7scents interjú a HYPEANDHYPER magazinban

7scents interjú a HYPEANDHYPER magazinban az alapítónkkal, Pozsgai Ákossal

Nemrég a HYPEANDHYPER magazin tisztelt meg bennünket egy látogatással és egy interjúval a 7scents budapesti, Magyar utca 18. alatti üzletében. Nagy örömünkre szolgált ez a 7scents interjú a HYPEANDHYPER magazinban, hiszen ezt a rendkívül színvonalas online kiadványt mi magunk is nagyon szívesen olvassuk. A kedvenc témáinkról beszélgettünk, szóba került a 7scents alapítása és a parfümtanácsadás, a parfümválasztás folyamata is. A teljes interjú az alapítónkkal, Pozsgai Ákossal itt olvasható.

7scents interjú a HYPEANDHYPER magazinban

Ha esetleg nem ismernétek, a HYPEANDHYPER egy magas esztétikai értéket képviselő kelet- és közép-európai design és életmód magazin. Nálunk a 7scents-nél, illetve az általunk forgalmazott, képviselt brandeknél is nagyon fontos az esztétika és a design, így külön öröm számunkra, hogy megjelenhettünk egy ilyen tematikájú nemzetközi magazinban. A közeljövőben tervezzük lengyel, szlovák és cseh lokális 7scents webshopok indítását, többek között ezért is örülünk, hogy szerepelhettünk egy Közép-Európát lefedő médiumban.

Hallgassunk az ösztöneinkre!

A niche parfümök esetében általánosságban elmondható, hogy olyan emberek keresik ezeket az parfümöket akik már eleve valami különlegesre, a megszokottól eltérőre vágynak. Egyre többen vannak, akik szeretnek kísérletezni a különböző illatokkal, felfedezni új, számukra ismeretlen brandeket, szokatlan illatkombinációkat. Ilyenkor legjobb ha engedjük, hogy a megérzéseink, az ösztöneink vezéreljenek bennünket. Ehhez kapcsolódóan a 7scents interjú a HYPEANDHYPER magazinban a parfümválasztás folyamatáról és az általunk nyújtott parfümtanácsadásról is szól.

Személyre szabott parfümtanácsadás

Szeptemberben megnyitottuk első üzletünket Budapest szívében, így az általunk forgalmazott exkluzív niche parfümök már nemcsak online, hanem személyesen is megvásárolhatóak. Számunkra nagyon fontos, hogy különleges kapcsolatot alakíthassunk ki a vásárlóinkkal. Azt tapasztaltuk, hogy a hozzánk betérő vendégek szívesen beszélgetnek velünk az illatokról, az összetevőkről, és szívesen kérnek tanácsot. Bőven hagyunk időt mindenkinek, hogy ha szeretné, saját maga fedezze fel a számára leginkább megfelelő parfümöt. Aki kéri, annak segítünk választani és az általa nyújtott információk alapján leszűkíteni a kört. Sokan élnek ezzel a lehetőséggel, mert még abban az esetben is, ha valaki konkrét elképzeléssel érkezik előfordulhat, hogy elkalandozik és elmerül a 7scents üzletben jelenleg kapható mintegy 20 niche parfüm brand 150 különböző illatában.

 

Fotó: Csengery Máté – HYPEANDHYPER magazin

0
Kosár