Vegán sampon Nuggela& Sulé 100% Zöld

Vegán sampon

Vegán sampon – Nuggela & Sulé 100% Zöld Sampon

A Nuggela & Sulé 100% Zöld Sampon egy környezetbarát, vegán sampon, mely aktív összetevői között kizárólag növényi alapanyagokból származó fehérjéket tartalmaz. A hagyományos és természetes összetevők és a modern kutatások találkozása ez a sampon, mely növényi és tengeri fehérjéket használ a hajhagymák megfelelő táplálásához.

A vegán, valamint a vegetáriánus étrendre való átállás nem mindig megy zökkenőmentesen, így eleinte előfordulhat, hogy fehérjehiány lép fel, melynek következtében a haj elvékonyodik és töredezetté válik. Erre a problémára jelent megoldást a 100% Zöld Vegán Sampon Fo-Ti, Nori alga és vöröshagyma kivonattal.

A vegán sampon értékes összetevői közül a tengeri algából és a perui zsázsából nyert növényi fehérje a keratintermelést biztosítja, mely elengedhetetlen a haj megfelelő növekedéséhez és regenerálódásához, a Fo-Ti (Poligonum multiflorum) erősíti és dúsabbá varázsolja a hajat.

A többi Nuggela & Sulé samponhoz hasonlóan a vegán sampon is tartalmaz vöröshagyma kivonatot, mely évszázadok óta ismert hajnövesztő és -tápláló alapanyag. Kvercetin tartalma serkenti a fejbőr vérkeringését és csökkenti a gyulladásokat, táplálja a bőrt és a hajat. A vöröshagymában lévő kén segít tisztán tartani a fejbőrt, eltávolítja a faggyút és a baktériumokat. A Nuggela & Sulé Imperial Supreme Hajbalzsamot ajánljuk a hajmosás után itt is, hogy a haj gyönyörűen kifésülhető legyen.

A haj egészségéért és szépegéért a vegán samponnal együtt ajánljuk a regeneráló hajápoló ampullakúra, és a Martinn hajnövesztő és hajerősítő étrend kiegészítő kúra használatát, hogy a haj és a szervezet megkapjon minden tápanyagot.

Vegán sampon a zöldebb jövőért

A vegán sampon remekül beilleszthető a fenntartható és környezettudatos életmódba. Egyre több brand érzi fontosnak, hogy lehetőségeihez mérten mindent megtegyen és kozmetikumai a fenntarthatóság elveit követve készüljenek. Ez nyomon követhető a felhasznált alapanyagok, a gyártási folyamatok és technológiák, valamint a csomagolás tekintetében is.

A veganizmus sokkal több egyszerű trendnél. Napjainkra számos kutatás kimutatta, milyen rongáló hatással van az intenzív állattartás a Föld klímájára és természeti értékeire. A növekvő népszerűségnek örvendő vegán életmód nemcsak az állatvédelmet, de a bolygó védelmét is szolgálja. Fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a világ vezető egyéniségei, híres üzletemberek, politikusok, színészek, élsportolók közül egyre többen követnek vegán vagy vegetáriánus étrendet. A vegán étrend és életmód a vegán sampon előnyös tulajdonságainak köszönhetően semmilyen negatív hatással nincs a haj szépségére és egészségére,

A Nuggela & Sulé is fontosnak tartja a környezettudatosság és a fenntarthatóság elveit, így az Ecoembes Integrated Management System rendszert alkalmazza. Az IMS rendszer célja, hogy a hulladékmenedzsment optimalizálásával csökkentse a környezeti terhelést. Így például a gyártás során keletkezett hulladékokat szelektíven gyűjtik és gondoskodnak az újrahasznosítás széles körű alkalmazásáról is.

0
Kosár