkben, a Magyar utca 18-ban most már meg is tekinthetitek, sőt, ki is próbálhatjátok ezeket a csodás válogatásokat.

Ajándék ötlet karácsonyra – ünnepi illatok és kényeztető összetevők

A citrusos illat elválaszthatatlanul kapcsolódik a télhez, az ünnephez. A Benamôr Alantoíne ajándékcsomag tartalma nemcsak gazdag és tápláló összetevőivel, de finom citrusos illatával is hozzájárul az ünnepi kényeztetéshez. A csomag tartalmát képező 30 ml-es kézkrém, 200 ml-es testvaj és 12 ml-es ajakbalzsam egyaránt tartalmazza a brand exkluzív allantoin összetevőjét, mely elengedhetetlen segítséget nyújt a bőr téli ápolásához.

Az Ortigia Zagara ajándékdoboz nemcsak citrusos illata és kényeztető összetevői, hanem pozitív hangulatot árasztó, élénk sárga színe miatt is remek karácsonyi ajándék. A jól ismert Ortigia Zagara szappan, tusfürdő, kézkrém és illatgyertya alkotják a gondosan összeválogatott, mediterrán hangulatú ajándékdoboz tartalmát.

Férfiak számára remek ajándék ötlet a Portus Cale Black Edition ajándékcsomag, mely a férfi szépségápoláshoz elengedhetetlen, klasszikus alapdarabokból áll. Illatvilágában a citrusos jegyek mellett megjelenik a pézsma, a borostyán és a cédrus ünnepet idéző illata is. A 100 ml-es Black Edition tusfürdő, a szintén 100 ml-es testápoló, a 40 g-os kis szappan, a 10 ml-es Eau de Toilette parfüm és a 100%-os pamut arctisztító kendő egy kifejezetten utazáshoz tervezett, elegáns műbőr tasakban érkezik. 

A Marius Fabre Mézes ajándékcsomag kitűnő választás a mediterrán szépségápolás rajongói számára. A csomagban található mézes folyékony szappan és shea vajas szappan a méz erejét is felhasználva gyengéden, de hatékonyan tisztít, ugyanakkor táplálja és hidratálja is a bőrt.

Illatgyertya, szappan és hajápoló ajándékcsomagok karácsonyra

Egy elegáns, kézműves illatgyertya aromaterápiás és illatosító hatásai mellett a szoba díszévé is válhat. Fénye emeli az ünnep meghitt, bensőséges hangulatát – ez az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék. Az Ortigia Candaline illatgyertya ajándékszett a brand három népszerű illatát felvonultató gyertya válogatás. Az Ambra Nera izgalmas, fás-fűszeres illatában megjelenik többek között a pézsma és a borostyán is, melyek igazán bensőséges hangulatot varázsolnak a lakásba. A Melograno a gránátalma egzotikus, keserédes jegyeivel, a Fico d’India illatgyertya pedig fügés, citrusos, púderes illatával emeli az ünnep hangulatát.

A Rose et Marius szappan ajándékdoboz a brand legkedveltebb szappanjait tartalmazó válogatás. A 97%-ban természetes összetevőkből készülő mini szappanok illatát a gondtalan mediterrán életérzés, a füge, a dinnye, a rosé, valamint a korzikai táj ihlette. Az illatok alapjául szolgáló, exkluzív Grasse-i parfümök mellett a szappanokban található magas minőségű mák- és olívaolaj biztosítja a luxus kényeztetést.

Ne feledkezzünk meg a hajápolásról sem! A Nuggela & Sulé 5 Stars hajápoló csomag az egészséges, dús haj záloga – a legteljesebb összeállítás és nagyszerű karácsonyi ajándék. A csomagban megtalálható a brand legnépszerűbb terméke, az ősi tudást modern technológiával ötvöző Premium Vöröshagyma sampon, 250 ml-es kiszerelésben. A Polynesia Premium Keratin sampon a hozzáadott keratinnak köszönhetően segít megakadályozni a haj töredezését. A teljes hajápoló rutinhoz elengedhetetlen továbbá a South Beach hajmaszk, a Maar hajpermet és a Tangle Tamer hajkefe, melyek szintén a hajápoló csomag részét képezik.

A Benamôr Rosto Miracle ajándékcsomag lélegzetelállítóan gyönyörű, art deco mintájú dobozban érkezik, tökéletes karácsonyi ajándék ötlet. Ez a hidratáló és tápláló hatású arcápoló szett a Benamôr jellegzetesen magas minőségű összetevőit tartalmazza. Az ajándékcsomag tartalma egy 50 ml-es arckrém, egy 10 ml-es ajakápoló krém és egy exkluzív, kizárólag a csomag részeként elérhető, 100 g-os Miracle arcszappan.

0
Kosár