7scents 7 legjobb parfüm tavaszra 40000 Ft alatt

7 legjobb parfüm tavaszra 40.000 Ft alatt

Megérkezett a várva várt napsütés, madárdal tölti meg a parkokat és lassan a színek is újra megjelennek – itt a tavasz. Egyre hosszabbak a nappalok és az előretörő élet egyértelmű jelei gyorsan elfeledtetik a tél befelé forduló komorságát. A parfümválasztásban is megjelenik ez az örömteli változás, előtérbe kerülnek az üde, hűs, könnyed, zöld jegyek. Nagy kedvenc a citrusos, fás és gyümölcsös niche parfüm tavaszra. Mi a 7scents-nél is nagyon vártuk már ezt a fantasztikus átalakulást, ezért összeállítottunk egy listát a kedvenc tavaszi illatainkból.

A parfümök mindegyike rendelhető online. Ha csak ki szeretnéd próbálni, 1,5 és 5 ml-es mintákat és egy tavaszváró parfüm felfedező szettet is választhatsz. A természet újjászületésével összhangban következik most a 7 legjobb parfüm tavaszra 40.000 Ft alatt a 7scents-től.

Üde és élettel teli, akár a nyíló természet – parfümválogatás tavaszra a 7scents-től

Tavasszal a madárdallal, rügyekkel, és virágillattal bontakozó természet – az emberekkel együtt – látványos átalakuláson megy keresztül. Ilyenkor sokan választanak inkább könnyed, virágos és gyümölcsös illatokat, melyek hűen tükrözik az évszakra jellemző élettel teli változás hangulatát.

A 100BON Tonka & Amande Absolue EDP finoman érzéki illatában a görög istenek misztikus ambróziája elevenedik meg. Kezdetben az üde mandarin és málna mellett mandula és édesgyökér jegyek jelennek meg. A szívjegyből előbukkanó rózsa és jázmin felemelő, csábító illatához az alapot ellenállhatatlan vanília, tonkabab és kifinomult fehér cédrus adja. A 100BON parfümök különlegessége, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készülnek – kiváló választás a természet újjászületésének ünneplésére.

Az üdítő és életvidám narancsvirág tökéletesen kiegészíti ezt az évszakot – az Ortigia Zagara éppen ezért az egyik legjobb parfüm tavaszra. A főszereplő narancsvirág mellett neroli olaj, keserű narancs és fás jegyek alkotják. Ez az illat pillanatokon belül megidézi a mediterrán tájak minden pezsgését és csodáját.

Parfüm tavaszra fás, zöld és frissítő jegyekkel

A Parco 1923 Eau de Toilette csodásan zöld jegyei az olaszországi Abruzzo Nemzeti Park ősi erdeibe kalauzolnak. Fás, mohás és balzsamos illatok keverednek virágokkal, az aranyeső és az írisz mellett megjelenik a tölgymoha, a boróka és a nyírfa is. A Parco 1923 férfias illata élethűen adja vissza a buja, zöldellő erdők kifinomult, mégis vad és frissítő illatát – remek parfüm tavaszra. A bükkfa kupak alatt található porózus kőgallér a fújások alkalmával felfogja az illatmolekulákat, így még akkor is élvezhető a csodás erdei hangulat amikor a parfüm maga már elfogyott.

Kicsit előretekintve és már a nyárra is készülve remek választás a Rose et Marius A Mid-Summer’s Night Under The Fig Tree Eau de Parfum. Megelevenedik a Provence-i táj és egy száz éves fügefa alatt töltött nyári éjszaka titokzatos, hűsítő lehelete. Bársonyos tubarózsa, olasz citrom, indonéz pacsuli és fehér szantálfa fonódik egybe az örök nyár ígéretét hirdetve. 

Fűszeres, fás illatával a Jorum Studio Arborist elegáns és elbűvölő parfüm tavaszra. Olyan olfaktív kirándulásra visz, mely során a skót erdők minden apró részlete feltárul. A parfüm jegyei a levelektől kezdve a virágokon és bogyókon át egészen a gyökerekig és a talajig átfogó képet nyújtanak az erdőről. A virágos, fás, balzsamos és földes jegyek mesterien komponált tárháza hívogat. Megjelenik az ember is, de nem mint pusztító, hanem mint a természetet feltétlenül csodáló, azzal harmóniában élő lény.

Kifinomult parfüm tavaszra avantgárd és klasszikus stílusjegyekkel

Az Anatole Lebreton Incarnata egy csábító, púderes és virágos niche parfüm tavaszra. Ellenállhatatlan illatát a női táskák mélyén meglapuló púderek és rúzsok ihlették. Fújáskor először fantasztikusan lédús málna köszön ránk, melyet gyönyörű virágok egész sora egészít ki. Rózsa, ibolya és orris gyökér puha, púderes és megnyugtató burka vesz körül. Az Incarnata egyszerre klasszikusan nőies és avantgárd, provokatív és kifinomult. Leszáradáskor a velúrbőr, a benzoin és a vanília mély, ámbrás és unisex alapjára érkezik meg az illat, mely az örök elegancia és szépség halhatatlanságát hirdeti.

Christèle Jacquemin Impermanence kicsattanó, életigenlő illatával a tökéletes parfüm tavaszra. A nyitó jegyekben kirobbanó elevenséggel jelenik meg az élet. A bergamott és a gyömbér citrusos és fűszeres, tüzes varázsát a hinoki ugyancsak citrusos, ugyanakkor púderes és zöld illata egészíti ki. A szívjegy fokozatosan bonja ki a virágos illatokat – akár a tavasszal fokozatosan nyíló természet. Az üde pálmarózsa új dimenziókat nyit és új értelmet ad a mellette megjelenő rózsának. Az Art and Olfaction Awards-on 2020-ban legjobb kézműves díjra jelölt niche parfümhöz nem más adta az inspirációt, mint a változás. 

A 7scents “Tavaszváró” Parfüm Felfedező Szett egy válogatás a legjobb niche parfümházak illataiból. Friss, életvidám gyűjtemény, melynek darabjai kifejezetten tavaszias, hűs, citrusos, virágos és zöld jegyeket vonultatnak fel. Tartalma: Christèle Jacquemin Impermanence, Mendittorosa Lacura, Extrait D’Atelier Maître Céramiste, Filippo Sorcinelli LAVS, JMP Artisan Perfumes Endless Forest, Rubini Profumi Fundamental, Rania J Lavande 44. A díszdobozban érkező szett rendelhető 1,5 ml-es vagy 5 ml-es mintákkal és egy kedvezménykupont is tartalmaz melyet egy teljes üveg vásárlásakor lehet felhasználni.

0
Kosár